vrijdag, mei 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameReizigers naar Suriname moeten Entry Fee-voucher al bij inchecken laten zien

Reizigers naar Suriname moeten Entry Fee-voucher al bij inchecken laten zien

-

Does Travel - naar Suriname

Reizigers die naar Suriname gaan, zullen vanaf 15 januari 2024 hun zogeheten Entry Fee-voucher al bij de incheckbalie in het land van waaruit men naar Suriname vertrekt, voor het instappen moeten aantonen.

De Entry Fee is een betaalbewijs om Suriname visumvrij te bezoeken. Hiervoor wordt er USD 25 dan wel euro 25 in rekening gebracht voor respectievelijk de US- en eurolanden.

Reizigers die verplicht zijn de Entry Fee te betalen, zullen deze voorafgaand aan hun reis naar Suriname moeten voldoen via de onlineapplicatie van VFS Global Suriname. Zonder deze voucher zullen zij niet toegelaten worden tot Surinaams grondgebied.

Eerder kon men gewoon naar Suriname afreizen en het betaalbewijs bij de immigratiebalie op de luchthaven in Suriname aantonen. Dit kan dus niet meer. Men moet de voucher reeds voor het instappen laten zien aan het personeel bij de balie van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Lees hier meer over de Entry Fee.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Steeds weer een nieuwe regeling maar dan moet alles werken. Dit is vaak niet het geval want die online site VFS GLOBAL is vaker ofline en mensen die met spoed moeten vertrekken komen dan aan zonder die entre fy. Ikzelf heb al 6maanden terug de verlenging van mijn psa document aangevraagd tot heden niets ontvangen, wordt wel steeds doorverwezen naar consulaat Amsterdam, die sturen je weer door naar Binnenlandse zaken Suriname en deze sturen je weer door naar Amsterdam of reisbureau die het heeft aangevraagd. Maar die 120€ moest ik wel gelijk betalen, jammer genoeg kan ik dat niet terugboeken.


    Maak melding
  2. en waarom wordt dat bedrag niet gelijk op het ticket gegooit?
    surinamers?
    weten alles moeilijker te maken om maar aan geld te komen
    een schijtvolk dat altijd wat heeft met geld


    Maak melding
  3. “De Entry Fee is een betaalbewijs om Suriname visumvrij te bezoeken”

    Wat een domme onzin. Als je moet betalen, dan is het in wezen een visum waar je voor betaald! Hoezo ‘visum vrij’ ?!


    Maak melding
  4. Hoe dom komt dit over? Ik hoor de minister, zou aanblijven tot 1 september maar zit er nog steeds, nog zeggen “wij gaan er alles aan doen om de toeristen naar Suriname te halen.
    Wel als ik dit zo lees is dit niet hetgeen wat bedoeld word.
    Het is meer “wij doen al datgene om de toerist weg te houden uit Suriname”

    Zoals FrakyR dat aangeeft:
    Laat de fee bij de vliegtuigticket worden bijgezet en laat het dus gelijk afrekenen bij de aanschaf van de ticket. Dit is m.i. de makkelijkste weg.

    Zou de kerstdagen en oud en nieuw willen doorbrengen in Suriname maar besloten dit niet te doen met al die shit om de entry fee.
    Voor mij geen PSA document want ik ben geen financierder van de staat Suriname


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES