zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde moeder en zoon op klaarlichte dag overvallen in woning

Bejaarde moeder en zoon op klaarlichte dag overvallen in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een 76-jarige moeder en haar 48-jarige zoon zaten donderdagmiddag nietsvermoedend in de woonkamer, toen ze plotseling werden overvallen door drie gewapende criminelen. Dit gebeurde rond 16.00u te Mottonshoop in Suriname.
 
In gesprek met Waterkant.Net zegt de zoon, die ambtenaar is, dat hij bezig was de mobiele telefoon van zijn moeder te updaten. Plotseling stormden drie mannen met vuistvuurwapens het huis binnen, via de voordeur die openstond.

De gewapende mannen die allen capuchons op hadden, hielden moeder en zoon meteen onder schot. De zoon werd beroofd van een dijbeentas die hij bij zich had, met daarin 1.600 Surinaamse dollars, belangrijke documenten en bromfiets bescheiden. Ook blijkt dat de daders drie mobiele telefoons hebben meegenomen.

Na de daad verlieten de rovers de plaats te voet. Moeder en zoon bleven ongedeerd. De politie van Uitvlugt was ter plaatse voor onderzoek. Van de criminelen is geen spoor te bekennen.

Volgens de zoon zijn de daders iets verder opgehaald door een gereedstaande auto. Ze zijn via de Koningpalmstraat de Hendrikstraat opgereden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. santokhi , wat zegt u hier over , ach het was maar een bejaarde vrouw met haar zoon , de overvallers moeten toch ook een boterham verdienen , waardeloze president u grijpt nooit in , we hoorden dat u weer naar dat moslimland saudi arabi gaat , laat u zich nu bekeren tot het moslim , blijf maar daar dan kunt u ook 7 rondjes lopen om de kaaba , u zult niet opvallen in die massa menigte , maar pas op daar is het heet


    gemodereerd
  2. Heel veel diaspora zouden echt terug willen emigreren. Zeker nu Nederland en zijn witte blanke volk racistischer wordt tegenover allochtonen. Maar de rovers van Su is de belangrijkste reden waarom men niet terug wil keren. Het wordt straks een overweging te kiezen om in concentratiekampen en gaskamers terecht te komen of terug gaan naar Su met een zeer grote kans weer overvallen te worden. Time will tell.


    gemodereerd
  3. Slachtoffer van roofoverval, je hebt helemaal gelijk. Zelf wil ik al jaren emigreren naar Suriname maar vanwege de criminaliteit en politieke instabiliteit wacht ik nog even. Ook door verhalen van bekenden die naar Suriname gingen met hun gezin en vervolgens werden gepest door hun collega’s. Terwijl de mensen die vanuit Nederland naar Suriname gingen, de bedrijven in kwestie naar een hoger niveau tilden. Als de diaspora naar SU vertrekt met z’n allen en we zetten onze kennis, kunde en werkethiek in dan zal Suriname zeker floreren.


    gemodereerd
  4. @ Slachtoffer van roof overval.

    Ik denk niet dat het zover zal komen, G.Wilders heeft het
    merendeels tegen de Moslims uit Marokko Turkye en al dat soort
    landen. Ik heb hem nooit iets horen zeggen van de Surinamers !
    sari tori
    Jacko


    gemodereerd
  5. Misschien tegenwoordig mensen moeten 📷 camera met gezichtscan plaatsen. Dan als is masker gezicht of onbekend gezicht dan die alarm gaat af die roep hard dief dief dief.


    Maak melding
  6. de rovers hebben een valide excuus tegenwoordig: zand stort nu over ons heen dus we komen naar de kustvlakte.


    gemodereerd
  7. En zo wil je diaspora aantrekken. Mensen willen graag remigreren het land op te bouwen maar de duizenden roofovervallen laten het helaas niet toe. En daar is 1 groep verantwoordelijk voor. Daarom moet er een splitsings referendum komen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES