vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOM: "Obductierapport overleden verdachte nog niet ontvangen; onderzoek duurt voort"

OM: “Obductierapport overleden verdachte nog niet ontvangen; onderzoek duurt voort”

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Public Relations van het Openbaar Ministerie in Suriname (OM) heeft maandag laten weten dat het onderzoek naar de dood van een verdachte, op 30 september jongstleden op het terrein van politiepost Nieuwe Haven in Paramaribo, voort duurt.

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft deze zaak in behandeling genomen, waarbij de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) belast is met een grondig onderzoek naar de omstandigheden rond het overlijden van de verdachte.

Volgen het OM zijn verschillende betrokken politieambtenaren gehoord. Naar aanleiding van enkele verklaringen zullen nadere verhoren afgenomen worden.

“Het onderzoek is nog niet afgerond. Het lichaam van de overledene is al vrijgegeven aan de nabestaanden. Op het lijk is er een obductie gepleegd door een patholoog-anatoom, echter is het obductierapport nog niet ontvangen”, aldus het OM in een persbericht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Is het obductie rapport van die 2 mannen te Piekin Saron nog niet rond?

    Het is 5 maanden geleden dat die mannen geboeid op de grond lagen.

    OM: Je maakt je onsterfelijk belachelijk!!


    Maak melding
  2. Ik denk dat het obductierapport ergens in een brandkast ligt opgeborgen en de brandkast op zijn beurt ligt, samen met een heleboel andere verdachte zaken, helemaal onder in de doofpot weggestopt..


    Maak melding
  3. Er komt geen enkel rapport.
    Is gewoon een criminele bende in Su. Dit land hft een dictator nodig die schoon schip mkt. Dit zelfde gebeurde vr 1980. Een kliekje criminelen in jas en das die het land in hun greep houdt.


    Maak melding
  4. Debby, een dictator is niet de oplossing. Een dictator houdt over het algemeen nog minder rekening met de noden van het volk. Hoe krijg je een dictator, die je mars voor je begint te breken, weg? Nu kunnen we politici, die het niet goed doen, tenminste nog wegstemmen. Met een dictator, met een uzi in de hand, gaat dat veel moeilijker.


    Maak melding
  5. Laten we het openlijk zeggen.Het vermoeden bestaat dat de politie het slachtoffer heeft doodgeslagen.Maar de tijden in Suriname xijn veranderd.Vanaf het moment dat de corrupte regering Santokhi aan het bewind is gekomen worden veel zaken in de doofpot gestopt.Het O.M. doet alsof er niets aan de hand is terwijl een ieder weet dat de huidige politieke machthebbers het O.M. aansturen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES