maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTiener en twee 60-plussers aangevallen door Braziliaanse bijen

Tiener en twee 60-plussers aangevallen door Braziliaanse bijen

-

Does Travel - naar Suriname

Een tienermeisje en twee 60-plussers (man en een vrouw) zijn vanmiddag aangevallen door Braziliaanse bijen op een adres aan de Typograafweg in Suriname.

Alle drie personen zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vrouw verkeert in kritieke toestand.

Waterkant.Net verneemt van buurtbewoners dat de slachtoffers bezig waren een kostgrondje open te kappen toen zij werden aangevallen door de agressieve bijen.

De hulpdiensten kregen de melding van het voorval en gingen ter plaatse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Hoeveel keren moet ik t zegge , mang! Een stok is al genoeg om die beesten te temmen. Gewoon met ee stok heel snel heen en weer op ze slaan. Ze gaan meteen weg.
    Ook dat zoem-geluid , dat de snelle stok maakt, is dreigend voor ze.


    Maak melding
  2. Om deze krengen steekt men liever een fikkie want daar kunnen ze niet tegen. Maar ja met de heersende weersomstandigheden is verasssen van het wiet op de nieuwe kostgrond geen optie.
    Sterkte slachtoffers.


    Maak melding
  3. Ai, Geen Surinaamse mannen waarvan de …lul uit hun broek hangen😩 en aangevallen worden door nest van Franse en of Braziliaans bijen zou mooi zijn . Altijd vrouwen of oude mannen die door de angel van de Braziliaans bij worden gestoken zal wel lekker ruiken. Zelfs opname in ziekenhuis. Bijzondere soort bijen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES