woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie13-jarig meisje loopt weg van huis met 28-jarige man

13-jarig meisje loopt weg van huis met 28-jarige man

-

Does Travel - naar Suriname

Een 13-jarig meisje in Suriname is afgelopen woensdag van huis weggelopen, met een 28-jarige man. Ze verbleef sindsdien thuis bij hem.

De moeder van het meisje deed aangifte van vermissing bij de Surinaamse politie. De sterke arm van Latour heeft het slachtoffer vrijdag thuis bij de verdachte aangetroffen. Van de man ontbrak elk spoor.

Volgens het meisje is haar ‘vriend’ naar het binnenland vertrokken voor werk. Ze heeft toegegeven seks met hem te hebben gehad.
 
De politie van Latour heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken. Intussen is het kind weer bij haar ouders ondergebracht.
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Doodziek wordt je van dit soort berichten. Pedofielen kan je niet hard genoeg straffen. Je blijft met je poten af van kinderen. Dit soort zieke geesten moeten chemisch gecastreerd worden.


    Maak melding
  2. Als het volwaasen mensen zijn is het hun zaak wie ouder is, maar een kind van 13 jaar daar moet je je poten van afhouden. Maar de klootzakken maken misbruik van de armoede in het land


    Maak melding
  3. Debby, wordt het nu niet es tijd om de onzin die je steeds verkondigt voor jezelf en je niveaugenoten te houden. Wie zegt je dat er armoede in Suriname is? Ik was laatst met vakantie daar. Overal feest en geen kleine, gezellige groepjes. Als je niets zinnigs te melden hebt, houd je smoel.


    Maak melding
  4. Ai Filia I kid ing mooi.👍🏼
    Ik weet echt niet waar Debby uit hangt in Suriname.
    Zeker bij die ghetto vrienden van haar. Din lis kaw drapé.

    @rowdie volwassen mannen die zo praten zijn zelf pedofielen, als je het verschil niet weet of ziet tussen een kind en een volwassen vrouw.
    Met je achterlijke vergelijking.

    Deze soort zieke mannen beschadigen zo’n jong meisje , die later als vrouw/ moeder getraumatiseerd is.
    Ps:rowdie ik hoop niet dat jij een dochter heb.
    En dat zulke mannen als jij , met hun tong op hun kin staan te hijgen naar haar.


    Maak melding
  5. Deja vu,

    You ain’t seen nothing yet.
    Vanaf de periode dat een meisje begint te menstrueren is ze huwelijksrijp. Alle oude volken hanteerden dit beginsel. Wil je zeggen dat die mensen pedo’s waren?
    Dat de huidige maatschappij vrouwen en meisjes liever misbruikt voor fabriekswerk en administratief werk, is voor jou natuurlijk geen probleem.
    Ga maar kijken in de Nederlandse supermarkten. Wat voor werknemers vindt je daar. Vnl tieners. Zijn deze weekgevers pedo’s (kindermisbruikers)? Volgens jouw optiek wel.


    Maak melding
  6. “Een 13-jarig meisje in Suriname is afgelopen woensdag van huis weggelopen, met een 28-jarige man. Ze verbleef sindsdien thuis bij hem.Ze heeft toegegeven seks met hem te hebben gehad.”
    Als ze zo openhartig is voelt zij zich duidelijk volwassen en heeft ze lak aan alles.
    Er zijn 2 verklaringen hiervoor:
    1. Ze heeft een Electra complex. Het tegenovergestelde van een Oedipus complex. Jonge vrouwen of meisjes vallen op oudere mannen of
    2. De Economische situatie van het land dwingt haar zulke handelingen te doen en om zich als een volwassen vrouw te gedragen en ook te vergeten dat ze nog een kind is.
    Voor de goede orde. Ik praat dit niet goed daar ik van mening ben dat volwassenen af moeten blijven van kinderen, maar aan de andere kant is het heel moeilijk voor een oude bok om af te bijven van een jong blaadje, dat hem aangeboden wordt.
    Kortom: we missen wat achtergrondinformatie. Is er geen instantie of wetenschappelijke instelling in Suriname die dit soort zaken onderzoekt. Wat ik graag wil weten is waarom een 13 jarig meisje dit doet. Is het hebzucht dat steeds op jongere leeftijd begint of is ze een geboren krastientje? En als je dit weet; welke maatregelen getroffen moeten worden om dit te voorkomen.
    Mijn probleem: toen ik in Suriname was bleek dat ik alles kon krijgen voor een mobiele telefoon en dat ik zeker moeite had om de aanbiedingen af te slaan Ik neem aan dat ik hiermede voldoende heb gezegd.


    Maak melding
  7. @Rowdie, bij die oude volken begon een meisje wel later te menstrueren. Nu beginnen meisjes, door de goede voeding en gezondheid, vaak al op 10 of 11jarige leeftijd voor het eerst te menstrueren. Is dat fair game?
    Daarbij ook die volken wisten wel degelijk het verschil tussen een vrouw en een kind, ook daar bleef je van een kind af en vaak bleef het kind nog bij de ouder wonen tot ze echt volwassen was.
    @Koos Overigens chemisch castreren, gewoon het mes erin zoals bij de onaangepaste mannetjes dieren. Zou ook veel andere problemen oplossen


    Maak melding
  8. @rowdie als jij het verschil( mentaal en fysiek)tussen een kind en een vrouw niet kan zien, dan ben ik uitgepraat met jouw.ik ga mij kostbare tijd niet aan jouw onzin besteden.
    Zo achterlijk en zo slecht heb ik nog niemand hier gezien.
    Zelfs Robg en Debby hebben meer menselijkheid in zich.
    En dan wil je ongegeneerd
    Appels met peren vergelijken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES