zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBurna Boy weigerde 5 miljoen USD aanbod voor optreden in Dubai vanwege...

Burna Boy weigerde 5 miljoen USD aanbod voor optreden in Dubai vanwege marihuanaverbod

-

Does Travel - naar Suriname

De Grammy-winnende Nigeriaanse artiest Damini Ogulu, ook wel bekend als Burna Boy, heeft de reden onthuld achter zijn recente beslissing om een ​​aanbod van 5 miljoen USD om in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (VAE) op te treden, af te wijzen.

The African Giant verklaarde dat hij het aanbod had afgewezen omdat hij in Dubai geen marihuana zou mogen gebruiken. De wetten in de VAE verbieden roken in openbare recreatiegebieden, zoals parken en stranden.

Tijdens een freestyle-sessie tijdens een repetitie met zijn band, Outsiders, zei Burna Boy: ‘Zojuist heb ik Dubai-geld afgewezen, 5 miljoen dollar voor een kleinigheidje, omdat ik niet graag ga waar ik niet mag roken.”

De artiest gaf afgelopen en dit jaar nog uitverkochte shows in Suriname en Nederland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Ariman ….
    Goed idee!
    Er zijn grote spiegels in de dierentuin….als jij voor ze gaat staan, zie de meest EXCOTISCHE dieren die je ooit gezien hebt .


    gemodereerd
  2. @Ariman veel te vertellen zo te lezen. Heel moslims en hindoestanen maar vooral antillianen, Afrikanen creolen gebruiken veel marihuna ook in het openbaar je kan herkennen aan de ronddraaiende oog pupillen en valse praatjes en vette keel ook in NL zo. Dubai is hypocriet als de pest de vrouwen uit Afrika en Europa die daar modeshows lopen ook in Qatar zwaar onder invloed van weed planten. Hun lopen schots en scheef botsend met de lucht.


    Maak melding
  3. Je laat zoveel geld schieten voor een ”jonko”, hoe verslaafd en
    achterlijk ben je dan ??

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES