zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinameDonegi Abena en Donovan Wisse winnen en blijven Glory-kampioenen

Donegi Abena en Donovan Wisse winnen en blijven Glory-kampioenen

-

Does Travel - naar Suriname

Donegi Abena en Donovan Wisse hebben zaterdag tijdens Collision 6 in Nederland met succes hun Glory-wereldtitels verdedigd. De kickboksers van Suriname wonnen op unanieme jurybeslissing.

Abena won van Mo Touchassie in het lichtzwaargewicht en Wisse maakte korte metten met Michael Boapeah in het middengewicht.

In het hoofdgevecht won de Nederlander Rico Verhoeven (34) in de zwaargewichtdivisie van Glory van de onder de Nigeriaanse vlag vechtende Zwollenaar Tariq Osaro (28).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Gefeliciteerd dat jullie Suriname uitmuntend op de wereldkaart neerzetten.

    Suriname/ Surinamers zou/den net wat jullie gedaan hebben op heel veel gebieden ook zo kunnen worden neergezet.

    Hoe?
    Goed beleid en bestuur door technocraten, die al wat hebben gepresteerd en een goed uitgewerkte plan hebben, voor de vele uitdagingen hebben voor de natuurlijke rijkdommen, de grote schulden met hoge renten, de grote armoede en zeer grote ellende bij het volk, goed onderwijs, wetenschappen afgestemd op de natuurlijke rijkdommen vh land, productie en exportondernemingen, algemeen belang, inkomsten eerlijk te verdelen voor alle Surinamers, mentaliteitverandering vd Surinamers ondernemen ipv hosselen, belastingen te betalen, goede manieren en gedrag. hoe hoort het eigenlijk?, respect, verantwoordelijkheid, principes, normen en waarden, grenzen sluiten voor alle vreemdelingen uit de regio/ Haiti, Brazilie, nieuwe Chinezen, ea.Grenzen streng bewaken, hoge straffen, goed omgaan met eigen afval, van Suriname houden

    De criminaliteit moet totaal worden uitgeschakeld, voor het aller beste gaan dat iedere Surinsamers uit zich zelf gaan halen, verboden om op hoeken van straten, voor winkels te staan, Er moet gewerkt worden, leren, studeren, sport en cultuur. Iedere Surinamer moet aan haar/ zijn eigen doelen werken en verantwoordelijk voor zijn.

    Ook in deze moeilijke periode moeten burgers alles doen om voor zich zelf en gezin/ familie goed te zorgen, planten, alle criminelen moeten worden uitgeschakeld van laag naar hoog.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES