donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinisterie OW en DNA ondertekenen contract voor oplevering vergadercomplex

Ministerie OW en DNA ondertekenen contract voor oplevering vergadercomplex

-

Does Travel - naar Suriname

Het nieuw gebouw van De Nationale Assemblee in Suriname (DNA) wordt verruimd. Het parlement heeft besloten om over te gaan tot het bouwen van een vergadercomplex. Op donderdag 21 september 2023 vond de ondertekening van het contract plaats.

Het streven is om op 9 oktober een aanvang te maken met de bouwwerkzaamheden en binnen een jaar het project af te hebben.

Er wordt beoogd binnen de zittingstermijn 2020-2025 te vergaderen in het nieuwe vergadercomplex. Het ministerie van Openbare Werken (OW) is de opdrachtgever bij dit project en zal erop toezien dat alle werkzaamheden volgens het contract worden uitgevoerd.

Het aannemingsbedrijf belast met het bouwen van het complex, geeft aan dat de uitvoeringstermijn voor de bouw een uitdaging is, maar dat het wel realiseerbaar is als er geen obstakels plaatsvinden.

Desalniettemin wordt er positief uitgekeken naar de start van de werkzaamheden en de oplevering van dit mooie project.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Dit is geen prioriteit. Begin de binnenstad schoon te maken. Waterkant. Kijk naar de Domineestraat, steenbakkerijstraat.
    Deze idioot zou 6 baan maken van: Van ’t Hogerhuysstraat. Die weg kan hij niet eens goed rijbaar maken. Kijk naar de omgeving van Bosje brug. Laat deze regering opzouten. Wegwezen moeten ze.


    Maak melding
  2. Laat Buiten Societeit Het Park weer de plaats krijgen zoals het was in de jaren 60 tot voor 25 November 1975 en die mensen weer naar toe gaan om hun die posities in de maatschappij, president, CEO, functies bij de overheid, voorbeeld figuren, hun kapitaal, goed gedrag en daar elkaar kunnen omtmoeten, samen zijn, eten, drinken, praten, ontspannen, zich weer samen kunnen en mogen verpozen.


    Maak melding
  3. Het boek met de titel, hoe hoor het eigenlijk? Reinildis van van Ditzhuyzen Schrijver naar het klassieke boek Amy Groskamp ten Have

    Ik geef ook aan dat Buiten Sociëteit Het Park, weer voor de president, mensen met goede manieren, goed gedrag, beschaafde mensen weer in het gebouw waar nu de DNA in is moet terug komen, zoals dat vroeger was.

    Hiermee kunnen de Surinamers met hun niks no fout, uit de maat, slechte manier, slecht gedrag weer mensen in de Surinaamse Maatschappij zien die weten hoe het hoort en ook van dromen om in die kringen te recht te komen en door hard werken, ook tussen die beschaafde mensen met goede manier, goed gedrag, hoe hoort het eigenlijk? terecht komen.

    Alle Ministeries moeten het boek hoe hoort het eigenlijk? aanschaffen en die regels leren die men toepast in situaties of kringen waar men terecht komt.

    De Surinaamse bevolking is een onbeschaafde bevolking die vele zaken niet weten en niks no fout gedrag overal toepassen.

    Het Surinaamse volk moet weer heropgevoed worden, niet eenvoudig. Een plantje kan je nog recht zetten, met een stuk hout er naast in de grond recht om hoog laten groeien, maar aan volwassen planten/mensen heeft dat weinig of geen zin. Suriname is het beste af als ze dood zijn en zorgen dat jonge burgers goede regels, goed fatsoen van jongs leren en ermee door gaan tot ze volwassen zijn.

    Er zijn nog vele andere boeken, Dit boek is meer voor Europa gemaakt. Eitiquette, Wat is etiqeutte? , omgang, kleding, gasvrijheid, aan tafel, officiële gebeurtenissen en formaliteiten, schriftelijke en mondelinge communicatie, protocol.

    Ik zou het fijn vinden als Surinamers goede manieren en gedrag zouden kennen en dit met hun gedrag overal waar ze zijn laten merken en zien.

    De Surinaamse Maatschappij zou dan heel anders zijn. Niet eenvoudig in een tijd van verval, armoede en ellende in de totale Surinaamse Maatschappij.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES