donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOp vertrek staande passagier overleden op vliegveld

Op vertrek staande passagier overleden op vliegveld

-

Does Travel - naar Suriname

Een man die vanmorgen op het punt stond om in het vliegtuig te stappen richting Drietabbetje, is op een bankje op het vliegveld te Zorg & Hoop in Suriname overleden.

Naar verluidt was de man al enkele dagen ziek. Daar de arts in Paramaribo niets kon vinden besloot hij weer naar Drietabbetje te gaan.

Vanmorgen werd hij naar het vliegveld aan de Doekhieweg-Oost gebracht, waar in afwachting op zijn vlucht hij plaats nam op een bankje voor een vliegmaatschappij.

Daar kwam hij niet veel later te overlijden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een 27-jarige Surinaamse man met de initialen L.T.

De politie van Flora werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. De overige instanties werden instelling gebracht voor nader onderzoek ter plaatse.

Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Hopelijk betreft dit Hans Oh…😂😂😂😂😂😂…….ook dit ongedierte is eindelijk opgeruimd hetgeen een verademing is voor de mensheid…!!…..


    gemodereerd
  2. Xa de L
    Jij bent een vieze hond.
    Ik heb geen andere woorden voor je.

    Familie gecondoleerd.
    Heel verdrietig verhaal.
    Elke dag komen mensen op straat te overlijden.
    Wat zegt dat over de gezondheidszorg in Su?


    Maak melding
  3. 🥴Je moet echt geestelijk niet in orde zijn inderdaad om die arme man die daar ligt nog een natrap te geven nadat hij het leven heeft gelaten. De gecastreerde Xavier weer natuurlijk! De Kleine pieleman zonder ballen


    Maak melding
  4. Ik snap zo’n arts niet. Als hij niks kon vinden dan wil dat niet zeggen dat die man niet ziek was. Op zijn minst kon hij antibiotica voorschrijven.


    Maak melding
  5. In Su als je geen geld hebt voor een 100% dokters onderzoek kan je alvast een dode kist bestellen ze nemen niet eens de tijd voor je ,wat een beleid triest ,triest ,deze minister van volksgezondheid is de slechte doet helemaal geen fuk voor het volk


    Maak melding
  6. RP helemaal mee eens, vroeger was de gezondheidszorg/ onderwijs top in Suriname nu op dit tijdperk moet zo voorzichtig zijn dat je niet een ongeluk krijgt of ziek .
    De beleidsmakers besteden tijd aan freinds / family / eigen belangen en hun BUITENLANDSE MALAFIDE PARASIETEN PARTNERS meer niet.
    De bevolking moeten het zelf zien te overleven ( zij besteden gelden om onbelangrijke projecten te bouwen en te faciliteren en laten ” gezondheidszorg/ onderwijs/ werkgelegenheid achterwegen ( MISMANAGEMENT/ ONGEKWALIFICEERDE BELEIDSMAKERS
    Zij waren te GRETIG om te besturen maar blijkbaar is het CATASTROFAAL geworden 🤠🙄📚👩‍🎓🧑‍🎓👎👎👎🫵🇸🇷🔎🔍


    Maak melding
  7. artsen in SUR kunnen vaak geen oorzaak vinden. Doorverwijzen naar een specialist zit er ook niet in.
    Ze zijn (hoog) opgeleid en vinden zichzelf heel wat. Levens redden, patiënten genezen komt op de tweede plaats.


    Maak melding
  8. De arts kon niets vinden ? Logisch. Redden van mensenlevens is tegenwoordig waarschijnlijk geen prioriteit bij sommige/vele artsen. Paracetamol voorschrijven schijnt hun enige bezigheid te zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES