zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw knijpt man in geslachtsdeel tijdens ruzie

Vrouw knijpt man in geslachtsdeel tijdens ruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Rijsdijk kreeg gisteren de melding dat een vrouw tekeer ging aan de Groenhartweg in Suriname. De wetsdienaren gingen ter plaatse en bij aankomst bleek het om een man-vrouw kwestie te gaan.

Het koppel dat drie jonge kinderen heeft, had een meningverschil waarbij de vrouw op een gegeven moment het geslachtsdeel van de man vastpakte en er stevig in kneep. Terwijl ze haar gal spuwde, hield ze zijn geslachtsdeel vast en weigerde het los te laten.

Een broer en zus van het koppel wisten de man uit zijn benarde situatie te bevrijden. Alsof dat niet genoeg was vernielde de vrouw een gezondheidsbril en telefoontoestel van de zus uit woede.

De boze vrouw werd naar het voormeld politiebureau overgebracht in afwachting op haar voorgeleiding. Na overleg met een lid van het Surinaamse Openbare Minister werd zij na verhoor heengezonden.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. @hans o

    In die zin nieuwswaardig, dat ook mannen de dupe worden van huiselijk geweld.
    En daar rust nog steeds een taboe op.
    Mannen schamen zich om aangifte te doen.
    Dus wat dat betreft een stimulans om dat gewoon te doen.
    Het zijn niet alleen vrouwen die mishandeld worden door een partner.


    Maak melding
  2. Het zal vast niet de eerste keer zijn dat de vrouw aan de bel van de belhamel heeft getrokken, maar zoals gebruikelijk deed de politie er niets mee. Nu zij het aan de grote klok heeft gehangen en de bel flink heeft laten luiden, zal de politie er dit keer hopelijk, zowel voor het slachtoffer als voor de klokkenluider, wel.iets aan doen.


    Maak melding
  3. Dit is een serieus probleem. @ Ariet: niet alleen vrouwen zijn slachtoffer van huiselijk geweld. Ook mannen ondervinden dit aan de lijve. Het verschil is dat als vrouwen meppen krijgen, ze niets doen omdat ze bang zijn van die man. Als de man slachtoffer is, durft hij niets te doen. Vrouwen doen soms aangifte, maar mannen doen dat niet; uit schaamte. Vaak slaan of knijpen (bvb in de borsten) ze niet terug, want dan worden ze door de vrouwen aangeklaagd. In dit geval moest die bobo actie ondernemen en die ballenknijper een harde dreun hebben verkocht. Mannen en vrouwen, blijf met je poten van een ander af. Praat of scheld met je bek of ga een wandeling maken om af te koelen.


    Maak melding
  4. Wat een fatu op deze zondag… Ik hoor in mn fantasie van het gebeuren het crunchy geluid en zie de beschermende pijnlijke houtgreep van hem alsof hij een baby aan het wiegen was en hij snakte naar adem.
    Nee mensen ik lach niet ik liet alleen ff mijn fantasie de vrije loop.


    Maak melding
  5. Reconstrueren? Stel je voor dat ze zo hard geknepen heeft dat hij voortaan niet meer kon ejaculeren maar alleen nog maar kon menstrueren. Reconstrueren heeft, net als het slachtoffer, geen zin meer 😁


    Maak melding
  6. Slappe man, ze zou mijn geslachtsdeel een paar seconden vasthouden, daarna zou ze aan paar minuten onvrijwillig slapen en haar spullen ingepakt buiten vinden.


    Maak melding
  7. Gelukkig heeft hij zn ballen nog heel. Dus kan hij nog van haar scheiden of gewoon weggaan zonder niks. Laat alles voor haar en dan is ze tevreden. Zo simpel is dat. Een vrouw is een bloem als je haar goed verzorgd en goed met haar leeft en gelukkig heb ik dat.


    Maak melding
  8. Waarschijnlijk gaf ze hem de les dat hij zijn pik niet achterna moet lopen, anders houdt hij geen pik meer over.
    Een bedrogen vrouw, waarschijnlijk.


    Maak melding
  9. Het zijn allemaal de gevolgen van het beleid van Bouta en dat weer is doorgezet door Santokhi!!
    Brengt een zware last voor Su dat een grote invloed heeft op de burgers die tot in de huiskamers doorwerkt!!!!!!!!


    Maak melding
  10. Als je wat lust, wil je weten wat voor vlees er in de kuip zit. Het kan dan handmatig gecontroleerd worden, voor de juiste conclusie, dus niet alleen vast pakken, maar ook stevig knijpen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES