dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP rijdt stelende taxichauffeur klem

RBTP rijdt stelende taxichauffeur klem

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend een 53-jarige taxichauffeur aan de Van Idsingastraat in Paramaribo klemgereden en aangehouden. De man zou vorige maand een gezin hebben bestolen van huishoudelijke goederen en etenswaren.

Uit onderzoek van de Surinaamse politie is gebleken dat de benadeelde vanuit het district Marowijne samen met haar gezin naar Paramaribo was afgereisd, alwaar zij huishoudelijke goederen en etenswaren hadden gekocht.

Zij verbleven bij die gelegenheid voor enkele dagen in een hotel. Daar de benadeelde geen vervoer had, benaderde zij de taxichauffeur O.J. voor het vervoeren van de goederen.

Nadat zij het bedrag van de taxirit overeen waren gekomen, werden de gekochte goederen in het voertuig van de verdachte geladen. Hierna reden zij samen naar het hotel waar de benadeelde en haar man uitstapten om uit te checken en de baby te voeden.

Toen het drietal uit het hotel naar buiten kwam merkten zij dat de taxichauffeur nergens te bekennen was en met hun spullen was verdwenen. Ze deden aangifte van diefstal en verduistering van huishoudelijke goederen en etenswaren met een economische waarde van 15.000 SRD.

De stelende taxichauffeur werd na goed speurwerk in beeld gebracht en op zaterdag 16 december door leden van RBT-Paramaribo aan de Van Idsingastraat klemgereden en aangehouden.

Hij verklaarde bij de voorgeleiding dat hij was weggereden, omdat de klant hem het bedrag van 3.500 SRD voor de taxirit niet zou kunnen betalen. De taxichauffeur gaf verder aan dat hij de goederen voor 6.000 SRD heeft doorverkocht aan een vrouw.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld. Bureau Centrum heeft deze zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Wat een lage streek. Die taxichauffeur dacht zeker dat het een pakket was dat hij gewend was te krijgen in 2016/2020.
    Neem zijn auto in beslag, verkoop dat ding en geef de benadeelde de opbrengst. Ook de heler, als die rover zijn verhaal klopt, moet de feestdagen achter tralies doorbrengen.


    Maak melding
  2. In opdracht van lontu édé A Moksi Alésie zal hij zo snel mogelijk vrij worden gelaten!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES