zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMinisterie onderzoekt dood student muloschool na dengue bespuitingswerkzaamheden

Ministerie onderzoekt dood student muloschool na dengue bespuitingswerkzaamheden

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft vandaag gereageerd op het bericht over de dood van een student van de Caprino Alendy Muloschool, een dag nadat het BOG in het kader van Denguebestrijding bespuitingswerkzaamheden zou hebben verricht in de nabije omgeving van de school.

“Het ministerie heeft via het BOG en de Directeur van Volksgezondheid onmiddelijk een onderzoek ingesteld na kennis genomen te hebben van dit bericht. Vooralsnog kan nog niet exact aangegeven worden wat de precieze doodsoorzaak is, maar inmiddels is komen vast te staan dat er meerdere factoren verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor de dood van deze tiener”, meld het Surinaamse ministerie.

De afdeling Milieuinspectie van het BOG heeft de bespuitings werkzaamheden conform de richtlijnen van de WHO uitgevoerd, zoals dat altijd al plaatsvindt.

Het ministerie betreurt het voorval en zal zo gauw er meer informatie beschikbaar is deze ook delen met de samenleving. Er is contact met de nabestaanden voor de nodige ondersteuning.

Het ministerie roept de samenleving verder op om de instructies van het BOG bij de bespuitingsactiviteiten stipt na te leven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Klopt wat hij zegt dat het extra sterk is gemaakt.
    Ik heb het zelf ervaren toen ze noord gespoten hebben. Was helemaal wit en extra sterk ik geb een week last gehad van die hoest en me stem schor. Ik zei het ook het lijkt extra sterk gemaakt te zijn.
    Klopt ook dat toen er voorheen gespoten werk het niet zo sterk rook


    gemodereerd
  2. Attencio hihi je klaar mij echt hoor, mi breiti jere fa ju e feti fu doe so foeroe bung, je meent het hoor,…maar te mi loekoe finie…zeg mij eens eerlijk, want je kent me en ik ken jou heel heel goed brootje, ….je moet in su wat stabieler zijn , in die zin , je moet een familie zijn in de club of heb je 1 geluk tak…wan f ding ow aksi foe kon ini ….want je wil graag daar bij horen toch?

    Want je heb toch gestudeerd, brootje als ik jou was toch, werk gewoon voor een bedrijf of een administratie wroko weetje, ergens lanti gron toor torie, is al goed, bro?

    Iedereen wil ook zo als hoe jij het wil bro ,maar a club na elftal dape kba ,zelfs voor de generatie is al bezet, fa ju ow go dape, enige alleen is als ze je vragen voor 1 van de partij opkomen en ze houden van je, dan ben j geluks vogel….

    Maar maarr….hmm…ik zeg niks meer bro,
    Hoop wel ie doro pe ju wan doro..
    Je moet stabiel zijn toch?


    Maak melding
  3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

    Ministerie onderzoekt dood student muloschool na dengue bespuitingswerkzaamheden.

    Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname, heeft via het BOG en de Directeur van Volksgezondheid onmiddelijk een onderzoek ingesteld na kennis genomen te hebben van dit bericht.

    En nu komt het volgende LEUGENACHTIGE verhaal van het BOG naar buitren.
    De afdeling Milieuinspectie van het BOG heeft de bespuitings werkzaamheden conform de richtlijnen van de WHO uitgevoerd, zoals dat altijd al plaatsvindt.

    Deze gasten zitten gewoon te LIEGEN.
    Laten ze de SPUIT werknemers ook medisch onderzoeken.
    Na hun medisch onderzoek zal blijken, dat ze ook snel zullen overlijden.
    Want jaren hebben ze zonder beschermde kleding GIF lopen SPUITEN tegen DENGUE.
    En niet volgens de voorschriften van het WHO.


    Maak melding
  4. dus je begrijpt het niet noh boi, da misschien moet je ook naar school, ik neem aan dat je op mulo mag komen. Ga die manne vragen hoe laat ze hebben gespuit


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES