dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInvalide man (53) in rolstoel bruut mishandeld door 20-jarige

Invalide man (53) in rolstoel bruut mishandeld door 20-jarige

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op maandag 24 juli de verdachte B.R. (20) in de kraag gevat. De twintiger heeft op die bewuste dag de 53-jarige invalide man R.R. die zich in een rolstoel verplaatst, aan de Toevluchtweg in het ressort Welgelegen met een scherp voorwerp mishandeld.

De wetsdienaren deden na de melding van de mishandeling de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met letsels in de rolstoel aangetroffen. Per ontboden ambulance werd R.R. voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de verdachte dagelijks voorbij de woning van het slachtoffer liep, waarbij hij de man steeds molesteerde. De man hield hem op die bewuste dag voor hem niet lastig te vallen, aangezien zijn onderbeen geamputeerd is en hij in een rolstoel zit.

Als reactie hierop haalde B.R. een scherp voorwerp tevoorschijn uit een tas die hij bij zich had, waarmee hij de invalide man bewerkte. Na zijn daad verliet hij de plek, meldt het Korps Politie Suriname.

Na verkregen informatie en goed speurwerk werd de verdachte op zijn woonadres aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 20-jarige in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Het slachtoffer had, net als de 79.jarige dame die een inbreker beschoten heeft, deze verdachte, desnoods ook met een illegaal.wapen moeten beschieten. Ik denk.dat elke Surinamer ook dit slachtoffer vrijuit zou willen laten gaan.


    gemodereerd
  2. Mijn advies is: beide poten van deze galjong afzagen, (Amputeren)en
    vervolgens ook met een mes bewerken. ”Tot hij doodbloed”.

    bun tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. mensen de jeugd is totaal verrot , verdomd gelijk opruimen die gast , van wie zullen ze dat crimineel gedrag gekregen hebben , mensen jullie hoeven toch niet te raden wie die persoon is toch , hint het is de man die ons land in deze diepe put gebracht heeft , en het begon op 25 februari 1980


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES