zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlementariër Koedemoesoe geeft minister Ramsaran een 8 voor prestatie op SOZAVO

Parlementariër Koedemoesoe geeft minister Ramsaran een 8 voor prestatie op SOZAVO

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Uraiqit Ramsaran krijgt van ABOP-parlementariër Ramon Koedemoesoe een 8 als cijfer voor het werk dat de bewindsman de afgelopen drie jaren gedaan heeft op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in Suriname (SOZAVO).

De volksvertegenwoordiger stelt de kritiek op het functioneren van Ramsaran, die nu verhuisd is naar het Surinaamse ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), niet correct te vinden aangezien de bewindsman op zijn eigen manier zijn best heeft gedaan.

Daarnaast stelt hij dat SOZAVO een ministerie is dat zich bezighoudt met groepen die met verschillende problemen te kampen hebben en naar financiële ondersteuning zoeken. Geduld speelt daarbij een belangrijke rol.

ABOP-parlementariër Ramon Koedemoesoe
ABOP-parlementariër Ramon Koedemoesoe – beeld (c) DNA Suriname

“Waar er verbetering moet komen laat die komen, maar kritiek op de minister van Sociale Zaken ga je altijd hebben”, benadrukt de ABOP’er.

Wat het overplaatsen van Ramsaran van SOZAVO naar TCT betreft, hoopt Koedemoesoe wel dat de bewindsman goed heeft nagedacht alvorens hij is meegegaan met dit besluit van de president. In ieder geval twijfelt hij niet aan de kwaliteiten van de minister.

“Je moet iets niet nemen, omdat je het moet nemen. Je moet weten dat je de deskundigheid hebt. Het is niet een ministerie waar je kan zeggen: ‘omdat je Nederlands kan praten, kan schrijven, je bent een ICT’er, dan ga je daar zitten’. Neen, Je moet kennis van zaken hebben. Want je gaat te maken hebben met de luchtverkeersleiders, communicatie en er zijn belangrijke bedrijven daar. Dus je moet kennis hebben van zaken. Dus als hij zegt dat hij ervoor gaat, dan zal hij mijn ondersteuning altijd krijgen”, aldus de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Dat jij een domme kuiken was wisten we al, maar zo dom???
    Wat hft die minister goed gedaan op het ministerie?? Wat hft hij gedaan. De bejaarden tehuizen nr de klote geholpen. A no doe geen moer voor een 8. Ik denk 0,8 bedoel je. Wat voor opleiding hft hij om naat TCT te gaan???


    gemodereerd
  2. Koedemoesoe weet niet wat het rapportcijfer 8 inhoudt: Is Koedemoesoe niet de man van Maresause?

    Of was het toch een andere ABOP parlementariër?

    De ABOP minister van Grondzaken struikelde onlangs ook over een woord tijdens het beantwoorden van vragen.

    Ik kan niet meer op het woord komen waar de mini-ster zoveel moeite had.

    Dat is het helaas het niveau bij de ABOP.

    Marinus Bee: Je hoort daar echt niet thuis mi mang.


    Maak melding
  3. Een ezel geef de koe een cijfer. Zowel de ABOP als de PL horen in geen enkele regering thuis. Deze incompetente mensen moeten meer aan een bacovenwinkel denken om te runnen. Voor de rest zijn ze nutteloos. Stelletje sukkels bijelkaar.


    gemodereerd
  4. De WE van SOZAWE is niet genoeg bevordert, lijkt mij. Hoeft niet per se aan de minister te liggen. De investeerders zijn er gewoonweg niet.


    Maak melding
  5. Dit is het ultieme resultaat voor personen, die gewend zijn om met “LAAG” tot “MIDDELMAAT” genoegen te nemen……..vervolgens zijn ze als kinderen zo blij en oh zo tevreden…….
    De constatering van deze KOENDOE KOENDOE zegt eigenlijk alles over het niveau van zijn eigen persoonlijke capaciteiten en competenties als zijnde zogenaamd DNA-lid…….indien dit het gemiddelde niveau is van de Surinaamse parlementsleden, dan is het uiterst droevig gesteld met het hele land………


    Maak melding
  6. De bewindsman heeft, volgens zijn partijlid, op zijn eigen manier zijn best gedaan. Kodemoeso, or whatever, heeft het ambt van minister niet begrepen. Men zit niet daar om dingen op je eigen manier te doen. Hoe komt kode op rapportcijfer 8 en wie is hij om te beoordelen? Begin jezelf een cijfer te geven voor deze en alle voorgaande flaters. Gelukkig benoemt kode het gewicht van ramsarans nieuwe functie op TCT. Ben benieuwd naar dát rapportcijfer.


    Maak melding
  7. Wereld volgt onze parlement
    Sommigen komen nauwelijks uit hun woorden zelfs als ze uit een stuk papier moeten (voor) lezen.
    Kijk naar onze zeer gerespecteerde Z.E de
    VP, om verdrietig te worden
    Dus meneer (8 ???)
    Koedoemoesoe…hou je bij je leest.


    Maak melding
  8. Met het nieuwe kiesstelsel zal er zeker een bezem gehaald worden door DNA van Suriname,en daardoor zal er geen plaats meer zijn voor een gros dommeriken van vooral de ABOP.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES