maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameParmessar verwacht dat NDP goed vertegenwoordigd zal zijn binnen nieuwe regering

Parmessar verwacht dat NDP goed vertegenwoordigd zal zijn binnen nieuwe regering

-

Does Travel - naar Suriname

De Nationale Democratische Partij (NDP) zal volgens partijtopper Rabin Parmessar flink campagne voeren richting de verkiezingen in Suriname, die op 25 mei 2025 zullen plaatsvinden.

Maar, de kiezer hoeft volgens de parlementariër niet te verwachten dat de paarse partij met geld zal strooien of misleidende beloften zal doen. “Dus niet met geld strooien en dyote-verhalen”, benadrukt Parmessar.

Volgens de fractieleider van de NDP is de kans groot dat de NDP goed vertegenwoordigd zal zijn binnen de komende regering. En dat is nodig, omdat er heel wat zaken aangepakt moeten worden. Volgens de NDP’er is niet alleen de inflatie, maar ook de criminaliteit in Suriname toegenomen. Ook is het buitenlands beleid chaotisch.

“Dan is het een keer links, dan weer rechts”. Hij hoopt daarom dat de kiezer de partij ondersteunt. “De komende regering gaat het niet makkelijk hebben. Het is de taak van de NDP om de zware taak over te nemen”, aldus de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

41 REACTIES
  1. Je moet de huid van de beer niet verkopen, voordat hij geschoten is, rabin. Misschien heeft fidie jou en je duivelshoofdman tegen die tijd al in de hel genomen…….
    En je neemt een loopje met het onthoudingsvermogen en de intelligentie van het surinaams volk . We vergeten niet.


    Maak melding
  2. Gaan jullie alle gestolen geld van dreamteam en vooral de gronden van Jogie terughalen??
    Dan krijgen jullie mn stem.
    Ook al zijn figuren als Ramdin en Orie vertrokken er moet groot onderzoek kimen. Want de VHPers kletsen een hoop mr geen enkel bewijs is er nog van hun leugencampagne. Hun plannen om Su te redden was: de boot laten zinken als Titanic. De slechtste regering die Su ooit hft gehad. Ook de wagens die voor vrienden en familieleden gekocht zijn.
    Wat een roversbende


    gemodereerd
  3. “De komende regering gaat het niet makkelijk hebben.
    =========================
    Ga toch fietsen man, deze regering heeft het al niet makkelijk dankzij jullie.
    Wat jullie nu zien is alleen maar oil en gas waar jullie van willen roofshoppen.
    Deze regering is momenteel het beste wat we hebben, je ziet het waarde pas als je het kwijt bent.


    Maak melding
  4. Ik geloof niet dat het Surinaams volk zo achterlijk is om voor een partij vol criminelen te kiezen,want dat zal betekenen dat er weer een veroordeelde moordenaar(drugsdealer) president wordt,en een voortvluchtige schurk minister van Financien / governer van de CBVS .


    Maak melding
  5. Parmesaan alias stinkkaas, heeft last van hallucinaties want slim Suriname moet na 10 jaar wanbeleid en mismanagement, niks meer hebben van de nationale boeven partij. Ze hebben de staatskas leeggeroofd, het ene na het andere schandaal veroorzaakt (postspaarbank, kinderopvang, boefdraad gevlucht en onvindbaar) Er is jarenlang monetair gefinancierd en geld geleend om de koers (met hulp van Cambio’s) kunstmatig laag te houden
    Dankzij deze partij is Suriname in het diepe dal met ccc-status terecht gekomen.
    Ik ben ervan overtuigd dat de domme massa die achter deze boevenpartij schaart, zwaar in de minderheid is. Het zijn allemaal holle vaten, ook hier op wtk.


    Maak melding
  6. Misschien dat het de ndp inderdaad lukt om terug te komen. Maar dan zonder parmessar op de lijst. Hij heeft in 2019 als minister van lvv door de landbouwers te negeren de ndp 2 zetels in wanica laten verliezen. Hij heeft nooit landbouwers op lvv ( kantoor!) willen aanhoren wat hun wensen en grieven zijn. Uren laten wachten en daarna via een achterdeur verdwijnen. En mocht je geluk hebben dan moest je eerst via de security gecontroleerd worden en werd je mobiele telefoon afgenomen. Ndp leiding zou er goed aan doen dit goed te bespreken in de ressorten koewarasan, santopolder en houttuin. Daar moet je het hebben van de landbouwers.


    gemodereerd
  7. Haha, arme Roue Verveer. Hij krijgt steeds meer concurrentie in Suriname. Maar ja het is bijna kerst en hij houdt van kerstliederen las ik,. dit kan als pleister op de wond dienen
    Ik begrijp totaal niet waarom welke ndpér dan ook zijn verwachting op baseert. Dit kan onmogelijk zijn op wat ze hebben gepresteerd en dan heb ik het niet alleen over de ordinaire diefstal van staatseigendom vlak voor de overdracht, noch over het voor een appel en bedorven ei kopen van Staatseigendom waaronder auto’s, noch over de miljarden die Hoefdraad en Bouterse hebben weggesluisd, maar vooral over het weigeren om hun burgerplicht te vervullen en de schuilplaats van Hoefdraad te onthullen. Dit is zo belangrijk, omdat je anders blijft liegen tegen de bevolking. Hoe kan men je dan vertrouwen
    De mea culpa is dus fake


    Maak melding
  8. Merendeels van het volk is ondankbaar gezien de historie en zal mij wederom NIET verbazen dat ze weer voor de ndp gaan stemmen….ze zijn nl gewend FLINK te pinaren.

    Ondanks dat de veelvuldige moordenaar het land steeds failliet achterlaat zullen ze zijn kont blijven kussen….

    Uitzonderingen achterwege gelaten..


    Maak melding
  9. Als 1 persoon op de NDP stemt kan je die persoon niet kwalijk nemen .
    Die persoon is niet goed bij zijn hoofd en heeft direct hulp nodig of is een ontsnapte uit LPI


    gemodereerd
  10. Par misser je heb het nu ook weer gigantisch mis.
    Met je dyote verhaal wil je weer het Surinaamse bevolking misleiden.
    Jullie paarse ratten ruiken nu gas en olie geld.


    Maak melding
  11. Als het volk de NDP weer in het zadel helpt, verdienen we het om voor eeuwig armoedzaaiers te blijven in dit 17 rijkste land op aarde. Je weet het echter maar nooit, want in tegenstelling tot een normaal denkende ezel, stoten paarse ezels zich steeds weer aan dezelfde steen.


    gemodereerd
  12. ” Maar, de kiezer hoeft volgens de parlementariër niet te verwachten dat de paarse partij met geld zal strooien of misleidende beloften zal doen. “Dus niet met geld strooien en dyote-verhalen”, benadrukt Parmessar.”
    =====================================

    Met geld strooien en dyote- verhalen vertellen zit in het DNA van de NDP.
    Dus volk van Suriname, als de vos zijn passie preekt, boer let op uw ganzen.
    Het volk zal toch leering hebben getrokken uit al die diefstallen van de gelden voor 2020 die hebben geleid tot de 4 miljard Amerikaanse dollars aan schuld waardoor het land nu in chaos en ellende verkeerd?


    Maak melding
  13. Sinds ddb en 15 soldaten op 25 Februari 1980 de coup in Suriname hebben gepleegd is het land en de bevolking achteruit gegaan in alles.

    Zie:

    – democratische rechtsstaat werd dictatuur,
    – 400 miljoenen Nederlandse gulden die tussen 25 Februari 1980 en 8 December 1982 uit de verdragsmiddelen vd onafhankelijkheid van Suriname en Nederland was afgesproken verdween in de broekzakken van ddb en de overige 15 coupplegers van 25 Februari 1980,
    -8 December 1982 moorden,
    Ned draaide de geldkraan naar Sme dicht,
    – devaluatie vd surinaamse gulden, $ en ned gulden koers omhoog.
    – grote armoede en grote ellende,
    -Billinton weg, Bruynzeel houtmaatschappij weg, Machinale Wageningen Rijstonderneming in Nickerie ging kapot en sloot, Marienburg Suikeronderneming sloot.
    – Mooiwana86moorden,
    – duizenden Surinamers verlieten Suriname door de oorlog tussen Jungle Commando en ddb,
    – jules wijdenbosch met zijn bosjes bruggen en valuta van Suralco voor de staat Suriname dat gebruikt werd om hiervoor af te lossen van de schuld bij Balas Nedam de bouwer vd bosjes bruggen,
    – ook miljoenen US–$ aan smeergelden verdwenen in de broekzakken van jules bosje en ddb,
    – wissel, wissel, wissel, oompje, taante, Beatrix, Reagan,
    – ddb aan de macht 25 Mei 2010 – 25 Mei 2015 – 25 Mei 2020,
    devaluatie srd, geen medicijnen, hoge prijzen voor de weinige goederen in winkels, supermarkten,
    – nog grotere armoede en nog grotere ellende.
    – grote schulden met hoge renten, China, Oppenheimer, 4 miljard US-$ bij buitenlandse banken/crediteuren die niet kunnen worden afgelost,
    – Surinaams goud weggesmokkeld naar het buitenland, scalians die met kwik alle rivierwater vervuilen idem de bodem vh stuwmeer, rivieren, de lucht vervuilen, bewoners ziek worden door het drinken vh oppervlakte water, grond vervuiling met kwik, kwik in riviervissen die bewoners vangen en bereiden en eten,
    – goud- en valutaroof bij CBvS door ddb, boefdraad, idem geldroof bij Postspaarbank,
    – militaire wapens en munitie geruild met drugcriminelen uit Colombia, Suriname wordt een grote cocaine doorvoerland naar EU, Caribischgebied. USA, Afrika, Azie.

    – Chinezen die al het rondhout van Sme kopen voor een appel en een ei. erosie door kaalkap vh oerwoud,

    – Grote Armoede en zeer grote ellende bij het Surinaamse volk en weet wie dat sinds 25 Februari 1980 heeft laten ontstaan en zie hoe u leven door ddb, ndp er heden uit ziet.

    Zie wat ddb, ndp, palu, boefdraad, alibaba, aloebaba, enz Suriname en de Surinamers hebben gebracht.

    Suriname is nu het armste land van Latijns – Amerika.

    ddb, ndp, friends en familie, dan-leden ndp, ndp-minister, nap-diplomaten was eens, maar nooit weer.

    Surinamers wees u op u hoede en wees rationeel, wees kritisch, denk logisch, weet wat u wilt en wat u zeker niet wilt.


    Maak melding
  14. Hoe langer VHP en Abop/PL de regeermacht in handen hebben, hoe dieper het land wegzakt in diepe economische ellende, chaos en verval. VHP/ABOP/NPS/PL hebben het mogen proberen en ze hebben gefaald.Een regering waarin de NDP grote zeggenschap heeft kan rust brengen in het land.Het volk snakt naar zuurstof om te overleven.Tijdens de vorige NDP regering had de bevolking het beter.


    gemodereerd
  15. Elke regering is en zal beter zijn dan de leugenaars en bedriegers die nu aan de macht zijn.

    Het arme ondankbare volk die door de vhp is voorgelogen en misleid, weet nu wel beter. Ondanks vele donkere Surinamers op vhp had gestemd is het enkel de friends & familie die de zoeten vruchten plukt. De zure verrotte appels zijn voor het arme volk.

    Surinamers massaal het etnische vervloekte vhp wegstemmen daarna per wet deze dievenclub verbieden.


    Maak melding
  16. @ Debby, laten ze ook meteen onderzoeken waar alle verdwenen gelden en auto’s zijn toen gestolen tijden NDP regering. Parmesar is met auto’s van OW vandoor gegaan….Abrahams met miljoenen van OW vandoor gegaan..met schoolvoeding is de staat voor miljoenen opgelicht door Bouva and the list goes on and on and on and on!

    “De komende regering gaat het niet makkelijk hebben. Het is de taak van de NDP om de zware taak over te nemen”, ach man parmessar…ben je vergeten dat elke keer als ndp aan de macht was, juist jullie gezorgd hebben voor complete chaos!!

    @ Rogb: “Tijdens de vorige NDP regering had de bevolking het beter.”
    wake up! het was schijnwelvaart meneer…nu zitten we met de gebakken peren. NDP KAN NIETS VOOR SURINAME DOEN, ALLEEN ROVERS


    Maak melding
  17. Belangrijk is dat de Vhp nooit meer aan de macht komt. Dit is en blijft een etnische partij, ondanks ze zich anders willen doen voorkomen. Bekijk het Nederlands tv programma ” college tour” nog maar een keer. Waar Chan geen antwoord kon geven op de vraag, hoeveel ministers van de Vhp van hindustaanse afkomst waren!!! De huidige regering doet precies waar het zin in heeft, zonder een goede onderbouwing van het hoe en waarom! En ze doen zich groter voor dan ze zijn.. Die van Bibis reist alsof zijn leven ervan afhangt, maar komt alleen maar met vage investeerders, die achteraf niet blijken te zijn wat ze beweren. Die van OW is onbeschofter en arroganter dan zijn baas en denkt God te zijn, omdat hij gestudeerd heeft!! Trouwens van die hele regering, het dreamteam heb ik geen hoge pet op. Men heeft nu een trucje verzonnen door het bedrag om deel te nemen aan de komende verkiezingen, drastisch te verhogen naar maar liefst 750.000 srd. Wat op zich absurd is. Alleen maar om zichzelf een betere kans te geven op een nieuwe overwinning..! Men weet bliksems goed dat velen dit geld niet hebben! Dus het zal weer gaan tussen de mensen die nu ook al macht bezitten…! Terwijl we liever de gewone man/vrouw, met de nodige skills en hart voor het land en volk, nu op die positie willen zien…

    De NDP zou de meest ideale partij voor Suriname zijn, gezien de samenstelling. Ze hebben alleen het pech dat het Dhr. Bouterse is die de partij heeft opgericht, en door de periode 2010-2020 waar de Surinamers het zo ‘slecht’ hadden! Men stof heeft om deze partij geen nieuwe kans te gunnen! Dat word hier op WTK gretig gepromoot. Maar indien de NDP een stap terug doet, de voorzitter het stokje overdraagt en de partij weet wat er anders moet dan in de eerdere regerings periodes, dan geef ik ze zeker de voordeel van de twijfel….!


    Maak melding
  18. Als de Nepotistische Drugs Partij aan de macht komt is Suriname voor goede verloren en zullen heel veel mensen het land verlaten en de rug toe keren! Ook internationaal zal het isolement groot worden. Geen enkel normaal land wil dan banden met Suriname.


    Maak melding
  19. Parmessar op de lijst zal de ndp in wanica weer 1 zetel opleveren. Deze man heeft in 2019 als minister van lvv landbouwers die hem wilden spreken als honden behandeld. De leiding van ndp zal echt goed moeten nagaan of deze man nog kiezers achter zich heeft. Koewarasan, houttuin en santopolder zijn de ressorten waar hij in 2019 niet welkom was als minister.


    Maak melding
  20. NDP gaat niet met geld strooien. Waarom niet? Ze kunnen het makkelijk, want ze hebben echt heel veel verduisterd.
    Gaat Hoefdraad weer opduiken, mocht de NDP in de regering komen?


    gemodereerd
  21. Zie:

    – ddb die Staatsolie Suriname aan een Zuid-Koreaanse Onderneming wilde verkopen 2012.

    Zie waar Suriname nu zou zijn als Staatsolie Suriname door ddb, daltons, neven daltons, ndp verkocht was.

    Vergeet ook niet de onderhandelingen van Filip sardjoe met de Suralco over de dam en zie wat er van Suralco is terecht gekomen.

    En deze gasten/losers vd ndp willen weer in het machtscentrum van Suriname terecht komen.

    Hopelijk dat Surinamers weten wat krabita anoe is. Zie wat alles wat ze aanraken van terecht gekomen is. Zie uw armoede en uw grote ellende en wat er van Suriname door ddb, ndp, nep-kliek terecht gekomen is.

    Zie de redding en verzet dat Staatsolie Suriname niet verkocht is.
    CEO Eddy Jhairap van Staatsolie Suriname, de werknemers van Staatsolie Suriname, de toenmalige oppositie van Suriname hebben zich sterk heel sterk verzet dat Staatsolie Suriname in 2012 verkocht werd door ddb, ndp.

    Surinamers u bent gewaarschuwd voor ndp, nep-kliek die de touwtjes in handen hebben.


    Maak melding
  22. Hoe lang moet het Surinaamse volk nog wachten voordat het Onafhankelijkheidsplein naar de aller grootste Surinamer Eddy Jhairap vanaf /na 25 November 1975 tot heden met zijn betekenis en waarde voor de republiek Suriname en de Surinamers genoemd?

    Wanneer wordt een straat in Suriname naar Eddy Jhairap genoemd?

    Wanneer wordt er een standbeeld van Eddy Jhairap gemaakt?


    Maak melding
  23. Eén ding hebben de aanhangers van Chan gemeen, stuk voor stuk, ze liegen alles bijelkaar en worden niet gehinderd door enige vorm van kennis.
    We leven duidelijk in de tijdperk chan, de domste onder ons produceren de ene lap tekst na de andere, het maakt helemaal niets meer uit.

    Neem passant als voorbeeld, alleen een zwakbegaafde kan de tijd nemen om zoveel onzin te produceren.

    Ze doen zo hun best om de bedrieger Chan van steun te zijn, elke leugen en onzin telt. Chan de meest gehate man in heel Suriname is niet meer te redden. Hij weet het zelf ook, vandaar zijn bouwwoede om zoveel mogelijk te kunnen stelen de laatste twee jaar.


    Maak melding
  24. Speciaal voor de demagogen hier boven.
    Laat a.u.b. het opbouwen van het land maar over aan de etnische VHP partij.
    De rest van de etnische criminelen partijen kunnen geen potten breken in het land.


    Maak melding
  25. NOOIT MEER NDP, WAT IS ER MET PARMESAR? IS HIJ EEN EZEL OF ZO?? Al mn vrienden gaan een kleine party de kans geven. Dus vhp en abob krijgen concurentie!


    Maak melding
  26. @moen, laten we eerlijk zijn. Rum voor de onafhankelijkheid van SUriname was bekend dat Suriname een schijnwelvaart had. Deze schijnwelvaart werd gebvoed door de verdragsmiddelen die Nederland ter beschikking had gesteld aan Suriname. Onder de regering Bouterse beschikte SUriname niet mer over de verdragsmiddelen. Daarnaast hadden Biliton en Suralco zich uit Suriname zich teruggetrokken uit Suriname. De regering Bouterse moest het doen met de inkomsten uit olie en goud. Vervolgens kwam er een terugval in de inkomsten van Suriname door daling van de gronstofprijzen op de wereldmarkt. Ondanks deze terugval voor Suriname was er toendertijd geen sprake van een mega armoede die Lee mofo Santokhi door onkunde is veroorzaakt.Santokhi en zijn dreamteam van geniale stommeriken kunnen het land niet besturen.


    Maak melding
  27. @RobG
    Ja er was sprake van een schijnwelvaart omdat NL jaren lang de te korten dekte en die kwijtschold en ook nog eens verdragsmiddelen inbracht.
    Echter Bouterse heeft veel projecten gestopt zodat er niets uitkwam en Bouterse en Wijdenbosch hebben hun deel van de verdragsmiddelen (o.a noodhulp) middels pot verteren er door gejaagd en het land onder tussen 3 keer aan de rand van de afgrond gebracht.
    Biliton kon goedkoop weg omdat de NDP niet nationaal dacht.
    De NPD heeft Suralco het gratis het land uit gejaagd door niet te gaan plannen en hun zonder saneringsplan te laten vertrekken en de Brokopondo dam zonder vervangingsreservering achter te laten conform de Brokopondo over eenkomst. De NDP had haast want zij dachten groot geld te kunnen lenen op de Brokopondo dam, iets wat zwaar mislukte.

    Bouterse heeft geprofiteerd van Olie en Goud prijzen over de top en planden op eeuwig door stijgende prijzen (uitspraak Boefdraad die goudprijzen van $ 2.000 voorzag binnen hun regeringsperiode.
    Op de piek is Suriname niet gaan sparen maar gaan lenen om de dip te dichten.

    Bouterse financieerde de Newmont deal middels groot spraak en kreeg slechts 25% van het resultaat terwijl Newmont gebruikmaakte van vreemd geld en een belastingvakantie

    Bouterse haalde Staatsolie leeg tot dat ING en Credit Suisse met een beroep op de olieprijzen stelden u voldoet niet aan uw krediet overeenkomst aub aflossen waarna Oppenheimer moest redden met $ 550.000.000 tegen top rente. later aangevuld met $ 125.000.000 om schulden bij Suralco af te lossen en de Brokopondo dam in handen te krijgen en mooi weer te spelen. u weet wel de DNA behandeld voorstel A en stemt over voorstel B terwijl Simons even weg was.

    Venetiaan heeft met veel lagere goud prijzen en marges ook een olie dip mee gemaakt van grotere omvang dan Bouterse en dat in 1 jaar hersteld met als gevolg dat hij de verkiezingen verloor omdat Bouterse gouden bergen beloofde.

    Om 10 jaar wanbeleid recht te trekken is een paar jaar pinarren erg kort.

    Beste RobG Bouterse heeft consumptief geleend en dat moet nu afbetaald worden. Het wantrouwen dat Boefdraad en Bouterse opgebouwd hebben moet men nu zien te herstellen.
    Oppenheimer doet op haar leningen van $ 675.000.000 vermeerderd met rente ruim $ 900.000.000 een haircut van 27%. Valt mij wat tegen echter Oppenheimer zijn Loansharks en kunnen bewijzen dat Boefdraad ze met een prospectus bedrogen heeft en zullen door de bondhouders verantwoordelijk gehouden worden voor slechte due delligence dus zij vechten tot de limiet tegen een partij die door Boefdraad in haar ondergoed langs komt. rente is verlaagd en de periode is verlengd. 27% van $ 900.000.000 en afname van het rendement is een forse aderlating voor de bondhouders op de originele schuld.

    Ik heb wat problemen met de manieren hoe Suriname (ook nu) haar staatsschuld en het financieringstekort berekend.

    gegeven is dat de Surinaamse banken niet meer in de gevaren zone lijken te zijn, de Surinaamse Bank niet meer dagelijks in het nieuws is en dat de staatsschuld houdbaarder geworden is. En dat met een regering waar de ABOP een remmende factor is en ja er nog veel oude politiek door de VHP gaat.

    Echter het berichtje van van der San (ijdele man maar wel met enige hersens) omtrent het vervangen van Adhin door Santohki spreekt boekdelen over hoe de NDP er voorstaat.


    Maak melding
  28. @Debbie, hoe verklaar je onderstaande?

    Hoe erg Bouterse het land heeft gedupeerd blijkt wel uit het feit dat er zoveel geld was dat men zelfs sprak over de bouw van een tramlijn, maar dat er op het einde van de NDP alleen maar diepe schulden waren overgebleven.
    Hoe kan dat? Eerst bulk je van de overschotten, vervolgens heb je alleen maar schulden.


    Maak melding
  29. @jojo, gij blijft dezelfde one-liners and soundbites produceren die Lee mofo Santokhi heeft gebruikt.Jullie proberen het volk wederom met dezelfde sprookjes in een VHP /NPS fuik te manoeuvreren.” A nai woko so moro “.

    Ik ben nu in Suriname en ik ervaar aan den lijve wat het volk moet meemaken.Alhoewel ik over Euro’s beschik kan ik me toch inleven in de harde realiteit van de meerderheid van de bevolking.Het is harteloos wat er zich in het land voltrekt.

    Gij blijft maar desk top research doen vanuit het welvarende Nederland. Jouw bronnen zijn de achterhaalde kanalen die als zeer onbetrouwbaar bekend zijn. Er is nooit sprake geweest van potverteren onder een NDP regiem. Dat zijn van die goedkope slogans die bepaalde politieke figuren vanuit de Nederlandse situatie projecteren op Suriname.

    De problemen in het land zijn groot en vragen om support van de overheid.Niet van afbreken van voorzieningen zoals jouw VHP en NPS hebben gedaan.M.a.w. de voorzieningen die het leed van het volk moeten helpen verzachten noemen jullie potverteren. Het vraagstuk m.b.t. Biliton, Suralco en de stuwdam is m.i. toch heel anders dan gij verkondigd.


    Maak melding
  30. Jojo is dus een typische chanist, hij blijft de leugens van vhp herhalen. Volgens deze jojo is Hoefdraad met de harde schijf van cbvs vandoor gegaan vandaar zo een chaos in het land. Jojo had het van vhp gehoord natuurlijk en het stond in de krant natuurlijk. Het blijft lachen met jullie soort.


    Maak melding
  31. Ik ben ook al een tijdje in Suriname en het is mij duidelijk wie er klagen en wie keihard meewerken om onze Suriname weer op te bouwen.

    Het zijn geen makkelijke tijden maar de oorzaken van deze zware tijden zijn weer, ja alweer, te wijten aan de foute politieke keuze net toen als de jaren ’80 / ’90.

    Het volk dat nu keihard meewerkt heeft Suriname en vooral de banken van Suriname gered van een veel grotere financiële crisis waarbij banken mogelijk konden omvallen.

    Team Santokhi heeft voorkomen dat er een nieuwe valuta moet komen en heeft de SRD gered.

    De klagers zijn voornamelijk die Surinamers die tenminste 1 keer op de Nationale Dagoes hadden gestemd of ze sympathiseren.

    Een echte Surinamer klaagt niet maar werkt mee aan verbetering.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  32. Ik heb nota genomen van de door Jojo aangehaalde harde feiten. Blijkbaar is zijn posting voor velen moeilijk te begrijpen..het niveau is te hoog of..het klaagvolk voert struisvogelpolitiek.
    Er wordt bewust niet ingegaan op aangehaalde feiten omdat men blind is voor de waarheid.
    Mijn boodschap aan al deze lieden: doe die bril die je aanzet tot etnisch denken af, (anders zal er nooit eenheid) komen en help samen aan de opbouw van het land.


    Maak melding
  33. @Namitaki
    Begrijpend lezen en in de context zetten is u niet gegeven. Ik leg juist neer dat Santhoki wat tegen valt en denk te weten hoe dat komt en dat zijn eigen waarnemingen en let wel ik spreek met redelijke mensen aan beide zijden van het spectrum.

    @ RobG.
    Ik heb de prospectus van Boefdraad gelezen voor de uitgifte Brokopondo obligaties en hoeveel van dat geld al weg was voor dat het naar Suralco ging. De koers van de obligaties heb ik ook gevolgd en ok heb kunnen vast stellen dat die koers om hoog veerde toen Bouterse weg gestemd was.
    Ik heb de Brokopondo overeenkomst met enige inzichten gelezen (ben bouwkundig, civieltechnisch en bedrijfskundig onderlegt en functioneer regelmatig als contractmanager) en kan die overeenkomst en wat er door Bouterse van gemaakt is dus redelijk interpreteren.
    Verder heb ik het deskundigen rapport in opdracht van de DNA (Simons) gelezen dat geen spaan heel liet van het wetsvoorstel in de DNA. Dat voorstel was al slecht en toen Simons het niet meer aan kon zien en even weg was, werd er voor een slechter voorstel gekozen.
    Waarom mag Joost weten. Feit is dat er geen sprake is van een overdracht van gerehabiliteerde mijn locaties, dat vervuilde locaties tot een meter afgegraven werden waarna het vervuilde materiaal zonder maatregelen tegen uit wateren naar grondwater. Het ontbreekt aan kleilaag/folie/ drainage/opslag vervuilt materiaal/ afdekken met folie/ klei en water zuivering van het water dat er nog uitkomt.

    RobG ik ben in 90 plus landen geweest en heb ze ook aan de achterkant gezien. Ik kon niet zoveel op stranden en in All inclusief.
    Ook ben ik in Suriname op plaatsen geweest waar u niet komt zonder mensen mensen van Linskeer mee te moeten nemen. Heel grappig wat er gebeurd als je onderwerp van aandacht wordt en zo’n mannetje met heel veel littekens op zijn handen gaat staan en de mensen een plotseling een ommetje gaan lopen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES