maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOndernemer stopt waterlevering Coppenamegebied vanwege betalingsachterstand van drie jaar

Ondernemer stopt waterlevering Coppenamegebied vanwege betalingsachterstand van drie jaar

-

Does Travel - naar Suriname

De ondernemer die voor gezond drinkwater moet zorgen voor het Coppenamegebied in Suriname, heeft de levering vanaf maandag 5 juni stopgezet. De ondernemer heeft aan districtscommissaris (dc) Maikel Winter laten weten dat hij voor drie jaar niet is uitbetaald en nu genoodzaakt is om de levering stop te zetten.

De burgervader merkt op de ondernemer te begrijpen en heeft contact gemaakt met het Surinaamse ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen die ervoor moet zorgen dat de ondernemer betaald wordt. Totdat hij geen geld krijgt zal hij de werkzaamheden niet hervatten.

Bijkans 60 huishoudens zaten zonder water. Winter heeft contact opgenomen met de directeur van het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR), Jerry Slijngaard, die een tankwagen ter beschikking heeft gesteld om water te transporteren naar het gebied.

Vervolgens heeft de burgervader ook assisentie gevraagd aan het Nationaal Leger in Nickerie, waarbij de commandant Wim Daal ook een tankwagen ter beschikking heeft gesteld.

Het districtscommissariaat moet zelf inkomen met brandstof. De burgervader zegt dat zij sedert maandag water leveren. Zij hebben enkele donateurs gevraagd voor brandstof. Zij kunnen hooguit tot het weekend water leveren, want zij hebben geen middelen om brandstof te kopen. Vanaf vandaag is er geen brandstof om te tanken.

De burgervader hoopt dat de ondernemer die de levering doet spoedig uitbetaald wordt, zodat hij zijn werkzaamheden kan hervatten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Maar er is wel miljoenen beschikbaar om feest te vieren,Chan. Hoezo oproepen dat we moeten t samen doen.
    Hypocriet


    gemodereerd
  2. Srd 20 miljoen om te feesten maar je betaald de waterleverancier niet.
    Hij was gek om 3 jaar zonder betaling te leveren, dan vernietigd en steelt deze het geld??
    Laat ht nationaal leger ht dan oplossen.


    gemodereerd
  3. 3 jaar niet betaald voor waterlevering , nou dan ben jij een domme ondernemer , of hebt jij nu pas in de gaten , dat er nu al bijna 3 jaar een andere regering aanzit , echt raar , of zit jij alles te belazeren om deze regering in een kwaad daglicht te zetten , opdracht soms van de vorige die 10 jaar daar aanzat , en nu is er al een oplossing , dus ze hebben jou niet meer nodig


    gemodereerd
  4. WAT is de grootste ezel hier. Dat die man bleef leveren zonder betalingen is zijn zegen dom watje. Jij haat dat he, dat er nog zulke mensen bestaan jij griezelig beest. We zijn mensen op de eerste plaats, maar we zien duidelijk dat deze regering niet met mensen wil omgaan zoals het hoort. De slechtste regering die Suriname ooit gekend heeft en dat dom onderontwikkeld Watje probeert deze demonen te verdedigen.


    gemodereerd
  5. Een onderontwikkelde WAT uit een onderontwikkeld land met een derde wereldland mentaliteit. Hij zegt het is nu opgelost😂. Mensen niet betalen voor hun werk en wat gaten lappen is is voor dit soort onderontwikkelde figuren als Wat inderdaad de oplossing.


    gemodereerd
  6. Dat er anno 2023 mensen nog afhankelijk zijn van drinkwater die per tankwagen aangevoerd moet worden, is een grote schande. En als het voor swm een te dure investering is, waarom geen put slaan voor deze mensen?? Waarom heeft geen enkele regering gezorgd voor een structurele oplossing? En tegen die abanies hierboven, de vorige regering heeft 4 miljard dollar geleend, waar is dat aan besteedt?? Aardappel, uien en voedselpakketten noh??


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES