maandag, mei 6, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVijf rovers overvallen bewaker en vergiftigen drie honden

Vijf rovers overvallen bewaker en vergiftigen drie honden

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben in de nacht van zaterdag op zondag 23 juli een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Hermitageweg in Suriname. Ze hebben daarbij een bewaker overmeesterd en drie honden vergiftigd.

Volgens de bewaker P.J. (55) waren allen gemaskerd en gekleed in het zwart van wie één gewapend met een vuistvuurwapen. Ze hebben een raam van een van de slaapkamers geforceerd en zich via die ontstane opening toegang tot de woning verschaft.

Het slachtoffer was in diepe rust toen de daders hem overrompelden. Ze bedekten het gezicht van het slachtoffer met zijn T-shirt en zijn handen werden met tie-wraps op zijn rug gebonden.

Vernomen wordt dat de eigenaar van de woning momenteel in het buitenland vertoefd. Het slachtoffer is als tijdelijke bewaker woonachtig op het voormeld adres alwaar het strafbaar feit is gepleegd.

De buit betreft onder andere geld, een contactsleutel van een voertuig, een jachtgeweer op naam van het slachtoffer, een televisie en nog nader op te geven goederen.

Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben aangedaan. Na de beroving belde een van de verdachten iemand op om hen op te halen, verklaarde de bewaker aan de politie. De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de daders is geen spoor te bekennen. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Hoe wij hier ook samen kwamen, het wordt nooit meer hetzelfde. De ene werkt voor zijn levensonderhoud. De ander weet niets anders dan alleen maar stelen, roven en plunderen.

    Iedereen heeft het zwaar maar de ene gaat dan nog harder werken, de ander gaat helaas nog harder roven.


    gemodereerd
  2. Hoe wij hier ook samen kwamen, het wordt nooit meer hetzelfde. De ene werkt voor zijn levensonderhoud. De ander weet niets anders dan alleen maar stelen, roven en plunderen.

    Iedereen heeft het zwaar maar de ene gaat dan nog harder werken, de ander gaat helaas nog harder roven.

    Dankjewel Waterkant voor het niet censureren van de extreem toegenomen aantal roofovervallen in ons prachtig Suriname. De wereld moet het weten. En misschien kunnen we daardoor ook internationale hulp krijgen.


    gemodereerd
  3. Het slachtoffer was in diepe rust toen de daders hem overrompelden. Ze bedekten het gezicht van het slachtoffer met zijn T-shirt en zijn handen werden met tie-wraps op zijn rug gebonden,

    met zo een bewaker grijpt zelf de kat zijn kans.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES