zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameRamdin gelooft wel in tweede termijn voor VHP: "Het is goed voor...

Ramdin gelooft wel in tweede termijn voor VHP: “Het is goed voor Suriname”

-

Does Travel - naar Suriname

BIBIS-minister Albert Ramdin stelt niet te geloven in de voorspellingen van critici die menen dat de VHP een zware nederlaag bij de komende verkiezingen van 2025 zal lijden, vanwege het feit dat zij veel van de gemaakte beloftes uit 2020 niet heeft kunnen waarmaken.

“In 90% van de gevallen heeft men het verkeerd. Ik ben wel ervan overtuigd dat het volk zal weten dat in ieder geval de VHP een goede optie is. Het is goed voor Suriname”, zei de bewindsman in het radioprogramma Bakana Tori.

De bewindsman onderkent dat de huidige regering onder leiding van president Chan Santokhi niet alles perfect heeft gedaan. “Maar dat is onderdeel van het regeren. Ik heb nergens in de wereld gezien dat een regering perfect alles in orde heeft. Omdat omstandigheden maken dat bepaalde dingen gebeuren”, aldus de politicus.

Volgens Ramdin is het vooral een goed teken wanneer regeringen hun zittingstermijn kunnen afronden. Dat geldt ook voor de NDP-regeerperiodes onder leiding van Desi Bouterse. Naar zijn zeggen waren de intenties van de paarse partij goed, maar deze zijn helaas niet tot vruchtbaarheid gekomen. Maar de vorige constellatie heeft een paar slechte dingen gedaan die Suriname nu in grote problemen heeft gebracht.

“Het niet uitzitten van je termijn betekent dat er politieke instabiliteit is en dat er geen aandacht was voor bestuur. Ik ben blij dat we een democratie hebben waar regeringen niet vroegtijdig hoeven af te treden”, aldus de minister.

Als het aan Ramdin ligt, keert hij niet terug in een volgend kabinet, indien de VHP wederom regeermacht krijgt. “Ook in de politiek moet je weten wanneer het genoeg is. Is het nodig dat ik in het volgend kabinet moet terugkomen? Op dit moment zie ik dat niet gebeuren. Er zijn genoeg personen die een functie in het volgend kabinet kunnen vervullen. We moeten jongeren betrekken bij de ontwikkeling”, aldus de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
  1. deze man heeft een hele grote plaat voor zijn kop
    alles wat hij zegt is grote onzin
    zowel bouta regering als vhp regering denkt meer aan zichzelf dan aan het volk
    dat is de reden dat het niet goed gaat met suriname
    hij ontkent alle kwalijke zaken die er gebeurd zijn onder de ndp en vhp regering
    deze man moet zo snel mogelijk in een inrichting want hij is niet zelfbekwaam meer met al die onzin die hij eruit gooit


    gemodereerd
  2. Goed voor Suriname? Hoe durft Ramdin dat te zeggen.
    Goed voor friends and family en zichzelf bedoelt hij. Ook bijzonder dat hij inlandig is. Wanneer rijdt hij weer naar Zanderij?


    gemodereerd
  3. Deze minister van Alle Zaken leeft buiten de realiteit. Yu dati moro betre yu HARADANG yere. Ik was een DIE-HARD aanhanger van Chan maar hij heeft mij BEDROGEN.

    Dat zal ik hem nooit vergeven. Wat mij betreft mag hij nu opzouten samen met die belachelijke koning.


    gemodereerd
  4. Ramdhin ga door slapen. Deze vloek en rovers moeten nooit meer komen en alle gestolen gelden terug in kas. Je hebt lef.
    Ik snap wel dat het geld uitgeven van de Staat en jezelf verrijken lekker is, maar wegwezen. Dankzij jullie zijn velen in Su in armoede en velen hebben zelfmoord gepleegd.


    gemodereerd
  5. Veel politicus zijn op het ogenblik NIET meer interessant , ook recent in Nederland nemen verschillende politicus afstand.
    Mark Rutte/ kaag en nog een aantal willen niet meer kandidaat stellen voor een volgende zitting periode.
    Blijkbaar gt het ook in andere landen gebeuren cq Suriname, ik ben benieuwd en nieuwsgierig wie gaat bedanken 👁🦻🤷🫠


    gemodereerd
  6. Als de VHP de komende twee jaar met de sociaal zwakkeren bezig is, zullen ze het zeker redden.


    gemodereerd
  7. “Ik heb nergens in de wereld gezien dat een regering perfect alles in orde heeft.” Aldus de mini ster van Buitenaardse Zaken.
    Minister, om er F.Y.I. maar een paar te noemen: Noorwegen, IJsland, Zweden, Nieuw-Zeeland enz.


    gemodereerd
  8. Ramdin kan makkelijk zeggen dat hij niet terugkomt als minister bij een volgende VHP regering; als ex-minister ontvangt hij namelijk levenslang een riant pensioen. Hij kan dus na zijn zittingsperiode als minister gaan plaatsnemen op lekker geurende rozen en hij hoeft verder niets anders te doen dan zijn.schaapjes, die allemaal op het droge zijn, te tellen.


    gemodereerd
  9. Yere noh!!!
    Ik ben geen fan van Chan horr, maar laten we realistisch zijn noh, kijk ook naar wat er wel goeds gedaan is met al de rotzooi die overgenomen is in 2020. Waar zouden we nu zijn als er geen puin opgeruimd moest worden en nog steeds opgeruimd wordt? Wie denk je dat die gemaakte schulden gaat betalen? Sinterklaas of Debby!?
    Waag het op een mix van vhp, nps en da91 in 2025 meh baar yoe, de rest brengt het land regelrecht in een ravijn, we zitten al in een diep dal.


    gemodereerd
  10. Ook in Suriname is het tijd voor een nieuwe generatie regeerders, liefst jonge mensen die een visie hebben voor de toekomst en niet vast zitten aan een partij politiek van graaien en hebben maar die voor het landsbelang gaan.
    Er zijn voldoende afgestudeerde mensen die staan te trappelen om het roer om te gooien, als de huidige generatie maar afstand wil doen van hun macht en gegraai, het land heeft het nodig dat er een frisse wind gaat waaien. De jeugd heeft de toekomst is een gezegde , gun ze het dan ook, slechter dan dit en de afgelopen jaren kan bijna niet meer


    gemodereerd
  11. Laat mij dit van zeggen: VHP 2025 niet meer dan 10 zetels. Ze doen niets aan onderhoud aan zandwegen. Diepe gaten overal.


    gemodereerd
  12. debby , de armoede is veroorzaakt door jou vriend ddb en daarom plegen veel mensen zelfmoord , want ze willen die kop van bouterse niet meer zien en het zijn velen van jou soort

    de vhp zal zakken met een aantal zetels , maar de ndp zien wij niet meer terug 0 zetels , want het volk is niet vergeten dat de ndp alles gestolen heeft van het volk


    gemodereerd
  13. ramdin het gaat goed komen als u en sewdien en santikhi opstappen , blijven jullie dan gaat het fout met de vhp


    gemodereerd
  14. @ Boskopoemang: helemaal mee eens. Santokhi heeft kardinale fouten gemaakt vanaf de kabinetsformatie tot de start, enz., maar als hij geen president was geworden, denk ik dat Suriname nu afgeschreven was. Gewoon van de kaart verdwenen was. Laat ik duidelijk zijn: ik ben ook geen fan van Chan, maar hij heeft veel bereikt door tussenkomst van zijn buitenlandse vrienden. Ik gun hem een 2e termijn, omdat ik ervan overtuigd ben dat hij die stupiditeiten die hij in dit regeertermijn begaan heeft, niet meer zal doen.


    gemodereerd
  15. Gaat de pas afgestudeerde jeugd het land kunnen besturen? Dat dacht de jeugd van 1975 ook. En die hebben het land naar de fielestijnen geholpen. Ze kunnen allemaal willen en fantaseren, maar er is geen geld en geld is heel belangrijk om het land te besturen. Deze regering doet wat ze kunnen en helaas zijn ze geen tovenaars. Nergens is het perfect en de politiek is een vak apart. Ellende gaat alle regering hebben jong of oud… A ne wroko…


    gemodereerd
  16. De VHP verdient een flinke pakslaag vanwege de family and friends beleid en arrogantie. Het aantal zetels zal bij de volgende verkiezingen gehalveerd worden.


    gemodereerd
  17. Een referendum houden voor een partitie van Suriname. Een Oost en west Suriname, is de beste oplossing voor het land.


    gemodereerd
  18. Ramdin is aan het dagdromen. VHP gaat de verkiezingen niet winnen, dus einde oefening van Santokhi. Hindoestanen zijn onbetrouwbaar en onbruikbaar. Santokhi is een lamlendige vent!
    Is net als trekken aan een dood paard!!!!!!


    gemodereerd
  19. Neem het van mijn aan, al zou je de beste en slimste afgestudeerden persoon in de Surinaamse politie plaatsen.
    Zal het niets uit maken,
    de maffia maakt het regeren onmogelijk.
    Deze regering wordt door 3 á 4 maffia groepen bedreigd, en het regeren is daar door onmogelijk.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES