zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeroofde vrouw achtervolgt vluchtende rovers en rijdt ze omver

Beroofde vrouw achtervolgt vluchtende rovers en rijdt ze omver

-

Does Travel - naar Suriname

Een 66-jarige vrouw is zondagochtend in haar auto door twee mannen gezeten op een bromfiets beroofd van haar handtas op de kruising van de Johan Adolf Pengel- en Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname.

Vernomen wordt dat op de hoek de duorijder van het rijtuig afstapte en naar de automobiliste toeliep om zogenaamd een verstelbare sleutel te vragen. De vrouw gaf aan niet te hebben, waarna de brutale rover door de half geopende portierruit zijn hand in de auto stak en haar handtas afpakte.

Na de daad rende de verdachte via de Johan Adolf Pengelstraat richting Drambrandersgracht. De comparant reed hem tegemoet met de bromfiets en vervolgens reden ze weg.

De benadeelde keerde haar voertuig op de Johan Adolf Pengelstraat en reed tegen de rijrichting in achter de verdachten aan. Op de kruising gevormd met Drambrandersgracht reed ze de rovers op de bromfiets omver. Beide kwamen te vallen en renden daarna weg.

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) die toevallig langsreden werden door de vrouw geattendeerd over voorval waarna het gebied werd uitgekamd. Het lukte de sterke arm om de verdachten in de nabije omgeving aan te houden. De tas met inhoud is op hen teruggevonden.

Beide rovers werden overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven ter voorgeleiding. Een van hen Gillion N. (24) is volgens de politie een militair en de andere is Dwight R. (27). Beiden zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. Leny!! Mi lobi yu!~!! JIJ HEBT HET HEEL GOED GEDAAN! jammer dat die klootzakken het overleefd hebben!! Ik ben gek op jou!!

    DAT NA BUN TORI!!! yu Wiep-Ding!!


    gemodereerd
  2. Jammer dat ze hen niet in de hel heeft doen belanden, of dat ze hen op z’n minst zo hard had aangereden dat ze voor de rest van hun leven invalide waren geworden..


    Maak melding
  3. Ze moesten morgen op gesprek en hadden nieuwe kleren nodig dus wilden ze even een is’is job doen om daarna te gaan winkelen. Die ene hoeft niet meer te verschijnen om de S5 brief in ontvangst te nemen.


    Maak melding
  4. Proficiat en sterkte aan deze power lady.Er moeten meer van deze vrouwen op straat komen om de rover Chandrijapersad en zijn bende aan te pakken. Zeer triest dat een lid van een van de gewapende machten betrokken is bij de straatroof.Dat hebben we l eerder gezien bij politieagenten die gaan roven omdat zij niet meer rond kunnen komen door het mislukte beleid van Chan en zijn rovers.En natuurlijk durven de aanhangers van rover Chan te roepen dat het komt door de vorige regering.Daar trappen mensen er niet meer in.Chan en zijn rovers hebben zich goed gefaciliteerd….


    gemodereerd
  5. Diep respect voor deze mevrouw. Gelukkig was de politie in de buurt en konden deze scharminkels meteen aangehouden worden. Helemaal eens met @Henkes: als deze griezels de hel in waren gereden, was Suriname 2 onderkruipsels armer. Hopelijk zijn ze voor langere tijd achter de tralies.


    Maak melding
  6. goed vrouw wat u ondernomen hebt is half werk u had ze zo plat moeten rijden als een srd cent


    gemodereerd
  7. Je moet toch behoorlijk knettergek in je hoofd zijn om deze laffe overval te associeren met ZE Santokhi ? Het is beter om een link te leggen met de etnische afkomst van de rovers ipv met de huidige president.
    De forumdeelnemer die de associatie maakt kan het nog steeds niet verkroppen dat de president niet een uit zijn etnische afkomst is.


    Maak melding
  8. Iedereen gefeliciteerd met Navratri. Hopelijk krijgen jullie de kracht van Bhagwatie Kaali Mata om net zo onbevreesd te zijn als deze oude dame.
    Maar dan moet je Haar wel gedenken met Navratri.


    Maak melding
  9. Wie het ook zijn doet er niet toe. Maar kijk eerst naar de oorzaak. Bouta heeft het gecreëerd en Santokhi heeft het voortgezet. Dit zijn nauw de gevolgen van het politieke wanbebeleid!!
    DIEP TRIEST!!!!!


    Maak melding
  10. Jammer dat deze mevrouw mild is geweest.
    Ze had er voor kunnen kiezen om voor altijd opgeruimd te zijn. Na hun vrijlating gaan ze toch weer wederom op roverspad.


    Maak melding
  11. Het enige wat deze abangies met hun handen kunnen doen is een wapen vasthouden om hardwerkende mensen mee te beroven. Dus ik zou zeggen: handen afhakken.


    Maak melding
  12. Het is een product, gecreëerd door bouta.
    Deze onderricht, gaat generaties op generaties.

    Fietsen, verleert je nooit.
    Zo, is het gegaan met de les die duizenden, hebben gehad.

    En Chan, kan het ook niets aan doen.
    Wetenschappers, beweren dat de na tien tot vijftien generaties, om kan slaan.


    Maak melding
  13. Er zullen heel wat hersenlozen zijn die zullen zeggen dat dit de schuld is van Santokhi is.
    Kijk maar naar de uiterlijk van die gasten. Ze zijn geïmporteerd door….uit de de jungle. Zij hebben maar een wet en dat is roven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES