maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidRamadhin: "Geen link tussen dood neergevallen personen en vaccinatie"

Ramadhin: “Geen link tussen dood neergevallen personen en vaccinatie”

-

Does Travel - naar Suriname

Er is volgens minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid geen enkel bewijs dat bijwerkingen van de spuitjes/vaccinatie voor het coronavirus als oorzaak kunnen worden aangemerkt van de recente gevallen waarbij een aantal personen in Suriname dood zijn neergevallen.

De uitspraken die hierover de ronde doen, zijn naar zeggen van de bewindsman onderdeel van roddelpraatjes of de geruchtenmachine.

“Als dat zo mocht zijn, als er verdenkingen of bedenkingen zouden zijn, dan moet dat duidelijk aangegeven worden bij elk geval. Hierdoor zou er dan een onderzoek gedaan moeten worden”, zei Ramadhin woensdag voor aanvang van de Raad van Ministers (RVM)-vergadering.

De bewindsman benadrukt dat hij sceptisch naar dit gerucht kijkt, omdat personen over de hele wereld zich hebben laten inenten met de vaccinatie. Dat betekent dat niet alleen personen in Suriname, maar ook personen in andere landen dood zouden neervallen.

“Ik heb wel me bedenkingen bij die roddelpraat of geruchten. Maar ik denk dat het wel goed is om heel objectief te kijken naar zaken en ook internationaal te kijken naar de trends en daarna pas een conclusie te trekken”, aldus de minister.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Als je de reactie v d minister leest word j niet gerustgesteld. Heel zwakke verklaring.
    Maar het is t niveau v deze regering…niets nieuws.


    gemodereerd
  2. Jij moet zwijgen. Geld verdiend over rugfen van dode covid mensen. De vaccinatie prik gft mensen trombose. En daarom krijgen ze hart problemen.
    Vooral met de slechte gezondheidszorg, premie’s die niet te betalen zijn, medicijnen die er niet zijn. Je deugd niet. Je had allang moeten opstappen mr die waardeloze VHP ministers houden je hand boven ht hoofd.
    Daarom zeg ik geen tje potie. Wat je zaait oogst je


    gemodereerd
  3. Is deze minister onwetend? Leest hij soms niet dat overal ter wereld mensen die kerngezond waren plotsklaps dood neervallen?
    De Nederlandse regering bijv. blokkeert op allerlei manieren elke poging om een onderzoek naar oversterfte te beginnen, waarin ook gekeken moet worden naar de rol van de covid vaccins.
    En elke regering in de wereld hanteert ditzelfde beleid.
    Want ……….. ze hebben allemaal de vaccinfabrikanten gevrijwaard van schadeclaims en dus moeten ze zelf waarschijnlijk miljarden euro’s aan genoegdoening betalen indien het verband tussen oversterfte en Covidvaccinatie wordt aangetoond.
    Dus wat doe je om dit te verijdelen? Juist, ontkennen en geen onderzoek toestaan. Ondertussen gaan de mensen wel dood.
    De WHO en de WEF die de prikcampagne gepusht hebben en druk hebben uitgeoefend om het verplicht te maken, houden zich nu op de vlakte. Zij zijn ook de medeplichtigen in dit slachtpartij.


    gemodereerd
  4. ER IS WEL SPRAKE VAN SUDDEN DEATH SYNDROME WERELDWIJD

    gewoon even zelfs onderzoek doen en aub niet luisteren naar deze aap


    gemodereerd
  5. hij volgt duidelijk het internationaal nieuws niet. Ook in het buitenland vallen mensen plotsteling dood neer of hebben allerlei klachten na te zin gevaccineerd.
    Ik zeg niet dat ze doodvallendoor de vaccinatie, maar als et vaker voorkomt dan voorheen, is het wel de moeite waard om samen met zijn ambtsgenoten over de hele wereld dit vraagstuk ter serieus te gaan bekijken


    gemodereerd
  6. Ik heb zelf een beroerte gehad na vaccinatie in Suriname beweerden ze dat het niet kon.
    Bij mijn terugkomst in Nederland heb ik een bevriende persoon gebeld die bij lateb werkt en gevraagd en mijn verhaal vertelt en die zei dat het wel degelijk kan dat het door die vaccinatie kan komen omdat er meerdere meldingen waren.
    Dus als hij dit zegt heeft hij wel gedegen onderzoek gedaan.
    Dit zuig ik niet uit mijn duim maar ik heb het zelf meegemaakt


    gemodereerd
  7. Waarmee is er dan wel een link? Want teveel mensen vallen ineens dood neer. Dus moet er een common ground zijn. Wat is dat? Gaat de minister opdracht geven al die gevallen te onderzoeken?


    gemodereerd
  8. Natuurlijk komt t door die vaccinaties.. en iedereen die het heeft genomen zal vroeg of laat de gevolgen ondervinden. Jaaa geflipte WATje jij komt ook aan de beurt jij kelderbewoner.


    gemodereerd
  9. Het plotseling dood vallen van personen wereldwijd is gigantisch , wanneer jezelf onderzoek doet op het internet zul je zien dat vooral in landen waar massaal is gevacineerd het aantal plotselinge gevallen van dood vallende personen groot is.
    Dus de kans dat dit ook in Suriname plaats vind acht ik wel degelijk aanwezig , persoonlijk van nabestaanden in Suriname vernomen dat een gezond Familie lid plotseling overleed aan hart falen. Dit betrof een volledig gevacineerd persoon die volop in het leven stond zonder medische issues.
    In hoeverre wordt er hier onderzoek naar gedaan wordt weet ik niet.


    gemodereerd
  10. ramadhin , goh jij moet toch niet reageren op die fake van faya pepre , deze gast zal zeker een een sigaret met dope teveel hebben gehad ,goh hoe heet dat merk wat bouterse wilt hebben als hij straks in de bak zit


    gemodereerd
  11. Onwelgevalle reactie op vhp bewindslieden zijn niet welkom bij Waterkant.net


    gemodereerd
  12. Er is ook geen verband tussen dood en ziekte. De meeste mensen die sterven worden door sema leba’s gedood.


    gemodereerd
  13. Suriname wordt totaal ontwricht door allerlei fake berichten en iedereen trapt er stomweg in .Eerst kwiekwie vergiftiging in Nickerie , cynaide stuwmeer en nu dit mensen ophouden met die sensatie zucht,je gaat er zelf onder lijden uiteindelijk ,,


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES