dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePlassende man beroofd van telefoon, geld en ketting

Plassende man beroofd van telefoon, geld en ketting

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen dinsdag deed een man die sinds 1 december in Suriname is, aangifte van diefstal middels geweldpleging, bij de oude veersteiger te Meerzorg.

Hij was afgelopen zaterdag samen met een vriend bij de bar nabij de steiger aan het genieten van wat drank en muziek. Op gegeven moment moest hij nodig plassen en begaf zich op een kleine brug langs het water.

Terwijl hij op de brug aan het plassen was, werd hij plotseling in de rug gestoten en viel hij plat op de brug. Hij werd bedreigd dat hij zou worden gekapt als hij zich zou omkeren of iets probeerde uit te halen.

Uit vrees heeft hij niets gedaan en werd hij beroofd van zijn zwarte Samsung flip mobiele telefoon ter waarde van 1.200 euro, ongeveer 1.000 euro, 3.500 SRD en een halsketting met een economische waarde van 600 euro.

De Surinaamse politie vraagt een ieder die enige informatie heeft met betrekking tot deze diefstal, om contact op te nemen met de politie van Meerzorg op nummer 0354045 of op het centrale politie nummer 115.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Vergeleken met Nederland gebeuren er per dag veel criminaliteit in Suriname.
    Vroeger was er minder criminaliteit in Suriname, waarom het nu zoveel plaats vindt is door armoede en de lonen zijn minimaal & levensmiddelen zijn oncontroleerbaar door de koers verschuivingen ” geen standard stabiele wissel koers gekoppeld aan de Euro & de US dollar ” dan krijgt je zulke onstabiele situaties. Het meest opmerkelijke boosdoener is ” MISMANAGEMENT/ ONGEKWALIFICEERDE BELEIDSMAKERS.
    IK BEN VOORSTANDER VAN EEN ZAKEN KABINET MET VAKMINISTERS cq KANDIDATEN DIE INTERNATIONAAL DIE SURINAME IN HET BUITENLAND DEGELIJK KAN VERTEGENWOORDIGDEN en ZAKEN DOEN MET EXTERNE MOGENDHEDEN.
    Weinig werkgelegenheid met goed COLECTIEVE ARBEID OVEREENKOMST ( CAO) sociale voorzieningen/ medische zorg/ onderwijs ” Wat die beroofd werd, was niet verstandig om met zoveel geld opzak te chillen ” waar er armoede is heb je veel hyenas Around/ criminaliteit/ boeven die vanuit gaat om te roven en te moorden 🤷‍♂️.
    Toelichting: Er is veel geld in omloop omdat de gemeenschap weinig vertrouwen hebben in de BANKWEZEN, dat moet ook door de OVERHEID geregeld worden dat de bevolking weer vertrouwen krijg om hun geld veilig op de kunnen sparen en 24/7 kunnen OPNEMEN
    THATS THE SOLUTION ☝️🇸🇷🧠🤷‍♀️🤷‍♂️


    Maak melding
  2. “Slecht visitekaartje voor het toerisme”(???).
    Toeristen zoals deze mogen voor mijn part best wel wegblijven. Durf je dit gedrag ook te vertonen in Europa en/of Amerika waar wildplassen (ook) strafbaar is? Daar durven gasten als deze het niet. Les geleerd (hoop ik).


    Maak melding
  3. Ja boy broeia… in Nederland plassen ze ook wild als je nog nooit bent gegaan hoor mi boy.. zielig surinamertje dat de wereld nog niet heeft gezien ben jij zeker.. Voor jou part mag hij wegblijven he, maar niet voor die ondernemers waar hij die valuta aan zou uitgeven jij bekrompen geval dat je bent


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES