dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRover met vuurwapen stormt woning op klaarlichte dag binnen en berooft jongedame

Rover met vuurwapen stormt woning op klaarlichte dag binnen en berooft jongedame

-

Does Travel - naar Suriname

Een rover gewapend met een vuistvuurwapen is zondag op klaarlichte dag een woning aan de Gajadienweg in Suriname binnengestormd. Hij beroofde daar een 20-jarige dame van haar mobiele telefoons.

Volgens het slachtoffer zat ze in de woonkamer naar televisie te kijken. Plotseling stormde een man het huis binnen. Hij hield de jongedame onder schot en pakte drie mobiele telefoons van haar weg.

Na de daad rende de rover de straat op. Vervolgens stapte hij in een gereedstaande auto en verliet de plaats.

De politie van Livorno was ter plaatse voor onderzoek. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Waar is Gayadien met zn grote bek?? Nooit is Su zo onveilig geweest. Hij had zoveel te kletsen tijdens Bouterse, daar voelde ik me ten minste veilig.
    Bij hem en zn vrouwen en buitenvrouwen moeten de rovers gaan..


    Maak melding
  2. Natuurlijk voelde je veilig @debby .
    Die rovers ,dieven en criminelen zijn toch “jouw paarse familie”.
    Bouta heeft ze van wapens voorzien.


    Maak melding
  3. Debby, jij voelde je veilig tijdens Bouterse, maar dat gold natuurlijk niet voor iedereen. De 8 december slachtoffers en hun familie zullen en kunnen het b.v. niet (meer!) met je eens zijn dat het tijdens Bouterse veilig was in Suriname. En ook gingen veel Surinamers na 8 december onverklaarbaar veel Surinamers dood. Zelfs nu met de ongebreidelde global warming krijgen Surinamers zelden of nooit een zonnesteek. Maar ten tijde van Bouterse verdwenen veel.Surinamers als sneeuw voor de zon of ze kregen een paars gekleurde zonnesteek.


    Maak melding
  4. Zo een boef moet je meteen afschieten, staat netjes opgeruimd!
    Dan lost het probleem vanzelf op !


    gemodereerd
  5. En zoals de zaken er tegenwoordig voorstaan op het gebied van de criminaliteit in Suriname, mag deze dame haar God op haar knieën danken dat de crimineel slechts haar mobieltjes heeft afgepakt en hij er niet toe overgegaan is haar te verkrachten of op andere manier te mishandeleb.


    Maak melding
  6. Tsja. Onbezorgd tv kijken is er ook niet meer bij.
    Waarom neemt die nieuwe koning van Suriname al zijn onderdanen niet mee naar Haïti? Daar kan hij een Voodoo-koninkrijk vestigen en Suriname is in een klap af van een heleboel ellende.


    Maak melding
  7. Familie en vrienden van rovers zien hoe makkelijk het is in Su om te roven. De aantrekkingskracht is te groot. Je ziet nu dat niet-rovers nu ook gaan roven. Domino effect. Zie ook de roof en plunder-orgie onlangs olv pakira. Nog nooit is ooit zo massaal geroofd door dit volk. Ik hou me hart vast het wordt slechter en slechter. Ik hoop dat de vn iets kan doen om het volk te redden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES