zondag, mei 5, 2024
HomeNieuws uit SurinameDc Winter: "Gonsalves zat vier jaren in het DNA-gebouw te slapen"

Dc Winter: “Gonsalves zat vier jaren in het DNA-gebouw te slapen”

-

Does Travel - naar Suriname

Districtscommissaris Maikel Winter van Coronie is niet te spreken over de beschuldigingen die recent door oud-DNA-lid Cleon Gonsalves Jardin de Ponte zijn geuit. Gonsalves, lid van de Palu, zei eerder dat Winter door de Nationale Partij Suriname (NPS) is gedumpt, gewoon voor de vorm in Coronie zit, de functie van dc uitholt en vaak betrokken is in heel wat duistere zaken. Winter vindt juist dat Gonsalves in de vier jaren waar hij in De Nationale Assemblee (DNA) zat, niets heeft betekent voor het kokosdistrict. Kennelijk omdat hij vier jaren in het DNA-gebouw zat te slapen.

“Vier jaren lang a man bin go bezichtig a assembleegebouw, go sidon sribi ini a gebouw”, zei Winter in een interview op Stanvaste radio.

Goncalves werd op 3 mei 2016 toegelaten. Hij was tot 25 mei 2020 lid van De Nationale Assemblee en kwam op de plaats van Anton Paal, die was teruggetreden als parlementariƫr. Volgens Winter moet Gonsalves dankbaar zijn dat Paal hem deze gelegenheid heeft geboden, omdat hij slechts 31 stemmen bij de verkiezingen van 2015 had.

“Dus als het op eigen kracht was, gelooft u me, hij had daar nooit gezien. Misschien voorbij geredenā€, benadrukte de burgervader. Hij voegde eraan toe dat hijzelf in staat is om meer stemmen in Coronie te halen dan Gonsalves. Hij daagt de oud-parlementariĆ«r daarom uit om zich verkiesbaar te stellen.

Winter benadrukt ook niets verkeerd te zien met het feit dat hij als NPSā€™er nog werkzaam is binnen de regering Santokhi-Brunswijk. Hij stelt dat ondanks het uittreden van de NPS medio februari uit de regering, veel NPSā€™ers nog steeds in het overheidssysteem werkzaam zijn en niet hebben bedankt.

“Iedereen weet dat ik NPSā€™er ben en ik ga NPSā€™er blijven. In alle App-groepen van de NPS zit ik nog. Aan mij is gevraagd om een job te doen in Coronie en als Coroniaan wil ik het doen. En als de regering vindt dat ik niet voldoe aan de eisen, dan laat men me bedanken. Dan bedank ik netjes. Maar voor nu mi e du mi job. Ik ben elke dag tussen de gemeenschap en de mensen zijn blijā€, aldus de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Welk lid zit wel voor het volk en doet zijn job wel naar behoren?

    Jogi ??
    Bouva??
    Somo??

    Pfff moet meer dan 50 namen gaan opnoemen.
    Blijkt dat de Surinaams politiek al eeuwen niet goed functioneert en zal altijd zo blijven. Generaties zitten wij in ellende en de elite( politici) vullen hun zakken en hebben het goed. Als kinderen van onze regeerders en kinderen ( meeste) van de dna leden in het buitenland wonen/ studeren tja dan moet er gestolen en geroofd worden.


    Maak melding
  2. Mensen bemoei niet dies na wang famier trobi komopo ini kabra konfoe nanga mi sab sang morro deng 2 famiri no lobi deng srefi dang deng ptjien e go doro. Na wang pasi deng boi disi gro dus mi no e bemoei.


    Maak melding
  3. Ik bemoei ook niet in deze Coroniaanse Soap, omdat ik niet weet en ook niet ga ondetzoeken wie van deze Blauw Kepantyis (kemphanen) gelijk heeft. Ik weet wel dat Gonsalves, door vier jaar in de poppenkast te slapen, zijn leguaantjes op het droge heeft, omdat hij daarna levenslang kan genieten van een royaal.pensioen, waar de meeste Surinamers en zelfs de Afrikaanse koningen, die laatst op bezoek waren in Marowijne, jaloers op.zijn.


    Maak melding
  4. Winter moet niet doen alsof hij niet betrokken is bij duistere zaken.Als NPS-er had hij moeten bedanken voor de functie.Maar deze NPS-er is principeloos. Hij zal goed zijn gefaciliteerd om extra voordelen binnen te sluizen.Deze man maakt geen einde aan de afgravingen van grond in Coronie door rijke VHP-ers.Hij is omgekocht.Dat Coronie nog meer gaat onderlopen door de afgravingen, regenval en door de zeespiegelstijging kan hem niet schelen.In Suriname kom je dagelijks terecht in na de andere verbazing. De afgekeurde medicijnen uit India worden geruisloos gedistribueerd onder apothekers. In Europa, de VS, Australie en Canada wilt met deze medicijnen niet. In Suriname draaien ze het hoofd weg voor deze signalen.Met dikke winsten worden de medicijnen doorverkocht aan apotheekhoudende huisartsen en patiƫnten.Alles draait om paisa paisa,paisa.Paisa is verheven tot hoofdgod in het land.


    Maak melding
  5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

    Dc Winter: ā€œGonsalves zat vier jaren in het DNA-gebouw te slapenā€

    Dus het staat als een (PAAL) boven water, dat Cleon Gonsalves Jardin de Ponte, vier jaren lang zat te slapen in het DNA gebouw.

    Maar er was ook een andere figuur die overgelopen was van de Groene NPS naar de Paarse NDP. En deze zat niet alleen vier jaren te slapen in het DNA-gebouw. Hij zat ook behoorlijk te SNURKEN.
    Maar werd nimmer door de voormalige voorzitter tot de orde geroepen.
    Hij heet Ronald HOOGHART (zonder Hart).

    Maar Dc. Maikel Winter. Wees voorzichtig.
    Want straks gaat Cleon Gonsalves Jardin de Ponte je laten ONTDOOIEN.

    Bestuurskundige August Boldewijn en Steven Coutinho zijn heel duidelijk over de zogenaamde politici, bestuurders en voorzitters van de politieke partijen in Suriname.


    Maak melding
  6. @mi dati met weinig woorden zeg je dat ze daar in het DNA gebouw een stelletje trollen zijn. Die houden ook van modder en slapen.
    Zit wel een kern van waarheid in.

    Ps henkes hou aub op ik kom niet meer šŸ wan Bigi fatu yerešŸ¤£šŸ˜‚.


    Maak melding
  7. Ik ben elke dag tussen de gemeenschap en de mensen zijn blijā€, aldus de politicus.

    deze minkukel is net als de rest van de regering corrupt en totaal nutteloos


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES