maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM noemt bericht over sluiting Miami airport voor Suriname fake

SLM noemt bericht over sluiting Miami airport voor Suriname fake

-

Does Travel - naar Suriname

Via social media worden momenteel berichten gedeeld dat de lucht/vliegverbinding tussen Miami en Suriname voor een periode van zes maanden tot en met maart 2024 gesloten zou zijn. De luchthaven Miami International Airport (MIA) heeft echter aangegeven dat het bericht niet waar is.

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft vandaag laten weten dat zij contact gemaakt heeft met station Miami en volgens dit station is hierover niets aangegeven in de maandelijkse meeting met Miami International en andere stakeholders.

Surinam Airways wenst vooralsnog aan te geven dat dit soort besluiten maanden van te voor netjes wordt gemeld en dat deze berichtgeving waarschijnlijk dan ook ‘fake’ is.

“Intussen wordt met alle en de belangrijkste stakeholders in Miami nagegaan hoe deze berichtgeving tot stand zou zijn gekomen. Het bedrijf doet een beroep op passagiers en reisagenten kalm te blijven en de officiële berichtgeving vanuit Surinam Airways af te wachten”, aldus de SLM in een communiqué op zondag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES