maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouwelijk pompbediende overvallen door 'klanten' gewapend met houwer

Vrouwelijk pompbediende overvallen door ‘klanten’ gewapend met houwer

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouwelijke pompbediende in Suriname, is maandag in de vooravond bij tankstation Hamburg aan de Saramaccaweg overvallen en beroofd van de dagopbrengst.

Volgens het slachtoffer gaat het om in totaal 37.000 Surinaamse dollars die de daders hebben buitgemaakt.

Vernomen wordt dat twee mannen op een bromfiets bij het voormelde pompstation stopten om bij te tanken. Ze hebben de desbetreffende pompbediende gevraagd om 50 SRD te tanken. Nadat ze klaar was vroeg ze naar het geld. De mannen gaven aan dat ze geen geld hebben.

Op dat moment hield de duorijder haar van achteren vast. Hij sleurde haar naar de shop van de service station. Onder bedreiging van een houwer werd haar broekzak doorzocht. Ze pakten het geld van de vrouw af. Ook uit de shop namen de daders de dagopbrengst weg.

Na de daad verlieten de rovers de plaats met hun bromfiets. De politie van Groningen werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Die Abanies worden met de dag brutaler in hun rooftochten. Ook overdag moet je op je hoede zijn want deze RATTEN deinzen voor niets terug.

    Minister van Justitie: Je gaat de samenleving moeten helpen tegen deze ROVERS.


    Maak melding
  2. Deze dame is zeker het zusje van Wonderwoman (gespeeld door actrice Gal.Gadot); Zij wordt plotseling van achteren beetgepakt, bedreigt met een houwer, haar zakken worden leeggehaald, ze wordt naar de shop gesleept en ook daar maken de daders de rest van de dagopbrengst buit en deze superdame weet OP DAT MOMENT al dat de rovers srd 37.000 buitgemaakt hebben. Waar zijn de camerabeelden, waarop vastgelegd is dat het allemaal zo gegaan is als Gal Gadotje beweert?


    Maak melding
  3. Het kan een samenwerking zijn aangezien geen verwondingen heeft. Uiteraard ga ik ervan uit dat ze buiten en binnen camerabewaking hebben. Tenzij ze die op vooraf had uitgeschakeld…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES