dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuzie tussen exen: huidige vriend van vrouw kapt hand van ex-man eraf

Ruzie tussen exen: huidige vriend van vrouw kapt hand van ex-man eraf

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie tussen twee exen aan de Mijnzorgweg in Suriname, heeft er gisteravond toe geleid dat een 40-jarige man zijn hand is kwijtgeraakt. Het slachtoffer Soerinder B. werd gekapt door de 25-jarige Hansradj S., zijnde de huidige vriend van de ex-vrouw van het slachtoffer.

Vernomen wordt dat de vrouw twee kinderen met haar ex-man heeft en intussen een andere vriend heeft. Donderdagavond verscheen ze op het adres aan de Mijnzorgweg.

Daar ontstond een woordenwisseling tussen de ex-vrouw en haar ex-man. Op dat moment zou de huidige vriend van de vrouw zich ermee hebben bemoeid. Hij zwaaide met een houwer (foto onder) in de richting van de ex-man die geraakt werd aan zijn linkerhand.

Als gevolg van de kappartij is de linkerhand er compleet af gehakt. Na de daad verliet de kapgrage verdachte de plaats. Hij meldde zich later bij de politie van De Nieuwe Grond met de houwer waarmee hij de daad heeft gepleegd.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van Academisch Ziekenhuis.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. We zijn ex en we kunnen elkaar niet met rust laten. Er zijn toch zoveel die nog single rondlopen of is het nog grenzeloze lobi..
    dan is dit het gevolg,


    Maak melding
  2. Zeer trieste gebeurtenis.De nieuwe vriend had zich afzijdig moeten houden.Hij kon zijn emoties niet bedwingen. Nu mag hij gaan zitten huilen in Santo Boma terwijl de kans groot is dat de twee exen het weer met elkaar gaan proberen.


    Maak melding
  3. Ai baja dit alles om n poen.ik neem aan dat n batterij in verpakte vorm energie bezit n energie is macht.
    Nu vraag k mij af hoeveel macht bezit n poenani dat n ander erom moord , vn d brug springt of elkaar kap ing mars doet. En achteraf gaat die poenani gewoon verder mt ht zoeken vn sexgenot gedreven door wellust terwijl man/vriend in d bak zit te trekken. Dus n poena bezit meer macht n energie dan n batterij vn 200Amp.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES