maandag, mei 6, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinkel annex Suribetshop op klaarlichte dag overvallen

Winkel annex Suribetshop op klaarlichte dag overvallen

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben zondagmorgen een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt annex Suribetshop aan de Welgedacht A-weg in Suriname.
 
Vernomen wordt dat de daders de winkel zijn binnengestormd en meteen de winkelierster overvielen. Ze was op dat moment alleen in de zaak aanwezig.

Onder bedreiging en mishandeling is de vrouw beroofd van bijkans 200.000 Surinaamse dollars, zijnde de dagopbrengst van twee dagen. Ook namen de criminelen mobiele telefoons en een DVR box mee.

Na de daad verlieten de rovers de plaats. Het slachtoffer liep een barstwond in het gelaatnop. Ze weet niet hoe de daders hun vlucht hebben vervolgd.

De Surinaamse politie was ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Een taskforce van 100 man zwaarbewapende speciale quick response eenheden op motorfiets die een maal 24 uur patrouilleert is geen luxe meer. Daders moeten snel opgepakt en berecht worden, we moeten een inhaalslag maken en deze abangies opruimen.


    Maak melding
  2. Heel de kustvlakte op korte termijn voorzien van camera’s. Een speciale centrale kamer met betrouwbare centralisten. Motorfiets eenheden goed bewapend op pad sturen.


    Maak melding
  3. Kreeg vandaag ook bezoek van de politie daar er bij de buren t een en ander ontvreemd is om 5.00u in de ochtend, toch niet normaal, de ene werkt hard voor de centjes en de andere wil alles gratis.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES