zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie: 'Vermoeden dat aangehouden marktmeester meer vrouwen heeft misbruikt'

Politie: ‘Vermoeden dat aangehouden marktmeester meer vrouwen heeft misbruikt’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vandaag laten weten dat het vermoeden bestaat dat er, in de zaak van de 49-jarige marktmeester G.D. meerdere slachtoffers zijn die ook seksueel misbruikt zijn geworden door deze verdachte.

D. werd op dinsdag 12 december door de politie van het bureau Centrum aangehouden en in verzekering is gesteld terzake seksueel misbruik van een standhoudster.

Het Korps Politie Suriname laat weten dat deze mogelijke slachtoffers zich kunnen wenden tot de politie van het bovengenoemde politiebureau die te bereiken is op het telefoonnummer 472444 of via het Command Center op het nummer 115 of de gratis tiplijn op het nummer 179.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Wij zouden graag de reactie van een dagelijkse actualiteiten programma op tv in deze willen zien en horen. Want deze marktmeester werd regelmatig in beeld gebracht in dat programma als te zijn iemand die de centrale markt perfect bestuurde.


    Maak melding
  2. Roep vrouwen op zich anoniem te melden. Deze groep schaamt zich voor de mening/veroordeling van de familie en houdt de verkrachting liever geheim. Vrouwen die verkracht zijn door dit monster lopen met een trauma rond, praten er niet over en op den duur krijgen ze zelfmoordneigingen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES