dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKettingrukker direct na beroven 63-jarige vrouw aangehouden

Kettingrukker direct na beroven 63-jarige vrouw aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft maandagavond een 37-jarige man aangehouden, kort nadat hij een 63-jarige vrouw voor haar woning aan de Sevranweg in Suriname had overvallen en beroofd van haar halsketting.

Vernomen wordt dat de vrouw naar huis liep, toen de dader haar met zijn auto achtervolgde. Hij parkeerde zijn auto op een gegeven moment iets verder in de straat en liep haar tegemoet.

Voor haar inrit rukte hij haar ketting weg. Tijdens de beroving raakte het slachtoffer in een worsteling met de rover. Het lukte hem toch haar ketting weg te nemen.

Door snelle actie van de buren en de sterke arm van Houttuin werd de kettingrukker in de kraag gevat. Het voertuig van de dader is door de politie in beslag genomen voor onderzoek.

De verdachte Dwaine D. wordt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De gestolen ketting is teruggevonden op hem.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. @kalimadjoe
    Nee niet naar T..gebergte,
    Maar terug naar Afrika (hun beloofde land).

    Dan zijn we voor eeuwig en altijd van ze af.

    Maar je mag wel oppassen op Prof. Dr. Ir. R. Brunswijk Of te wel LEEGHOOFD, dat hij de Afrikanen niet naar Suriname haalt.


    Maak melding
  2. Meneer rijdt in een auto. Toe maar! Een rover op stand. Snelle actie van de omgeving en politie. Sluit hem op en geef hem 1x per dag 1 puntbrood en 1 glas water.


    Maak melding
  3. Ik ben benieuwd hoe groot het bestand van de politie is betreffende alle overvallers, dieven en rovers van de laatste 5 jaar.
    Ik denk dat 20% van de bevolking in dit bestand staat.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES