zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer schiet inbreker in been: twee verdachten aangehouden en twee voortvluchtig

Ondernemer schiet inbreker in been: twee verdachten aangehouden en twee voortvluchtig

-

Does Travel - naar Suriname

Een bekende ondernemer in Suriname heeft zondagavond een verdachte neergeschoten, die samen met drie anderen bezig was in zijn woning aan de Dieselstraat in te breken.

Vernomen wordt dat de ondernemer eigenaar is van een helikopterbedrijf en eerder op de dag bij de Surinaamse politie aangifte van inbraak had gedaan. Het vermoeden bestaat dat dezelfde verdachten het adres wederom in de avond hebben aangedaan om in te breken.

Rond 23.30u betrapte de eigenaar van het pand de verdachten daarbij op heterdaad. Hij loste een aantal schoten met zijn een vuistvuurwapen, waarbij één schot de verdachte A.P. raakte.

De politie van Geyersvlijt werd geattendeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. Agenten troffen eerst de neergeschoten verdachte A.P. (27) aan. Daarnaast werd ook een tweede verdachte I.W. (27) aangetroffen, die door omstanders was aangehouden en overgedragen aan de politie.

De verdachte met de schotwond werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, terwijl de tweede door de politie werd meegenomen naar het politiebureau. De twee andere inbrekers zijn nog voortvluchtig.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie worden beide mannen in verzekering gesteld. De verdachte met schotwond in zijn linkerbeen is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
  1. Zonder deze keer naar de etniciteit van de daders te vragen voorspel ik wèl, dat de in het ziekenhuis opgenomen dader over enkele dagen, vrolijk uit het ziekenhuis zijn vrijheid tegemoet loopt…😂😂😂…


    Maak melding
  2. De verdachte met schotwond in zijn linkerbeen is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis.
    ========
    Ik heb er altijd moeite mee om het bovenstaande te lezen. Dit soort criminelen moet je niet in een ziekenhuis opnemen, maar gewoon in de goot gooien. Zonde van de kosten van ambulancevervoer en ziekenhuiskosten.


    gemodereerd
  3. De eigenaar is te vriendelijk, ik zou ze allen neerschieten en komen ze nooit meer bij je stelen. Reken maar dat als ze na 1 maand loskomen ze bewapend weer bij je komen inbreken


    Maak melding
  4. Xavier, je hoeft de etniciteit niet te noemen. Ten eerste het is altijd dezelfde en Ten tweede iedereen ziet en herkend de herkomst. Dan nog zijn er mensen die dit soort uitschot verdedigen. Het is jammer dat in mooie Su dit soort uitschot leven.


    Maak melding
  5. Blijf zeggen..wie op heterdaad in je woning wordt waargenomen….zonder pardon afvuren, anders tamara deng doro baka of na wang trawang
    Dus opruimen met wortel en tak, bika SANTA BOMA lai tumsi furoe. Ze moeten dagelijks gratis VRETEN op kosten van de gemeenschap. Dus opruimen


    Maak melding
  6. Gericht schieten is uitmuntend. De volgende keer de blaffer afvuren op linker zijde vd borst. Als men geschoten heeft weet men dat er 6 planken nodig zijn voor de dader.

    Een tweede kans mogen ze niet krijgen.


    Maak melding
  7. In ons klein Suriname is het wel schrikbarend hoeveel van dit uitschot er rondloopt. Elke dag is er melding van inbraken en/of berovingen, veelal gevolgd door aanhouding. Vraag mij in gemoede af of
    deze criminelen wordt vervolgd, of na enkele dagen worden vrijgelaten. Zijn het recidivisten of komen er telkens nieuwe bij? Lijkt voor sommigen wel een beroep.🤣


    Maak melding
  8. De racist henkes zie je niet hoor je niet
    Ik had liever gelezen dat deze gassies ter obductie waren meegenomen


    gemodereerd
  9. De gevangenissen in Suriname krijgen een naamsverandering t.w. Vertrouw op eigen kunnen !!!


    gemodereerd
  10. Ik wil wedden dat over enkele dagen de ondenemer wederom roof bezoek krijgt. Het tuig leert het nooit. Met geweld afpakken wat niet van jou is is een trend in Suriname. Zelfs pseudo rijstplanters doen er aan mee, die pakken grof van het Volk in Nickerie. Misschien gaan de rovers pas stoppen als er niks meer te roven valt.


    Maak melding
  11. De slachtoffer mocht wel wat creatiever zijn. De rovers gewoon een gratis rondvlucht geven in zijn helicopter en boven de Bosjesbrug de rivier ingooien. Geen haan die dan ergens naar kraait.


    gemodereerd
  12. De helicopter ondernemer had de dief niet in maar tussen zijn benen moeten schieten. Waardoor de dief een klein kopje kleiner werd gemaakt.


    gemodereerd
  13. Iedere rechtgeaarde Suriname moet een vuurwapenvergunning aanvragen en een wapen aanschaffen, om zichzelf en zijn familie te verdedigen tegen deze beesten.
    Ze zijn F***** hyena’s soms lijkt het!


    Maak melding
  14. Kijk hem zo zielig daar liggen.alsof hij niet tot 10 kan tellen.
    Meneer ondernemer volgend keer nog gerichter schieten weer een inbreker minder.


    gemodereerd
  15. Jammer dat hij aan zijn poot is geraakt, ik had liever zijn kop
    of zijn hart! ” Dan is er een gespuis minder in Su, opruimen
    die handel als het kan, elke dag een stuk of 10!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  16. Juspol kan een beroep doen via verschillende kanalen en het kan helpen dat er minder berovingen plaats vinden. Dat had toen “Tigrie barba” gedaan en ze ook vriendelijk gevraagd dat de rovers zich vrij konden aanmelden bij een politie post en t helpt. Al was t niet veel maar ze luisterenden wel. Maar de huidige minister weet niet te handelen dus waarom hem niet vervangen door ” Tigrie barba????


    Maak melding
  17. Ik heb er altijd moeite mee om het bovenstaande te lezen. Dit soort criminelen moet je niet in een ziekenhuis opnemen, maar gewoon in de goot gooien. Zonde van de kosten van ambulancevervoer en ziekenhuiskosten.


    gemodereerd
  18. Gaan de andere twee dieven die zijn gevlucht nog gepakt worden.
    Dacht van niet, want de politie dingt ook aan de buit mee.
    Hopelijk heeft de ondernemer geluk dat ze geen wraak zullen komen nemen.
    Anders wordt het een wild west taferelen!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES