zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidNederlandse ambassadeur in Suriname brengt kennismakingsbezoek aan Volksgezondheid

Nederlandse ambassadeur in Suriname brengt kennismakingsbezoek aan Volksgezondheid

-

Does Travel - naar Suriname

De nieuwe ambassadeur van Nederland in Suriname, Walter Oostelbos, heeft afgelopen maandag een kennismakingsbezoek gebracht aan het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid.

Tijdens dit bezoek is gesproken over de huidige en toekomstige samenwerking tussen Suriname en Nederland en wel op het gebied van de volksgezondheid.

Minister Amar Ramadhin ging onder andere in op de samenwerking sinds 2020 tussen Suriname en Nederland, waarbij er materiële en technische support is gekomen vanuit Nederland tijdens de Covid-19 Pandemie. Tussen beide ministeries van Volksgezondheid wordt er op diverse gebieden intensief samengewerkt.

Zowel ambassadeur Oostelbos en minister Ramadhin is het erover eens dat deze samenwerking voortgezet dient te worden. Het ligt in de planning om meerdere gesprekken voeren om dit uit te werken. Daarnaast is er ook gesproken over de toekomstige samenwerking op het gebied van de volksgezondheid.

Het meest recente project is de ontwikkeling waarbij gedurende een jaar op regelmatige basis NICU verpleegkundigen uit Nederland naar Suriname zullen afreizen om het NICU-team te ondersteunen.

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname zal samen met het ziekenhuis nagaan welke voorwaarden en condities nog op orde moeten worden gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Er was dus een gesprek over niets. Hulp tijdens covid?? Weet je hoeveel doden aan je klauwen plakken Ramadhin??
    Jij en die regering hebben er een potje van gemaakt.


    Maak melding
  2. De slechtste minister voor volksgezondheid die Suriname ooit heeft gehad. Ramadhin zijn specialiteit, afbreken van de gezondheidszorg zal hij proberen geheim te houden voor de Nederlanders.Maar de Nederlandse overheid weet met wie zij te maken hebben.

    Deze man vroeg aan de Nederlanders om medicijnen die over datum zijn ter beschikking te stellen aan Suriname. Nederlanders zullen dat nooit doen. Uit ervaring weten zij dat er zeer grote risico’s hieraan verbonden zijn.Het kan dodelijk uitpakken voor gebruikers. Hetzelfde geldt voor door de VS, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en EU afgekeurde medicijnen uit India.Deze medicijnen zijn wel in Suriname gedistribueerd.

    De Nederlanders gaan ook hun geld niet stoppen in een verrot corrupt systeem.Zij laten liever Nederlandse en Surinaamse ngo’s de uitvoering doen.Zo kunnen zij de uitvoering beter monitoren.Bij het ministerie van gezondheid in Suriname is het een grote puinhoop.


    Maak melding
  3. Nou nou, de fabeltjeskrant is weer vers van de pers (zie bovenstaande reacties)
    Nederland heeft wel degelijk baat bij een goed werkend Min. van Volksgezondheid in Suriname!
    Er gaan wekelijks Ned. artsen en specialisten naar Su voor het uitvoeren van speciale operaties.
    Ten tijden van didibrie, bleven ze allemaal weg en er was een groot tekort aan iets eenvoudigs als paracetamol.
    Daarnaast heeft ook Ned. baat bij het niet uitbreken van een nwe. Corona variant in Su want als die met vakantiegangers meekomt, zijn de rapen gaar..


    Maak melding
  4. Niets mis met hulp aan Suriname ik vind het prima hoor, maar altijd de witte zeer vrolijke Hollander op foto’s in Suriname en en ook in andere landen maar in NL zelf heel veel witte Hollanders bittere haat en nijd. Hollanders zijn zeer hypocriet af en toe kijk ik naar Ongehoord nieuws nou nou als je hoort hoe onleefbaar Nederland wordt vooral grote steden dan krijg ik zwaar kippenvel. In NL ook veel mensen overleden aan Corona of anders express dodelijk spuit gekregen vooral oudere allochtonen Surinaamse hindoestaans afkomst zoals in mijn familie. Gedrag van Nederland is zeer hypocriet altijd al.


    Maak melding
  5. Sandra
    Ik weet niet op welke politieke partij je stemt, maar als je op d66 stemt dan heb je het doden het vermoorden van oudere allochtonen op je geweten. zij hebben toch de wet ingediend dat je MOET hebben aangegeven dat je geen donor wil zijn. als je dit niet hebt gedaan dan ben je gewoon de lul en zullen ze je niet in leven laten als een orgaan van je willen hebben voor een ander . Je nabestaanden kunnen hoog en laag springen je gaat die bakra niet kunnen overtuigen dat je naaste dit niet wilde. Ie ka gewoon. Hoeveel ouwe mensen zijn achter de computer gaan zitten en hebben verklaard niet te willen.
    Er gaat een leukratieve handel in organen plaats vinden.


    Maak melding
  6. Geen idee wat deze Ramadhin ooit heeft gepresteerd. Artsen, apothekers, de verpleging, complete ziekenhuizen hebben moeite met de man. Hij is sowieso niet bij machte om zijn baas te overtuigen, dat bij de behandeling van de begroting, zijn ministerie een groter deel van de koek verdient ipv het kabinet van de president! Ben benieuwd waar hij nu weer om gaat bedelen bij deze nieuwe zaak gelastigde van Nederland!!!


    Maak melding
  7. Wat heeft die nieuwe Hollandse ambassadeur nou gedaan aan versoepeling van de visumaanvraag?


    gemodereerd
  8. @Bor 😮enge stuk van jouw over lucratieve orgaanhandel. Ik weet niet of ik je moet geloven, maar er worden tegenwoordig veel mensen doodgemaakt in NL de laffe maffe bakra’s en kaulo allochtonen er tussen gaan helemaal vrijuit, maar bloed kleeft aan hun handen, voorbeelden de laffe politie, de demonische woningcorporaties en duivelse bestuur van verpleeghuizen en die racisten ambtenaren op de ministeries vooral bij binnenlandse zaken hun lachen stiekem heel hard kantoor demonen hun shithole, en wij krijgen de schuld van alle ellende en moeten boeten de veroorzakers gaan heerlijk vrijuit demonen zijn hun. Ik heb geen bewijs dat het echt gebeurt orgaanhandel maar niets is te gek in nl. O ja Ik ga niet links stemmen want meestal zogenaamd linkse mensen zijn wolven in schaap kleren en best wel hypocriet dus maar zogenaamd links.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES