dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie13-jarig meisje al tien dagen vermist

13-jarig meisje al tien dagen vermist

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend deze foto van de 13-jarige vermiste Cedricia gepubliceerd. Ze is nu al tien dagen vermist.

Een ieder die enige informatie heeft met betrekking tot de verblijfplaats van deze minderjarige, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van de Nieuwe Grond onder het nummer 580677.

De politie van de Niewe grond maakte zondag bekend dat er op 3 juni aangifte is gedaan van vermissing van de 13-jarige Cedricia van Sichem. Ze zou die dag van huis zijn vertrokken met onbekende bestemming.

Cedricia die 1,70m lang is, was gekleed in een zwarte blouse, blauwe jeansbroek en zwart-witte patta’s.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Ik snap niet dat we zo laks omgaan met vermissingen. Ook al zou ze weggelopen zijn ze is en blijft een minderjarige.
    Weet geen enkele vriendin met wie ze omging??
    13 jarige gaat uit huis en niemand weet waar naartoe??? Ik dacht het niet


    gemodereerd
  2. Kind van dertien gaat van huis met onbekende bestemming.. een applaus voor de geweldige ouder(s)!! 👏


    gemodereerd
  3. vanwege de enorme “jeuk” had ze waarschijnlijk de behoefte, om acuut “geknipt en geschoren” te worden hetgeen klaarblijkelijk intussen ook zal zijn gebeurd………over 9 maanden sluit zij zich naadloos aan bij legertje soortgenoten zonder enige opleiding en derhalve zonder enig toekomstperspectief……kortom de zoveelste parasiet die een ware plaag vormt voor society/maatschappij…….


    gemodereerd
  4. @ Xavier ´d Lorean…wat een onvolwassen reactie. Hoe zou jij je voelen als het jou kind was en iemand plaatst zo en kut reactie. Het is nu geen tijd om vinger te wijzen naar niemand maar het kind vinden in prioriteit.


    gemodereerd
  5. Misschien weggelokt door 1 van de illegale goudzoekers uit het binnenland. Deze gasten komen in het weekend naar de stad ,behangen met goud en bundels geld en brengen deze vroegrijpe dames het hoofd op hol. En mevrouwtje is 1,70 lang dus pensionhoudres denken dat ze meerderjarig is dus geen controle of ze is bij een groep vrienden. Hopelijk is ze gauw weer thuis en onbeschadigd.


    gemodereerd
  6. persoon , 12 juni 2023 Bij 12:11 , wat bedoel jij met we zijn zo laks , oh natuurlijk jullie aanhangers van ddb zijn altijd laks en direct moe
    goh een meisje van 13 en al 1.7 m lang is zeker geen mini


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES