vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (31) die 18-jarige ex-vriendin stak door RBTP aangehouden

Man (31) die 18-jarige ex-vriendin stak door RBTP aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een 31-jarige man aangehouden vanwege poging moord, zware mishandeling en bedreiging van zijn 18-jarige ex-vriendin. De jonge vrouw loopt stage in Suriname en werd op 28 augustus door haar ex gestoken.

Volgens het Korps Politie Suriname werd het slachtoffer door haar ex-vriend A.S. gebeld om het weer goed te maken met haar. Zij stemde toe de ex-vriend te ontmoeten in een café aan de Wilhelminastraat. Nadat zij daar hadden afgesproken, zette de ex-vriend het slachtoffer af aan de Prins Hendrikstraat.

Bij die gelegenheid vroeg de ex-vriend het slachtoffer om met hem mee te gaan naar huis en dat hij haar de volgende dag weer thuis zou afzetten. Het slachtoffer weigerde dit en werd door haar ex-vriend getrokken maar stribbelde tegen.

De ex-vriend haalde toen een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht het slachtoffer een aantal verwondingen toe in haar gezicht, hals en rug. Na de verwondingen te hebben aangebracht vluchtte de verdachte weg met medeneming van een mobiele telefoon en SRD 3.000 van het slachtoffer. 

R.N. werd overgebracht naar SEH voor medische behandeling. Op maandag 28 augustus 2023 deed ze aangifte op het politiebureau regio Centrum contra de verdachte, die haar ex-vriend is. De zaak werd overgedragen aan de afdeling Recherche Paramaribo voor verder onderzoek.

De verdachte werd afgelopen vrijdag 15 september 2023 door leden van Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) opgespoord in het ressort Uitkijk en aangehouden ter zake bovenvermelde vergrijpen. Het voorwerp waarmee de verdachte het slachtoffer heeft bewerkt is niet teruggevonden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Natuurlijk is het niet goed dat deze bruut het meisje bijna vermoord heeft, maar toch bekruipt mij de gedachte van; Marietje suku, Marietje feni, Marietje tyari’. Waarom komt een 17 jarig meisje dat stage komt lopen in Suriname binnen de kortste keren aanpappen met een onbekende kerel, die bijna tweemaal zo.oud is als zij? Je wil.me toch niet zeggen dat zo’n krasse, vlotte Nederlandse meid geen Nederlands vriendje in Nederland heeft, ze kwam toch voor studie naar Suriname, ze had het toch wel een jaartje uit kunnen houden in Suriname zonder man? Maar nee, de eerste de beste ploert, die ze tegenkwam in Suriname, daar moest ze mee in bed kruipen. Wel, naar mijn mening heeft ze het zelf gezocht dat ze nu door het leven moet met een grote kras op.haar ‘krasse’ smoel.


    Maak melding
  2. @ Henkes Dus als ik mijn boeren verstand gebruikt, legt jij de schuld
    aan (Marietje). Als je het verslag goed leest dan heeft ze juist geweigerd
    om met hem naar zijn huis te gaan. Het maakt toch geen flikker uit hoe
    oud je bent, om in Su stage te gaan loipen ? En als zij op die leeftijd jeukt
    heeft is toch normaal! Als je, je eigen vrouw dwingt tot het overgaan op sex,
    en zij geeft aan dat ze niet wil, dan moet het ook zo blijven. Doe je het toch
    dan ben je strafbaar, trouwens je hebt ook in NL gewoond dus voor jou
    geen nieuws neem ik aan! Jou niveau is hoge dan die van @ Debby, houden zo!
    Laat je niet mee slepen door haar, misschien een goed mens maar ze redeneert
    heel stom.( Tenminste op haar manier dan, niet mij smaak !!!)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES