zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw van halsketting beroofd voor supermarkt  

Vrouw van halsketting beroofd voor supermarkt  

-

Does Travel - naar Suriname

Een 55-jarige vrouw is zondag op klaarlichte dag voor een supermarkt, op de hoek van de Koningpalm- en Pinapalmstraat in Suriname, beroofd van haar halsketting.

Vernomen wordt dat een groep criminelen in een grijze busje zonder achter kentekenplaat voor de bedoelde supermarkt zat.

Twee mannen stapten plotseling gewapend met vuistvuurwapens uit. Een van hen rukte de halsketting van 30 gram en 18 karaat weg. Na de overval stapten de rovers weer in het gereedstaande busje en reden weg.

Als gevolg van de gewelddadige handelingen van de daders liep de vrouw striemen op aan haar hals.

Er werd terstond een achtervolging ingezet. Na goed speurwerk werd het busje op een achtererf aan de Chinese Tayerweg aangetroffen. De Surinaamse politie heeft het voertuig in beslag genomen voor onderzoek.

Aan de opsporing van de voortvluchtige daders wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Als je landen bezoekt waar de apen vrij rondlopen zoals o.a. Sri Lanka en India en Afrika, dan zijn het deze dieren die je van je voedsel beroven en ook van je juwelen en brillen en horloges.
    Let wel ze kunnen gevaarlijk zijn als je hen wilt verjagen.
    De Surinaamse apen die de mensen aanvallen en beroven van hun juwelen zijn vele malen erger want die verwonden je met scherpe voorwerpen en of doden je 00k met een vuurwapen


    Maak melding
  2. Sorry, maar gelijk die handen afhakken van de brutale dief… en gooi hem meteen in de rivier als het water naar zee terug gaat…gelijk karma herstel door de hongerige haaien….
    elk pijn en verdriet moet dusdanig gestraft worden dat men 2 keer moet nadenken om de medemens niet telkens op je ziel getrapt wordt door criminelen….


    Maak melding
  3. Wanneer een eigen ras niet meer veilig is van zijn soortgenoten, dan zegt dat wel wat over de maatschappij. En juist de mensen die je moeten beschermen zijn in geen velden waar te nemen. Sterker nog die delen soms ook met de buit mee of komen met een excuus dat er geen vervoer aanwezig is, terwijl deze gasten door gemeenschapsgeld hun lonen uitbetaald worden.
    Diep Triest meneer Santokhi!!


    Maak melding
  4. BAKA BANA mij lach spieren zij geactiveerd🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳 oké effe serieus.
    Suriname is wild west geworden vooral voor de komende feestdagen, BEWARE BROEDERS EN ZUSTERS de Hyenas zijn actief ( sieraden/ grote bedragen en andere waardevolle bezitten goed bewaren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES