donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAandringen op kopen van eten leidt ertoe dat man partner mishandelt en...

Aandringen op kopen van eten leidt ertoe dat man partner mishandelt en zichzelf door hoofd schiet

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft maandag meer naar buiten gebracht over de opmerkelijke zaak waarbij een man zijn partner in de vroege ochtend van zondag 15 oktober zou hebben mishandeld op een adres aan de Rainaraiweg in het ressort Geyersvlijt en daarna zichzelf in zijn auto door het hoofd schoot.

Volgens het Korps Politie Suriname zou het aandringen op het kopen van eten, uiteindelijk hebben geleid tot deze bizarre gebeurtenis.

Naar zeggen van de mishandelde vrouw, de 35-jarige B.A, was zij samen met haar 39-jarige partner M.S. en zijn familie gaan stappen. Na enige tijd begaf het koppel zich naar huis en parkeerde de man zijn voertuig op de inrit. Bij die gelegenheid gaf de vrouw haar partner te kennen dat zij honger had en eten wilde kopen. M.S. gaf daarop geen gehoor en bleef rustig zitten, waardoor zij maar bleef aandringen dat zij eten wilde kopen.

De man werd hierdoor erg agressief en bracht de vrouw slagen toe op haar lichaam en drukte haar keel dicht. M.S. beet de vrouw ook nog aan haar bovenlip, waardoor een stukje ervan af ging. Het gelukte haar om zichzelf te bevrijden en rende naar de hoek waar zij zich schuilhield achter een transformator van een telecommunicatiebedrijf.

Van op een afstand zag het slachtoffer dat de verdachte in zijn voertuig stapte en wegreed, waarna zij naar huis rende en de politie inschakelde. Bij aankomst trof de politie van het bureau Geyersvlijt de 35-jarige B.A. aan, besmeurd met bloed in haar gelaat ter hoogte van haar bovenlip. Aan de hand van de beschrijving van het voertuig stelden de wetsdienaren direct een onderzoek in.

Aan de Mangolaan werd de man in zijn auto aangetroffen. Hij vertoonde geen teken van leven meer en bleek zichzelf met een illegaal vuurwapen door het hoofd te hebben geschoten. Het wapen is aangetroffen en hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. De vrouw moest medisch worden behandeld.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van M.S. eveneens door de politie ter obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Je knijpt de keel van je partner dicht en bijt een stukje van haar lip af om daarna zelfmoord te plegen omdat ze zeurde dat ze eten wilde gaan kopen?

    Dit is totale waanzin!!!Een DJOEMBI is in die man zijn hoofd gaan zitten.


    Maak melding
  2. Behalve als @ Henry dit elke dag het verhaal is.
    Ik heb honger, ik heb honger en je werkt maar komt geen stap vooruit. Radeloos!
    En in deze tijd is het toch raar dat je als vrouw zelfs voor een bordje eten afhankelijk bent van je partner.
    Die tijd is voorbij, samen werken.
    Als je een huismoeder bent.
    Bedenk wat. Ijsjes verkopen, op 2 kinderen letten, plantjes stekken en verkopen. Doe wat!!!!!

    Ik zeg erbij, heel triest verhaal. Familie gecondoleerd.
    Ik weet niet wat de aanleiding is geweest.


    Maak melding
  3. In dierenrijk is het zeer gebruiklijk dat ze elkaar voor een korreltje het leven zuur maken. Ik begrijp die mevrouw. Ze had honger en als je een vent bent zorg je ervoor. Als je kunt feesten dan moet je eerst thuis alles op orde hebben. Dus niet alleen licht uit en derest bestemd voor 18 jaar en ouder gezelligheid. Hoe dan ook een zeer triest einde met trauma voor beide families. Kraktie


    Maak melding
  4. Henry misschien heeft hij met eigen ogen gezien wat hij van anderen had gehoord, ze waren toch stappen en dan komen ze thuis en die slet wilden vreten. Uit woede haalde meneer uit
    dat hij vervolgens zichzelf doodschoot zal te maken hebben met haar daden en wandaden.
    Familie met wie ze op stap waren eens flink aan de tand voelen


    Maak melding
  5. Aki, wat een fantasie heb jij zeg. Je weet helemaal niets van de mensen die bij dit absurde, trieste verhaal betrokken zijn en toch vind je dat de vrouw dit allemaal.veroorzaakt heeft door haar gedrag.Waarom noem je b.v. de mishandelde vrouw een slet? Ik denk dat je gewoon het verhaal van jou en je eigen vrouw op deze mensen projecteert.


    Maak melding
  6. De vrouw wilde eten kopen?? Je komt van de straat en hebt dan pas honger?? Ga brood eten of zo.
    De man is er niet om zijn deel van het verhaal te vertellen.
    Maar mensen gaan om BS dood.
    Waarom is hij niet weggelopen, weggereden.
    Zn kop werkt niet 100. Waar werkte hij?? Of hij zou nr zn ander vrouwtje gaan, of te veel gezopen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES