donderdag, mei 9, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHet 'A no mi- Nederland- CIA- Vaderlandsliefde syndroom' van Bouterse

Het ‘A no mi- Nederland- CIA- Vaderlandsliefde syndroom’ van Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – Elke keer wordt het syndroom ‘a no mi- Nederland- CIA- Vaderlandsliefde’, gebruikt door de hoofdverdachte Bouterse en zijn advocaat Irvin kanhai, bij het 8 decemberstrafproces. Advocaat Irvin Kandhai, beweegt hemel en aarde om de hoofdverdachte Bouterse vrij te pleiten. Als je misdrijven pleegt tegen de menselijkheid moet je volledig instaan voor de consequenties.

Volgens de hoofdverdachte Bouterse en zijn advocaat Irvin Kanhai zou Nederland voor een groot deel de hand hebben gehad in een invasie die zou worden voorbereid. Ze geven aan dat de 15 vermoorde mannen bezig waren met voorbereidingen van een tegencoup. Ze hebben echter geen enkel bewijs kunnen produceren dan alleen maar schieten met losse flodders. Wie houden ze voor de gek?  

De advocaat en de hoofdverdachte, mogen 200 pagina’s vullen met het ‘a no mi- Nederland- CIA- Vaderlandsliefde’ syndroom, er verandert toch niks meer aan het proces. De rechters kijken puur naar de feiten, de wet en omstandigheden en NIET naar fabels. De lugubere moorden zijn gepleegd enkel om machtsbehoud en voor Bouterse was machtsbehoud belangrijker dan het leven van de 15 Surinamers.

Als Bouterse zegt dat hij de moorden niet heeft gepleegd, wie heeft het dan gedaan? Hij was regeringsleider tevens legerleider. Hoe weet hij dan niet wie de moorden gepleegd heeft? Om het vege lijf te redden zegt hij a no mi. If a no joe, suma kir deng mang? Als je het weet moet je je grote mond open maken en de waarheid vertellen. Het staat onomstotelijk vast dat Bouterse medeplichtig is aan de gruwelijke moorden en daarom zwijgt hij als het graf. Maar de weg naar Santo Boma is al geplaveid.   

Advocaat Irvin Kanhai zegt dat door het decemberstrafproces te beëindigen met vrijspraak voor ex-legerleider Desi Bouterse, zal het Hof van Justitie een daad van vaderlandsliefde plegen. Een grotere stommiteit is ondenkbaar. Volgens mij leeft deze advocaat op de planeet Mars. Met zijn emotionele oproep aan het Hof van Justitie probeert hij het Hof te misleiden. Hij heeft met zijn opmerking niet eens door dat hij onomwonden toegeeft dat Bouterse medeplichtig is aan de meervoudige moorden.

Ik vind het heel erg laf van de hoofdverdachte Bouterse dat hij in zijn laatste woord niet heeft gedurfd, de waarheid te vertellen wat er precies gebeurd is op 7-8-9 december 1982. De emotionele opmerking van de hoofdverdachte tijdens het strafproces: “Wat uw oordeel ook zal zijn, ik ben ready. Ik zal mijn hoofd  buigen voor het vonnis, wat het ook zal zijn”.

Ik hoop dat hij aan zijn woord houdt. Maar zijn emotionele opmerkingen laten mij echter Siberisch koud. Let op: als de vos passie preekt boer let op je ganzen.

Idris Naipal

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. het is soo boring wat deze man iedere keer weer roept. we worde moe van hem. altijd is het weer een ander, nooit ligt het aan hem.
    dan zegt hij dat hij boeken heeft gelezen, we weten allemaal wat voor boeken het waren. hij verkocht ze in Seedorf
    lever deze saka saka uit. of zijn jullie bang dat hij een martelaar zal worden. no way. hij is te slecht geweest, Idi amin is ook nooit een martelaar geworden. sluit hem op en geef hem dan de kans om te vluchten of een coupe te plannen in Boma
    dan hebben jullie alle excuus die hij steeds aanvoert.
    versla hem met zijn eige wapens


    gemodereerd
  2. Een zeer krachtig stuk Idris en zo is het ! Deze fascist probeert met leugens zijn vrijheid en het vege lijf te redden. Zo zie je ook wat voor een lafaard deze massamoordenaar is en toch zijn er mensen die achter deze narcist en fascist staat; in de eerste plaats natuurlijk die zwerver die zich meester in de rechten mag noemen. Deze man kraamt alleen maar onzin uit en maakt een zwakke indruk.
    Verder hoop ik van harte dat ZE Santokhi de ballen heeft om deze fascist en dictator echt op te bergen.


    gemodereerd
  3. Beide zijn ontoerekeningsvatbaar en moeten afgevoerd worden naar het Psychiatrisch Centrum Suriname.

    Schijnt besmettelijk te zijn, ze zijn al 40 jr bigie matties. Narcistische, pathologische leugenaars.

    Stel je gaat mee met het waanzinnig oorlogsverhaal;
    Vladi-dinges heeft ook niet persoonlijk de drones bestuurd, toch staat hij op de lijst van het Internationaal Strafhof.
    En dit ding noemt zichzelf bevel, achterlijker bestaat niet.

    Als het iov Holland was, post hem maar naar hier. Zit wat in, hij stond nog op de loonlijst.
    Kunnen ze hem hier berechten.
    Heb ik liever niet, gebruik maar het belastinggeld van die suri’s. Ze betalen toch al alle kosten voor die criminele zoon in het buitenland.

    Vervloekte Nasty MF!


    gemodereerd
  4. De veroordeelde drugscrimineel tevens moordenaar en nog steeds in eerste aanleg is een Godheid in Suriname.

    Hij is de enige die ONGESTRAFT mag moorden of daartoe opdracht mag geven.

    Wel a KKA DIESIE MUSU FU HOU OP NOW.
    OVER ENKELE MAANDEN ZAL HET HOF NIET ANDERS KUNNEN BESLISSEN DAN:

    THIS MAN IS DAMNED QUILTY!!! EN DAT WEET HIJ OOK!!


    gemodereerd
  5. mensen wisten jullie dat die bouterse in holland tijdens zijn diensttijd sexboekjes verkocht aan minderjarigen , wat een viespeuk , en nu zit hij Holland en de VS te beschuldigen dat zij onze 15 helden hebben dood geschoten , bouterse heeft ons land Suriname vernietigd , gelukkig komt straks de duivel hem halen en verdampt die rotzak


    gemodereerd
  6. Denken ze nu echt dat als Nederland een invasie wilde plegen dat ze iets hadden kunnen doen met die proppenschieters.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES