zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenEconomieLokale productie van Fernandes Bottling Company voorzichtig opgestart

Lokale productie van Fernandes Bottling Company voorzichtig opgestart

-

Does Travel - naar Suriname

De directie van Fernandes Bottling in Suriname heeft deze week laten weten dat na een uitdagende periode van 2,5 jaar, de lokale productie van de Fernandes Bottling Company voorzichtig is opgestart.

“De start van de productie symboliseert onze diepe betrokkenheid bij de gemeenschap en onze toewijding om lokale productie in Suriname te ondersteunen. We zijn trots op onze rol als Surinaamse producent en het stimuleren van de economische groei in onze lokale gemeenschap”, aldus het bedrijf in een verklaring.

Op woensdag 30 juni 2021 woedde een felle brand in het pand van Fernandes Bottling aan de Indira Gandhiweg. De productie van het bedrijf kwam hierdoor volledig stil te liggen.

Het bedrijf zal in de komende periode de productie langzaam opvoeren en de beschikbare voorraad opbouwen. “Wij verwachten in de komende weken grotere hoeveelheden en verscheidenheid aan producten te kunnen aanbieden en steeds beter in staat te zijn, om te voldoen aan de behoefte van de gemeenschap.

Uw steun en vertrouwen hebben ons aangemoedigd en gemotiveerd, om onze lokale productie te herstellen”, aldus Fernandes in een verklaring.

De brand die destijds de fabriek vernielde:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. busta heeft het met zijn variaties goed overgenomen in die 2.5 jaar
    en is ook nog goedkoper
    dus ik pas met dat fernandes gedoe en problemen die er altijd zijn met leveren


    gemodereerd
  2. Het lijkt mij marketing strategisch niet erg voor de hand liggend, om JUIST in deze economische super slechte tijd in Suriname, de productie weer op te starten…….


    Maak melding
  3. Fernandes moet ophouden met die onzin om in al hun frisdranken giftige zoetstoffen toe te voegen. Er is niks mis met alleen suiker. Tot 10 jaar terug gebruikte de wereld vnl suiker en niemand is er slechter van geworden. Maar met de toename van de zoetstoffen, die bijna allemaal giftig zijn, zie je steeds meer kwalen bij mensen ontstaan.
    Dus Fernandes, doe het verstandige en herstel de optie van alleen suiker in je frisdrank. Het liefst rietsuiker.
    Ik koop al een tijdje geen Fernandes en andere merken frisdrank waarin die gif van zoetstoffen is toegevoegd.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES