donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZoon probeert vader in auto te wurgen als hij naar politie wordt...

Zoon probeert vader in auto te wurgen als hij naar politie wordt gebracht voor inbraak

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname werd afgelopen maandagavond geconfronteerd met een opmerkelijke situatie. In een auto die stilstond op de Indira Ghandiweg, hoorden twee politieagenten van het politiebureau De Nieuwe Grond ineens iemand om hulp roepen.

Nadat zij voor de tweede keer hulpgeroep hoorden, renden zij naar het voertuig, dat niet ver van het politiebureau stilstond. Ze constateerden dat de passagier de bestuurder in een wurggreep had.

Toen de passagier doorhad dat de politie hem zag, liet hij de bestuurder los. De agenten sommeerden de bestuurder meteen naar het politiebureau te rijden.

Op het politiebureau aangekomen verklaarde de bestuurder, dat de passagier zijn zoon is. Hij was met hem onderweg naar het politiebureau om hem aan de Surinaamse politie over te dragen, daar zijn zoon thuis bij hem had ingebroken.

Toen zij het politiebureau naderden zou de zoon zijn vader bij de nek hebben gepakt en probeerde hem te wurgen, vandaar dat de man om hulp riep.

De zoon werd met bovenstaande geconfronteerd, waarna hij heel erg kwaad werd en vreselijk tekeer ging tegen de politie. Hij werd aangehouden en heeft zich daarbij flink verzet. De jongeman bracht de politieagenten vuistslagen en trappen toe.

De verdachte is dusdanig tekeer gegaan, dat uiteindelijk meerdere politieagenten moesten ingrijpen om hem in de boeien te slaan en hem tot bedaren te brengen. Het werd al gauw duidelijk dat de verdachte bij de politie bekend staat als een geestesgestoorde.

Hij zou hierdoor ontoerekeningsvatbaar zijn en werd daarom na overleg met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Dit is de Surinaamse methodiek van “re-socialisatie” bij de vele criminelen………deze knaap breekt eerst in en poogt vervolgens het slachtoffer (zijn eigen vader) te wurgen en wordt door de politie uiteindelijk gewoon heengezonden…😂😂😂….
    De corrupte Surinaamse politie in die BANANEN REPUBLIEK, hoewel grotendeels geheel ongeschoold in dit geval wat feitelijke “crime psychology” c.q. mentaal welbevinding precies inhoudt, (waarschijnlijk heeft niemand in Suriname hier ooit van gehoord..😂😂😂)…weet uiteindelijk toch altijd alles véél beter dan de vele geleerden en gespecialiseerden in het buitenland……

    Lou Lichtveld alias ALBERT HELMAN:

    “ALLA SIEKIE ABIE DRESIE, MA SOSO DONG NO ABIE DRESIE”………


    gemodereerd
  2. De politie, koos de makkelijkste weg.
    Ik hoop dat hij, niet in een politiebureau, inbreekt.

    Want hij, wordt heengezonden.
    Om later in te breken bij een
    politie-agent thuis.
    Het lijkt mij spannend.


    Maak melding
  3. Heengezonden dan kan hij weer tekeer gaan en dat zeker weten slachtoffers zullen vallen.
    Hoe dom kun je zijn? Of ontbreekt het aan hulp in Suriname voor zulke mensen?


    Maak melding
  4. Hij werd heengezonden? Laten we hopen dat hij niet een paar Surinamers maar een paar Europese of Amerikaanse toeristen wurgt. Dan wordt Paramaribo tenminste op een andere wereldlijst geplaatst wanneer het van de werelderfgoedlijst wordt geschrapt.


    Maak melding
  5. Dus niet naar PCS gebracht?? Zn kop werkt niet hoed maar hij weet te stelen en vader te wurgen??
    Meneer het is uw probleem, ruim hem op. Hij gaat u vermoorden
    Jij kan hem niet naar ambassade in USA sturen om te gaan rondkijken.


    gemodereerd
  6. Vrijbrief: dus het staat zoonlief vrij om bij zijn vader in te breken, hem te wurgen en… politiemannen te mishandelen. Next…. maar nu een true story


    gemodereerd
  7. Deze zoon is mijn inziens ontoerekeningsvatbaar. Ik sta er daarom versteld van dat de geesteszieke zoon wordt heengezonden. De vader die natuurlijk in een shock verkeerde mag het verder zelf gaan uitzoeken met zijn veiligheid. Een ding wordt met de dag duidelijk. Sinds Santokhi en zijn VHP de regeermacht in handen kregen is Suriname vervallen tot een failed state.Een land besturen staat niet gelijk met het runnen van een bakoven enkel.Santokhi heeft Suriname tot een bananenrepubliek gemaakt.


    Maak melding
  8. @RobG,

    Aangezien Santokhi een christen is, heeft hij die fratsen geleerd uit de bijbel toch? Net als Bouterse.
    Jullie bijbelmensen vind ik echt zieke mensen. Kijk wat jullie in het Midden Oosten en Oekraïne uithalen. Om misselijk van te worden.


    Maak melding
  9. @ RobGay
    Bananen Republiek komt door de
    baasje van je, ”konten likker van de 1ste orde ben je”.
    Je kan het niet hebben dat Chan, de verkiezing heeft gewonnen!
    Dati na heri tori, meer is het niet! Aanvard jullie verlies is het beste.
    80% van de Boutisten zijn dom, ongeacht etnische achtergrond.
    En jij als econoom de aller domste van allemaal, ”Malloot”.
    Te meer omdat je een econoom bent, dat had ik niet verwacht
    van je, dat je altijd zo negatief reageert op Chan.

    sari tori

    jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES