dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameRamon Abrahams: "Politiek Nederland grootste huichelaars die er leven"

Ramon Abrahams: “Politiek Nederland grootste huichelaars die er leven”

-

Does Travel - naar Suriname

NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams stelt geen enkele boodschap te hebben voor het bericht van de Nederlandse Ambassade in Paramaribo waarin Nederlanders in Suriname worden gewezen op de mogelijke onrust die kan ontstaan na de finale uitspraak in het Decembermoordenproces op woensdag 20 december.

In een interview met D-TV stelde de NDP-topper ‘geen tijd te willen verdoen aan uitspraken vanuit de ambassade van Nederland’. “Ik heb wel andere dingen te doen in Suriname en met Suriname, dan aan Nederland te denken. Ik vind ze allemaal huichelaars, dus ik ga niet in op datgene wat huichelaars zeggen. Politiek Nederland zijn de grootste huichelaars die er leven”, aldus Abrahams.

Volgens de Surinaamse oud-minister heeft hij veel met het voormalig moederland meegemaakt. “Ik heb tachtig meegemaakt, ik heb voor tachtig meegemaakt, ik heb in het Nederlands leger gezeten, ik ben naar hier gekomen en ze hebben zich nooit aan hun afspraken gehouden”, aldus de NDP-ondervoorzitter.

Abrahams wacht samen met overige partijleden af wat er woensdag gaat gebeuren. Tot nu toe heeft Desi Bouterse, die 20 jaar celstraf en gevangenneming riskeert, hem niet geantwoord of hij wel of niet op de zitting gaat verschijnen. “Het is nu wachten hoe we als partij verder gaan en invulling gaan geven aan de situatie die zal ontstaan na morgen. Het is zijn call, dus hij zal zelf opmaken wat hij doet. Maar ik kan dat niet voor hem bepalen”, stelt de NDP-topper.

Volgens Abrahams zullen toppers van de NDP woensdagochtend in OCER verzamelen en de uitspraak daar afwachten. Daarna zal in vergadering worden bijeengekomen om over de situatie te praten en hoe deze zal aflopen. Verdere instructies aan de partijachterban zullen afhangen van de uitspraak. Wel zullen zoals gebruikelijk enkele aanhangers nabij het gerechtsgebouw aanwezig zijn.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

32 REACTIES
  1. Dat deze nog vrij rond loopt.
    Stuk afval.

    Zeer verwerpelijk dat die achterlijke media dit soort beesten een podium geeft. De één na de andere low life wordt opgetrommeld.

    Totaal geen respect voor de vermoorde journalisten en de opgeblazen media.
    Ethiek is ver te zoeken.

    Beseffen ze niet dat Surinaamse journalisten zijn vermoord, door bouterse. Walgelijk!


    Maak melding
  2. De (oude) NDP leiding moet nu echt ophouden met dat stoere straattaal.

    Bouterse heeft zijn laatste massameeting gehouden, laat hem los en laat hem gaan.

    Als de NDP als politieke partij verder wil dan zal het nu een keuze moeten maken en zal het moeten vernieuwen.
    De NDP zal in landsbelang moeten denken en werken.

    Indien de NDP niet durft te kiezen dan zal het ophouden te bestaan.

    “Morgen” is een nieuwe dag, het leven gaat gewoon door ook zonder Bouterse en eventueel ook zonder de NDP.

    Make up your mind.

    Wi moes seti kondre boen.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  3. Hij heeft gelijk over de Nederlandse politici.
    Maar dan moet hij even kritisch zijn over zijn eigen wandaden.
    Een hele land naar de verdoemenis helpen is niet iets om trots op te zijn.
    Hetzelfde doen wat de Nederlanders deden in Mariënburg is niet iets om trots op te zijn.


    Maak melding
  4. Het gebruik van het begrip Krijgsraad te velde (militaire rechtbank) door Bouterse kan een oproep / een signaal / geheime instructie inhouden.

    Hopelijk zijn politie en defensie voorbereid op verraad en muiterij.

    De regering moet voorbereid zijn op een strategisch uitgezet plan.
    Onrust en ongeregeldheden kunnen van onverwachte hoeken en uit onverwachte momenten komen.

    Politie en Defensie zullen gespreid over het land gepositioneerd moeten worden en strategische doelen / personen zullen bewaakt / beschermd moeten worden.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  5. De autoriteiten moeten Fort Zeelandia ombouwen tot een Museum voor fossielen,en Abrahams als eerste attractie daar plaatsen,daarna Bouta,Hooghart,Neede,Wijdenbosch enz enz.


    Maak melding
  6. Hoop zo van harte dat deze man
    veroordeeld wordt .
    78 jr hij moest zich diep schamen wat hij allemaal veroorzaakt heeft en gedaan heeft .
    Geen excuses niets ongelofelijk harteloos persoon.


    Maak melding
  7. De bloedvloek rust op de fam.Bouterse, zijn partij en aanhangers,zij zullen nooit geestelijke rust vinden in hun verdere leven.Geen enkele bonuman zal hen kunnen helpen,want Gods molen maalt langzaam maar zeker.


    Maak melding
  8. Typische paarse trash.
    Je hebt geen argumenten dus ga je maar onbeschoft worden en vage beschuldigingen uiten.
    Ik begrijp de media niet!
    Een echte journalist neemt geen genoegen met dergelijke antwoorden en vraagt door. Krijg je dan nog steeds geen antwoord dan geef je die loser geen podium maar schrijf je aan zinvol artikel met daarin slechts één regel:
    “Abrahams had, zoals gewoonlijk, niet zinvols te zeggen” Punt uit.


    Maak melding
  9. DTV is een sensatie medium. Let wie er regelmatig worden uitgenodigd. Let ook op de vragen die ze stellen, geen diepgang. Dit geldt voor de meeste journalisten. Starnieuws steekt effe boven de rest uit. Zijn nogal objectief en kritisch. De andere journalisten moeten allen een gedegen opleiding volgen en steeds bijscholen.


    Maak melding
  10. Het bericht van de Nederlandse ambassade is bedoeld voor Nederlanders in Suriname, dat abrahams daar geen boodschap aan heeft, heeft hij gelijk, hij lult maar wat.


    Maak melding
  11. Het valt mij op dat jongeren in Suriname onvoldoende weten van de donkere geschiedenis van Suriname. Het ministerie van Onderwijs zou hier meer prioriteit aan moeten geven, omdat er voldoende literatuur aanwezig is om als lesmateriaal te gebruiken. Daarnaast zou er een inventarisatie en onderzoek moeten plaats vinden van de tientallen dubieuze overlijdensgevallen in Suriname. De Nederlandse minister H. van Mierlo heeft verklaard dat Luitenant Guno Mahadew die samen met Bouterse op vakantie was in Brazilië is vermoord. Volgens Bouterse is Guno tijdens een wandeling bij de strand door een golf meegenomen. Ook het overlijden van garnizoenscommandant Horb , zou moeten worden onderzocht. Ik begrijp dat alle aandacht van de regering momenteel gaat richting economische ontwikkeling van Suriname, maar educatie is net zo belangrijk.


    Maak melding
  12. En of ze huichelaars zijn, dat zegt u zo zacht! niet te vertrouwen die gasten.Bouta zei “vertrouwt de Grieken niet” wat mij betreft mag het vandaag barsten.


    Maak melding
  13. Wanneer je een coup pleegt, de boel opblaast en je eigen burgers vermoord, dus niet eens van een vreemd land, dan heb je nergens recht op.
    Nederlandse militairen zijn voor minder berecht.


    Maak melding
  14. Het is trouwens niet alleen de Nederlandse ambassade, maar ook de VS en Franse ambassades die een oproep deden aan hun landgenoten.

    Zeg iets noh over de usa.


    Maak melding
  15. Ai famiri, het probleem bij de zgn Revolosunaren is dat ze nooit de verantwoordelijkheid hebben willen dragen voor hun eigen idioterie. Neks no fout mentaliteit is hun god geworden!!!!
    Steeds je eigen schijt op iemands anders gezicht willen smeren.
    De vraag blijft steeds,.. hebben ze Suriname voorwaarts gebracht ? NEEEEEEEEEEEEEE, nu niet en nooit niet.
    Want je mag bigi mang spelen met een pipa, maar verstand hebben om een land tot ontwikkeling brengen is een andere zaak.
    En mensen die steeds aanhalen dat Nederland het belangrijk vindt om onrust te brengen in Sur., heb ik een vraag: Wat voor belang dan? Want dan zouden nu al Nederlandse bedrijven massaal in Suriname aanwezig zijn.
    Pe de mang dee? En ja Nederland gaat Suriname niet ontwikkelen, dat moeten we zelf doen!
    Maar daarvoor heb je een bepaalde mate van rust nodig in het land! En dat heeft Suriname nog niet!

    Gado de wi fesi mang!


    Maak melding
  16. Ach Harm weet je boi, hoe kan je iets anders verwachten van een crimineel. Dit soort gedrochten wil vooral ontwikkeling tegen houden. mensen moeten niet slimmer worden dan kan je ze blijven beduvelen
    Ik ga liever met huichelaars om, want dan ken ik ze en hou ik ze in de gaten, dan met dieven leugenaars en moordenaars.
    De taktiek is zzzzzzzzzzzzzooooooooooooooooooooo oud,
    namelijk een vijand creëren waarin we dan samen tegen optrekken. Vooral samen toch,
    boring. 🥱🥱🥱🥱🥱
    bedenk eens iets nieuws


    Maak melding
  17. Deze koulo grootste dief bij ow&v toen hij minister was moet nog karma krijgen en liever zn bek houden en NOOIT MEER KOMEN IN EEN REGERING want niemand kan hem opsluiten.


    Maak melding
  18. Aan alle Boutisten en NDP-ers die achter Bouta staan, deze man is een moordenaar. Als er een familie lid van jullie onder de vermoorde mensen zit zou je het ook niet fijn vinden dat de moordenaar zijn straf zou ontlopen.
    Als je bedenkt dat deze man zonder enige emotie de volgende dag een statement voor de nationale tv ging maken kan je bedenken hoe koelbloedig deze man is. Hij was overal bij en onder zijn supervisie en persoonlijke ingrijp heeft hij deze moorden gepleegd. Die heldenverering zegt ook iets over de geestelijke vermogen van de mensen die hem op een voetstuk hebben geplaatst. Voor mij verdient hij nog niet eens een grafsteen.


    Maak melding
  19. Ramon, voor de diaspora gemeenschap behoor jij samen met je matie, tot de grootste Landrovers van Suriname.
    Er rust geen zegen, eerder een vloek op alles wat jullie je hebben toegeëigend.

    .

    .


    Maak melding
  20. Zwartjes van de NDP worden misbruikt door de MULATTEN van de NDP,ze zijn zo dom en achterlijk, en gefocust op BAAS de moordenaar dat ze dat niet eens door hebben.Zij hebben ervoor gezorgd dat BAAS president is geworden in Suriname,maar bij de NDP zullen zij NOOIT een zwarte een top functie geven…Ze zijn misbruikt als stemvee en drugskoerier….STOF TOT NADENKEN.


    Maak melding
  21. Surinamers rot duivels schelden elkaar voor alles en nog wat uit maar deze man abrahams heeft gelijk. Hollanders en hun politiek is een ziek systeem. De hollanders hebben ook zware hekel en afkeer tegen surinamers vooral indiase hindoestanen en aziatische mensen en ook de mulatten lusten surinamers rauw uit indonesische eilanden . Michiel de nostradamus fransman voorspeller was zijn beroep enz, hij zag visoenen in verre toekomst meestal klopt het ook nog, hij zag alleen visoenen was geen doemdenker hij zag veel oorlogen en rampen en schreef in dichtvorm in zijn boeken, maar de gekke surinamer ziet stront en eet stront op wkn vooral.


    Maak melding
  22. “Ik vind ze allemaal huichelaars, dus ik ga niet in op datgene wat huichelaars zeggen. Politiek Nederland zijn de grootste huichelaars die er leven”, aldus Abrahams.”
    ==========================================

    Hahaha….zegt de grootste huichelaar van Suriname. Hij is vergeten hoe hij zelf als futu boi van Bouterse door het leven ging, de man vervloekte en alles pas weer beter ging toen hij op OW mocht huishouden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES