maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameWeinig animo voor ALV Syndicaat voor Onderwijsgevenden in Suriname

Weinig animo voor ALV Syndicaat voor Onderwijsgevenden in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Algemene Ledenvergadering van het Syndicaat voor Onderwijsgevenden in Suriname, die voor vandaag was gepland is niet doorgegaan. Slechts een klein deel van de leerkrachten is komen opdagen bij het ABO terrein, waar de vergadering om 10.00u vanmorgen zou beginnen.

Meredith Hoogdorp, een van de trekkers die gisteren live ging en leerkrachten, wachters schoonmakers maar ook ouders van kinderen opriep, is teleurgesteld over de magere opkomst van ongeveer 50 leerkrachten die gehoor hebben gegeven aan de oproep.

Vanwege de onhoudbare situatie gepaard met de vele verhogingen, zou er vergaderd worden over de verdere stappen. Aan de hand van de vele reacties tijden een live oproep op social media maandagavond, werden er meer dan 1.000 leerkrachten verwacht.

Waar de grote afwezigheid van de leerkrachten aan heeft gelegen is nog niet duidelijk. De trekkers zullen de koppen bij elkaar steken en kijken naar de verdere stappen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Het zijn steeds dezelfde bonden die oproepen tot protest, allen aanhangers van de vernietigers. Als deze gasten zo pinaren zoals ze iedere keer roepen dan vraag ik me af van waar de mensen aan het geld komen om de vluchten naar miami, curaçao, brazil en nederland vol te boeken. Er is armoede maar het zijn niet de ambtenaren maar een ander deel van de bevolking die pinaaart, deze ambtenaren gunnen die anderen niets en moeten steeds meer hebben, dan moeten ze ook niet klagen als er verhogingen zijn.


    Maak melding
  2. wat weten wij het weer goed. het probleem is: jouw salaris bedraagt 100 euro en jouw huishuur alleen is 100 euro. en dit is niet omdat jij niet met jouw geld kunt omgaan, maar omdat de regering dingen doet. wanneer in nederland de euro zijn koopkracht dreigt te zullen gaan verliezen, dan zijn er heel veel mensen, de centrale bank van nederland: de nederlandse bank, de minister van financien, de minister van sociale zaken, o.a. die zich daar zorgen over gaan maken. in suriname? heb je alleen maar domme reacties, zie boven. houd er wel rekening mee dat de waarde van de surinaamse dollar met 60% of meer gedaald is, iemand die vroeger een auto kon rijden, die kan dit nu niet meer betalen. bustarieven zijn verder ook heel hoog. en dan moet je ook geen kinderen hebben, die willen eten en moeten groeien. ik sta achter hun, niet allen begrijpen dat zij zich nu echt moeten laten horen.


    Maak melding
  3. Surinamers pinaren niet.
    Ze zitten liever op hun luie gat.
    De goede niet te na gesproken.
    Ze weten niet wat opkomen is voor hun rechten.
    Het enige wat ze weten en kennen is facebook die ze niks oplevert.
    Surinamers lijden aan een mentaliteit probleem.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES