woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan mishandelt vrouw en schiet zichzelf door het hoofd in de auto

Man mishandelt vrouw en schiet zichzelf door het hoofd in de auto

-

Does Travel - naar Suriname

Een 39-jarige man heeft afgelopen nacht de hand aan zichzelf geslagen, nadat hij zijn 35-jarige vrouw tot bloedens had mishandeld. Hij heeft zichzelf doodgeschoten in zijn auto aan de Mangolaan in Suriname.

Het drama begon thuis bij het koppel. Na de mishandeling schakelde de vrouw de politie in. Agenten van Geyersvlijt gingen ter plaatse,  maar voor de komst van de sterke arm was de man S.M. van huis vertrokken.

Het slachtoffer E.B. heeft verwondingen in haar gelaat opgelopen. Vernomen wordt dat haar man haar vuistslagen heeft toegebracht over haar lichaam en gelaat. Vervolgens verliet hij de woning.

De vrouw verklaarde dat haar partner enkele minuten terug van huis was vertrokken en nog in de nabije omgeving moet zijn. Naar aanleiding hiervan werd een onderzoek in de directe omgeving ingesteld.

Aan de Mangolaan ter hoogte van pandnummer 50 werd het bedoelde voertuig langs de weg op de berm aangetroffen. Bij controle bleek dat de man zich van kant had gemaakt. Een vuistvuurwapen van het merk Glock lag naast hem.

Het ontzielde lichaam van de man is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie vervoerd naar het mortuarium. Het wapen waarmee hij de daad heeft gepleegd is in beslag genomen.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Een andere bron vermeldt dat de dader aan de mahonylaan was aangetroffen met naast hem het vuistvuurwapen van het merk baretta. Of gaat het in deze om een ander geval?


    Maak melding
  2. De nationale politieke ellende van Suriname is debet aan deze verschrikkelijk uit de hand gelopen familie ruzie.Financiele problemen zijn vaak de reden voor echtelijke ruzies.En Chan slaapt maar rustig door.Hetvis volgens de schuld van de vorige regering.Vhan en zijn VHP worden in 2025 weggestemd.Daar is een ieder over eens.Het volk heeft hij bedrogen.Onder de regering Bouterse was het vele malen beter. Lonen en salarissen, pensioenen en uitkeringen werden onder Bouterse op tijd uitbetaald. Onder Chan niet meet…. Ha,ha ha, ” Wo sit ing”.


    Maak melding
  3. Bouta en ndp zijn de oorzaak van dit alles en chan en de komende regeringen zullen het nooit kunnen oplossen totdat bouta de couppleger de doodstraf krijgt.


    Maak melding
  4. De stress om te overleven.. is de oorzaak van de vele drama’s die zich heden te dagen voltrekken. Moni no dih.. neks no switi gi song sma! Ik zoek de oorzaak in deze niet bij Bouta. Het ligt echt aan de pijn die veroorzaakt word, door de wijze en desastreuze besluiten van deze regering. Die zich zelf overigens baad in luxe en overvloed…!!

    @Hunvrey
    Chan kan de problemen van het land inderdaad niet oplossen, omdat hij de kennis daarvoor ontbeert en meer gefocust is op zijn persoon… Dat straalt hij ook uit! Het interesseert hem totaal niet, wat de burgers in het dagelijks leven moeten doorstaan. Verhoging op verhoging en het einde daarvan is nog niet in zicht. Hard werken met een salaris dat niet toereikend om rond te komen, ook niet indien beiden werken in een gezin. …!

    Al krijgt Bouta de doodstraf, wat dan? Is dat de oplossing om uw persoonlijke behoeften te bevredigen? Daar krijgen we niemand die zelfmoord pleegt mee terug…


    Maak melding
  5. De economische malaise begon door het politieke beleid van Bouta. Santokhi kon het tij niet keren en is even slecht als Bouta. Corruptie en vriendjes politiek tiert als nooit te voren! Santokhi heeft niets waar gemaakt van zijn verkiezingsprogramma’s en beloften. Hij heeft juist van de hard werkende burgers 2 van de drie broden afgepakt en van de 3e brood is hij bezig het beleg af te romen. Terwijl het overheidsapparaat een chaos is, berovingen en diefstallen dagelijks schering en inslag zijn in de maatschappij. Grondbeleid en Staatseigendommen en bomenkap en delfstoffen zonder controle het land worden weggescheept. Hoge posten bij ministeries en publieke sectoren worden bemand door ongeschoolden. Mensen met masteropleiding krijgen geen kansen op de werkvloer. Zo kun je het land niet vooruit helpen. Dat zijn de gevolgen die een zware druk hebben gelegd op de bevolking en werkt door naar de huiskamers. Geld problemen, geen geld voor de school om kinderen goed onderwijs te laten volgen. Gevolgen om de dagelijkse onderhoudskosten. Vrouw gaat vreemd en zoekt een uitweg. Nu met het gevolg van dit soort gebeurtenissen, die ontstaan zijn door toedoen van de politieke en economische chaos!!!!!!!!!!


    Maak melding
  6. @@@Hunvrey
    Ik ben grotendeels eens met jouw opmerking.
    Ben van mening dat Santokhi met het juiste beleid veel had kunnen bereiken. Overheidsapparaat en publieke sector reorganiseren en de juiste mensen op de juiste plaatsen die hoog en universitair opgeleid zijn!
    Santokhi heeft dit nagelaten en is door gegaan waarmee Bouta was geëindigd. Hij heeft helaas niet het vermogen om anders te doen. Hij is een haan met één poot en weet dat hij bij de eerste volgende verkiezing eruit ligt. Zo doende is hij bezig om zijn eigen belangen te beschermen. Dus net als Brunswijk. Hoe kun je zeggen dat Santokhi het juiste beleid kon voeren met een vp die Su niet in het het buitenland kan vertegenwoordigen, want hij kan geen buitenlandse reizen maken wegens oppakken door Interpol. Santokhi werkt samen met een politieke partij die geen hooggeschoolden c.q. capabele mensen in zijn achterban heeft zitten. Allemaal ongeschoolden, ook zijn familie en broer en vrienden die ministeries en publieke sectoren bemannen, die niets van besturen snappen bestuurlijk kunnen functioneren.
    Zo werkt het helaas niet in de praktijk.
    Diep Trieste verhaal voor Suriname.


    Maak melding
  7. Een andere bron vermeldt dat de dader aan de heiligenweg was aangetroffen met naast hem het vuistvuurwapen van het merk sauer Of gaat het in deze om een ander geval?


    Maak melding
  8. Stoppen met achterlijke onwetendheid vingertjes wijzen naar mensen dat niet betrokken is of gelijk oordelen ” overal ter wereld gebeuren zulke misdaden en misdrijven.
    Check recent in Nederland en België.
    Verbeter je en familie voordat jullie mensen oordelen 🧠☝️🇸🇷👁👂☝️


    Maak melding
  9. @Faya Mang helemaal met je eens , alleen is chan vele malen erger dan bouta , die moet echt gestraft worden voor het plunderen en verhongeren van een heel land en volk , hij is de grootste volksverhongeraar en plunderaar in de geschiedenis van Suriname…


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES