donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een inbraak verdachte met schotwond aangetroffen

Nog een inbraak verdachte met schotwond aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft maandagmorgen rond 11.00u een man met een schotwond in zijn borst voor theater Unique aangehouden. Het zou gaan om een inbraak verdachte die zondag rond middernacht beschoten zou zijn door een ondernemer.

De gewonde man wordt gelinkt aan een inbraak bij een woning aan de Dieselstraat, waarbij de eigenaar tevens directeur van een helikopterbedrijf maandag het vuur op vier inbrekers opende, toen hij ze op heterdaad betrapte.

Op zondag 5 november zouden de inbrekers al een aantal televisietoestellen uit de woning van de benadeelde hebben weggenomen. Het vermoeden bestaat dat de daders de volgende nacht wederom in de woning van de benadeelde probeerden in te breken, maar tijdens hun daad door de eigenaar op heterdaad werden betrapt.

Nadat de bewoner het vuur opende op de inbrekers gingen de verdachten verschillende richtingen op. Een van hen, A.P.(27), raakte gewond aan zijn been. Het vermoeden bestaat dat A.P. zelf de politie heeft ingeschakeld en zijn locatie heeft doorgegeven. Hij werd daarna in de omgeving van Tweekinderenweg in een bosschage aangetroffen.

De tweede verdachte I.W. (27) werd door de benadeelde achtervolgd en aangehouden. Beide mannen werd op dezelfde dag aangehouden.

De derde verdachte D.B. (23) werd maandagmorgen aan de Fred Derbystraat met een schotverwonding in zijn borststreek aangetroffen en aangehouden. Hij is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar de verdachte onder politiebewaking is opgenomen.

Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Alledrie in de kracht van hun leven en dan ga je je kracht misbruiken om anderen het leven zuur te maken.
    De schutter heeft in dit geval goed werk verricht.


    Maak melding
  2. Eindelijk een keer gerechtigheid. Twintigers en waarschijnlijk geen dag gewerkt. Nu zijn in elk geval 2 van deze rioolratten voor de rest van hun leven kreupel. Nr. 3 is door de benadeelde aangehouden (nadat hij een flink pakrammel heeft gekregen hopelijk) en nr. 4 wordt snel gepakt, want zijn matties gaan zeker zijn naam noemen.


    Maak melding
  3. Dit toont des te meer aan dat ondernemers een wapenvergunning moet krijgen om hun haven en goed te verdedigen daarna de volk dat steeds bezoek krijgt van deze mensen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES