zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers halen woning overhoop en maken geldbedragen in valuta buit

Inbrekers halen woning overhoop en maken geldbedragen in valuta buit

-

Does Travel - naar Suriname

Een gezin in Suriname is vrijdagavond slachtoffer geworden van een inbraak, waarbij hun woning te Rainville compleet overhoop is gehaald. De buit betreft 10.900 euro en 100 USD.

Volgens de hoofdbewoner was hij rond 19.00u met zijn gezin van huis vertrokken. Ze kwamen rond 22.30u thuis aan en troffen alles in hun woning ondersteboven aan. De bewoners wisten meteen dat inbrekers hun woning tot hun doelwit hadden gemaakt.
 
Volgens de benadeelde woont hij al 16 jaren op het adres en heeft hij nog nooit zoiets meegemaakt.

De daders zijn ervandoor met geld, laptop en een camera box. Ze hebben de voordeur van de woning geforceerd en zich zo toegang tot de woning verschaft.

Na de ontdekking werd de politie van Geyersvlijt ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. De inbrekers zijn nog onbekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Ik ken iemand die het volgende heeft bedacht. Hij heeft achter de voordeur nog een deur. En als je langer dan een minuut tussen de twee deuren staat, dan komt de tweede deur onder stroom te staan.
    Misschien een idee voor wie dat wil.


    Maak melding
  2. ibarra , goed idee , wel 220 volt op die tweede deur , trouwens ook op alle dievenijzers , en schrikdraad aan brengen op de schuttingen , als voorverwarming


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES