zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTelevisie kijkend echtpaar overvallen in woning

Televisie kijkend echtpaar overvallen in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Drie gemaskerde en gewapende criminelen hebben vrijdagavond een echtpaar in hun woning aan de Schmeltzweg in Suriname overvallen.  

De redactie van Waterkant.Net sprak met de 56-jarige vrouw des huizes die aangaf dat ze ze samen met haar man naar de televisie aan het kijken waren. Plotseling werden ze verrast door drie rovers die het huis waren binnengedrongen.

Twee van hen waren gewapend met vuistvuurwapens en de derde had een dolkmes bij zich. Twee van de rovers raakten in een worsteling met haar 54-jarige man, terwijl de derde naar de slaapkamer van het echtpaar ging. Hij haalde alles overhoop.  

Terwijl de rovers met haar man in gevecht waren rende de vrouw naar het toilet. Ze deed de deur van binnen dicht en riep hard om hulp.

Haar buren hoorden het gegil, renden snel naar de woning van de slachtoffers en zagen drie mannen uit de woning wegrennen.

Het echtpaar bleef ongedeerd. De politie van Geyersvlijt kwam daarna ter plaatse voor onderzoek. De buit betreft 16.000 Surinaamse dollars en een mobiele telefoon. Volgens de slachtoffers was het geld in hun slaapkamer verstopt.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Bassie Adriaan en Pipo (Chan Lonnie en Amoksi alesi) moeten
    wat gaan doen, want gaat niet verder zo! Voer potverdikkie weer
    de doodstraf in, want zo gaat dit niet verder. Als dat zo is dan is
    Su binnen een jaar, boeven vrij.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Het is jammer wat zich in Suriname afspeelt. Mensen hebben niet door hoe ze geinitieerd kunnen worden. En dan bedoel ik geinitieerd worden door de duivel. Als je geinitieerd bent door de duivel dan denk je dat wat je zegt of doet van jou is, niet wetende dat je bestuurd wordt door de duivel. Een paar dingen waardoor je geinitieerd kan worden. Alcohol, drugs, negatieve vrienden, zelfs stemmen op negatieve partijen omdat je dan een van hen wordt. En als je dan een van hen bent dan wordt je gebruikt om dingen voor de duivel te doen. Onder andere stelen en als hij je niet meer kan gebruiken zelfmoord. Moorden en dealen hebben ook hun oorsprong en die kan komen door liegen en bedriegen en of grote mond opzetten. Wat er nu in Suriname gebeurd heeft alles daarmee te maken. Lieve mensen; er is nooit een legale reden om iets negatiefs te doen. Armoede mag geen reden zijn om te stelen. Niets mag een reden zijn om een ander kwaad te doen. Als je een manja uitperst krijg je manja sap. Als je een liefde volle persoon uitperst krijg je liefde. Stayed blessed.


    gemodereerd
  3. Hoe wisten de gasten dat er 16.000 in de kamer was??
    Gelukkig heb ik geen kleintjes in huis. Verborgen camera binnen en andere zaken staan ready


    gemodereerd
  4. Waarschijnlijk zat het echtpaar in de woning gezellig tv te kijken in wat voor hen een veilige omgeving is. Hadden ze mogelijkerwijs de voordeur open omdat het zo warm is binnen? Mensen, het is jammer, maar tegenwoordig ben je nergens veilig genoeg voor deze luie duivels. Ze voeren geen moer uit, maar overvallen elke dag mensen die hard voor hun geld werken.
    @ Michel: prima uitleg, maar deze wijze woorden komen helaas niet bij het duivelsgebroed terecht.


    Maak melding
  5. ach wat een ge
    Gewoon reality tv. hihihihi zo spele die manne film. je weet toch hihihih aldus 🐴🐴🐴🐴🐴 voormalig pleesident


    gemodereerd
  6. Suriname is op dit moment helemaal niet veilig, daarom ga ik ook niet meer hoor ben erg bang in mijn eigen land waar ik ben geboren vreselijk en de regering doet niets ze kijken alleen maar hoe die rovers mensen plunderen dan zegt de regering dat ze het land toeristisch wil maken hoe dan ?


    gemodereerd
  7. Als dit groep zelf het slachtoffer zouden zijn van de roofovervallen dat was dit probleem al opgelost. Slachtoffers behoren tot een ander etnische groep en dat vinden ze prachtig.


    Maak melding
  8. @Debby. Hoe wisten de gasten dat er 16.000 in de kamer was??. Debby, dat wisten ze niet. Wat ze wel wisten is dat het echtpaar ’s avonds rustig tv zit te kijken en uitrust, en overdag keihard wekt en zwoegt om aan hun centjes te komen. En natuurlijk moet er dan spaargeld in huis zijn. Meer dan dat hoeven deze criminelen niet te weten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES