dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBonBon Entertainment geeft uitleg over afwezigheid Burna Boy in Gelredome

BonBon Entertainment geeft uitleg over afwezigheid Burna Boy in Gelredome

-

Does Travel - naar Suriname

“Het is niet zo dat Burna Boy niet betaald zou zijn voor zijn optreden in Arnhem en daarom niet is komen opdagen; Burna Boy is volledig door ons betaald. Ook is het niet zo dat hij in Londen is gebleven of bij het concert van Beyoncé in Amsterdam was en daarom niet kwam optreden.”

Dat heeft evenementenorganisator BonBon Entertainment vandaag in een uitgebreid bericht op haar website laten weten. Het bedrijf gaat daarbij in op enkele hardnekkige geruchten die de afgelopen dagen door individuen, maar ook door diverse media zijn verspreid over het wegblijven van de Afrikaanse artiest afgelopen zaterdag in de Gelredome.

Burna Boy was zaterdag wel in Nederland maar kwam te laat aan, om zijn concert in het Gelredome in Arnhem te redden. Hij had zijn vlucht gemist en als reden hiervoor wijst BonBon naar een agent van Burna Boy, die een vlucht op vrijdag had moeten regelen maar hierin faalde.

“Hier kwamen we pas op vrijdag achter. Toen we dat te horen kregen, vonden we een vlucht die Burna Boy naar Nederland zou brengen. Maar het resultaat zou zijn dat zijn show zou uitlopen. We hadden toestemming van de lokale autoriteiten om later te beginnen, dus het was mogelijk om iets later aan te vangen. Op dat moment hadden we er nog steeds vertrouwen in dat de show door zou gaan”, aldus het bedrijf.

Toen die vlucht echter vertraagd bleek te zijn, werd die nieuwe planning in de war geschopt.

De organisator geeft aan dat ze geen tijd hebben gerekt om het publiek langer naar de bar te laten gaan en zeggen ze er alles aan gedaan te hebben om hem alsnog op het podium te krijgen.

Het concert van Burna Boy is verplaatst naar zondag 23 juli 2023 in GelreDome Arnhem. De kaartverkoop voor de nieuwe datum start op vrijdag 30 juni om 10:00 uur via www.bonbonentertainment.nl/burnaboy. Aangekochte tickets voor het concert van 17 juni blijven geldig. Je hoeft hier dus niets meer voor te doen.

Het bedrijf heeft besloten om gratis vervoer met bussen aan te bieden vanuit de top 7 steden waar de kaartkopers van de Burna Boy show vandaan komen te weten Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen en Tilburg.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. haa haa , en de aanhangers van burna boy zullen deze onzin geloven en staan 23 juli gewoon weer vooraan , goh ddb heeft ook zo’n aanhang in holland die ook telkens voor aanstaan


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES