woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewoner tot bloedens toe mishandeld bij mislukte woningoverval

Bewoner tot bloedens toe mishandeld bij mislukte woningoverval

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben afgelopen nacht een man in een woning aan de Hernhutterstraat in Suriname tot bloedens toe mishandeld.
 
Volgens het slachtoffer was een van de mannen gewapend met een mes. Tijdens de mishandeling liep de bewoner een barstwond aan het hoofd op.

Er is niets weggenomen, omdat het slachtoffer hard om hulp begon te roepen. De alerte buurtbewoners reageerden snel op het geroep, waardoor de daders het hazenpad kozen en zo niets konden buitmaken.
 
De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Dankzij 1 groep is er ellende roof criminaliteit en achteruitgang in su. 1 groep in Su die het erg zwaar heeft. Daarom roven ze. Gesteund door friends and family. De overige groepen werken, en hebben het minder zwaar.


    Maak melding
  2. Vorige week nog heeft Gajadien in dna verzocht om maatregelen tegen de toegenomen criminaliteit.
    Moks-Aleisie zat daar ook maar, die hield zich stil en voelde zich ook niet aangesproken. En dat terwijl hij is aangesteld voor de handhaving van orde en veiligheid van burgers.
    Blijkbaar vind iedereen in Su dat goed.


    Maak melding
  3. Wat verzin je nou troep allemaal bosagentje. Hij heeft helemaal niks gedaan man! Zijn taak is wetten maken en wetsvoorstellen indienen… heeft hij dat gedaan?? Nee! Jij als andere dommies trappen in het spelletje dat DNA samen speelt met de regering tegen de bevolking. Waarom zegt hij niet dat er hogere straffen moeten komen voor rovers moordenaars verkrachters en pedofielen?? Dat is wat de bevolking wil en dat is nu prioriteit! Geen enkele andere wet mag voorkeur krijgen eigenlijk, maar het arme volk begrijpt er niks van helaas. Ze hebben voordeel aan chaos in het land, want in troebel water is het gemakkelijk vissen vangen.😃 En geen tilapia’s..


    Maak melding
  4. Hans ohelp: ik ga voortaan niet meer reageren op jou onzin. Soso tas teng..Kijk zelf wat je geschreven hebt en als je niet snapt wat ik schrijf, moet je een coronaprik halen.
    Maar daarvoor is het wel nodig om eerst uit de hol van opa desie te kruipen. Paars onderkruipsel!


    Maak melding
  5. Hoever is het van de haven naar Hernutterstraat.
    De politie kwam anderhalf uur later .
    Allemaal profiteurs.

    BROKO A KONDRE OE MA PIEMA NO PRAK SEER TAMARA PE Joe TJIEN O JANG OE DAGOE .


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES