dinsdag, mei 7, 2024
HomeNieuws uit SurinameRusland: "Als NPS het voor het zeggen had zouden er niet zoveel...

Rusland: “Als NPS het voor het zeggen had zouden er niet zoveel schandalen zijn”

-

Does Travel - naar Suriname

“De Nationale Partij Suriname (NPS) vindt het belangrijk dat serieus en met voortvarendheid gewerkt wordt om de Kiesregeling te wijzigen. De partij is voorstander van een wijziging gebaseerd op een landelijk evenredig stelsel.” Zo sprak voorzitter Gregory Rusland vrijdagavond 14 juli 2023 in Grun Dyari tijdens een interne presentatie aan partijorganen en structuren over de verkiezingen en wijziging van het kiesstelsel.

In een fel betoog stelde Rusland dat politiek geen eenvoudig spel is en dat functionarissen in een regering niet moeten werken voor zichzelf en naasten, maar dat het groter volksbelang gediend moet worden. Hij herhaalde dat de partij bij de Surinaamse verkiezingen van 2020 met meer dan 100% is gegroeid wat een weerspiegeling zou moeten zijn van welke partij het volk wil bij het maken van beleid.

Rusland is ervan overtuigd dat indien de NPS het voor het zeggen had, de extreme achteruitgang van het land en volk niet zou hebben plaatsgevonden en de zovele schandalen geen poot aan de grond zouden krijgen.

Er is enorm veel werk te verzetten om ons uit deze crisis te halen en daar is de NPS klaar voor. We moeten het land redden, want als het in 2025 weer verkeerd gaat, hebben uw kinderen en kinds kinderen geen toekomst meer in dit land, waarschuwde Rusland.
Hij riep alle partijgenoten, sympathisanten en Surinamers die hart hebben voor dit land dan ook op om zich niet te laten misleiden door loze beloftes, maar de handen in elkaar te slaan om samen met de NPS te werken aan het herstel en de opbouw van ons mooi land.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Een land in opbouw zal alle schade en schande moeten doorstaan. Alle goede stuurlui staan aan wal…


    gemodereerd
  2. Dat weet Rusland natuurlijk niet, want net als iedereen heeft Rusland geen glazen bol om in de toekomst te kunnen kijken. als hij wel in de toekomst had kunnen zien, was hij zijn tijd toch niet gaan verdoen in een regering onder leiding van Santokhi en Brunswijk? Wat Rusland wel kan zeggen is dat achteraf bekeken de regering onder leiding van de NPSer Venetiaan, het naar Surinaamse maatstaven, uitstekend heeft gedaan en veel minder schandalen heeft gekend dan andere regeringen. Maar omdat Venetiaan met pensioen is en Telting en Hildenberg er niet meer zijn, is het maar de vraag hoe een regering onder de huidige NPSers gepresteerd zou hebben. Ook van een regering onder leiding van Shantokhi had ik b.v. minder nepotisme en minder zelfverrijking verwacht.


    gemodereerd
  3. Rusland maak plaats voor een ander partij leider. Je zit al zolang plaats Etnel dan zullen jullie nog meer groeien . Als je echt van Suriname en de NPS houdt dan die je als Mark Rutte. Dag politiek . Jij houdt de partij tegen in haar groei ben je daar nog niet van overtuigd?


    gemodereerd
  4. Groot gelijk!! Mijn stem hebben ze. Geef ze de kans, al is het bij gebrek aan andere.


    gemodereerd
  5. Als als als NPS voor het zeggen zou hebben zouden er niet zoveel schandalen zijn ….
    Nps is wel voorzichtig voor wat betreft schandalen…wij ( bevolking) willen geen ruimte bieden voor schandalen dus zero tolerance. No wang schandaal. Dus Rusland hori rustig yere.


    gemodereerd
  6. ALS ALS ….. ALS Rusland geen partijvoorzitter was, zou de NPS beter uit de verf komen. Met ALS bereik je niks. Hoog tijd dat deze oude garde, waaronder Rusland ook valt, plaats maakt voor een nieuwe generatie. Het hoeft niet persé Ethel te zijn, maar een jonge frisse meid, zoals mevr. van Varsseveld.


    gemodereerd
  7. NPS hft geen moer gedaan dan naar Bouterse kijken. Zoveel ontwikkelingshulp en geen moer gedaan.
    Met eennlummel als Rusland komt Suriname ook niet ver.
    3 jaar heb je met deze grapjassen gezeten uit eigen belang. Kom nu geen heilige spelen


    gemodereerd
  8. Rusland je moet de oorlog stoppen het heeft geen zin. Laten we in vrede met mekaar leven. Als de oorlog voorbij is, is het ook voorbij met de schandalen.
    Ik weet dat het niet jouw schuld is Rusland, de Amerikanen spelen een smerig spelletje. Amerika is de boosdoener van alle oorlogen.
    Dus Rusland, ik heb vertrouwen in je dat je het oorlog dit jaar beëindigd.


    gemodereerd
  9. Heb totaal geen vertrouwen in deze mensen. Ze verkondigen altijd van alles….ik geloof er niets van hoe jammer het ook is.


    gemodereerd
  10. Rusland zou zelf voor schandalen zorgen. Laat hij oprotten, dan zal je zien dat de meeste spijtoptanten terugkeren naar de partij. Rusland vormt een sta-in-de weg


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES