zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw met zelfmoordplannen door politie en brandweer uit hotel gehaald

Vrouw met zelfmoordplannen door politie en brandweer uit hotel gehaald

-

Does Travel - naar Suriname

In een hotel aan de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname probeerde een jonge vrouw donderdagavond een einde aan haar leven te maken.

Door tussenkomst van politie van Centrum en de Surinaamse brandweer is ze uit de hotelkamer gehaald en naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor behandeling.
 
Vernomen wordt dat een familielid de politie attendeerde op haar zelfmoordplan. Na de melding gingen de wetsdienaren ter plaatse voor onderzoek. Daar bleek de kamerdeur echter op slot te zijn, waarna de sterke arm assistentie van de brandweer inriep.

De redactie van Waterkant.Net verneemt uit betrouwbare bronnen dat het zou gaan om problemen in de relationele sfeer. Uit frustratie poogde de dame haar pols door te snijden.

De vrouw in kwestie is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Wat deed deze jonge vrouw in hotel. Ze wilde een zwarte piemel vereren in plaats van naar school gaan, wel rot mens maar niet gelukt was ze zeer geile hollands of creools surinaams of antilliaans . Gestoord jonge vrouw zo denken in gekke kop, in nl scoren de jonge geile vrouwen bij bosjes viese piemels in alle kleuren en vereren als goden hun echte satanen.


    Maak melding
  2. @hansje zielig viese lul zoek zelf hulp voor je stinkende piemeltje en zieke dikke grote kop hansje ransje durf wel op internet he grote kloothommel ben je.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES