donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan kijkt Suribet top-up code van klant af en gebruikt deze om...

Man kijkt Suribet top-up code van klant af en gebruikt deze om zelf bedrag te cashen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen zondag de 24-jarige B.J. (foto) opgespoord en aangehouden. Dit nadat hij op slinkse wijze Suribet top-up ter waarde van 38.000 SRD wist te stelen van een klant in een Suribetshop.

Op donderdag 12 oktober stuurde de aangever, R.R. (37) een arbeider om Suribet top-up ter waarde van 38.000 Surinaamse dollars (SRD) te kopen in het ressort Uitvlugt. Na de top-up te hebben aangeschaft gaf de arbeider de voucher aan zijn werkgever.

Bij het opwaarderen van de code kreeg R.R. echter meerdere malen de melding dat de code ongeldig was.

Hij begaf zich naar het Suribet hoofdkantoor, waar de medewerkers aldaar hem voorhielden dat de code al was opgewaardeerd op naam van een zekere B.J.

De verdachte werd op zondag 29 oktober door de Recherche van Paramaribo, bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo, opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Bij de voorgeleiding gaf de jongeman toe de code te hebben gestolen door bij de aankoop achter de arbeider van de aangever te staan en de code van de gekochte voucher af te lezen. Met die code cashte hij het bedrag samen met zijn vriendin uit en gebruikte het geld voor zichzelf.

B.J. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De Recherche van Paramaribo zet het onderzoek voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Deze gokker en oplichter gewoon keihard een week lang naakt voor een gokhal laten staan. Ter vermaak van gokkers mogen ze zijn tollie met eieren bekogelen. Ballen heeft deze kramdagoe niet want die zullen wel opgedroogd zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES