woensdag, april 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk rekent ook op zetels in Commewijne; belooft grondpapieren in orde te...

Brunswijk rekent ook op zetels in Commewijne; belooft grondpapieren in orde te maken

-

Does Travel - naar Suriname

Vicepresident tevens ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk vertrouwt erop dat zijn partij met steun van de kiezers in 2025 ook zetels gaat kunnen bemachtigen in het district Commewijne. Daarvoor gaan de kernen van de geel-zwarte partij hard werken. Hijzelf belooft de grondpapieren voor personen, die al geruime tijd in onzekerheid tijd op een perceel wonen, in orde te maken.

“Ontwikkeling betekent dat je rechtszekerheid moet hebben. Als iemand ergens woont en die geen beschikking heeft om zich daar te vestigen, dan leeft die persoon in twijfel. Daarom zal deze regering proberen om al deze onzekerheden weg te werken in Commewijne. If wan man du wan aanvraag, wi o sorgu tak’ yu kisi yu gron!”, benadrukte de ABOP-voorman.

Hij vroeg de aanwezigen of hij kan rekenen op hun stem in 2025. Het antwoord vanuit de zaal was positief.

De verschillende kernen van de partij in Commewijne hebben de opdracht meegekregen om ervoor te zorgen dat er ontwikkeling komt in het district. Alle knelpunten in het district dienen doorgegeven te worden aan het bestuur van de ABOP, waardoor deze ook besproken kunnen worden binnen de regering.

Bij de vorige verkiezing is de ABOP in Commewijne een lijstverbinding aangegaan met de Pertjajah Luhur (PL), wat erin resulteerde dat de enige ABOP-kandidaat, Radjeskumar Mahabiersing, op nummer 2 van de PL-lijst 1.050 stemmen binnenhaalde. Met de opening van een eigen partijcentrum in Tamanredjo, lijkt een nieuwe lijstverbinding in 2025 onwaarschijnlijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
  1. Zo koopt de bankrover stemmen , de worst vrouw trekt de gronden in van de hindoestanen en geeft ze aan de marrons en javanen. Daarna gaat deze rover weer het land uit roven. Ze zullen niet verder komen dan 3 zetels .


    gemodereerd
  2. ipv zich op de goudconsessie’s te richten en te ordenen loopt dit heerschap maar te roepen over de volgende verkiezingen, dit is echt VP onwaardig.
    Richt je op je taken man!!


    gemodereerd
  3. 3 haren hebben ze niets gedaan, brunsie klaagt dat hij kwatere is, denk je dat hij 2025 iets gaat doen??
    VHP en ABOP zijn gekomen voor zichzelf. Kijk naar de straten en naar het land.


    gemodereerd
  4. ai famiri, geen ontwikkelingsvisie, wel heel veel grondpapieren kunnen weggeven?
    What about werkgelegenheid lonnie bravo?


    gemodereerd
  5. “Verkiezingsretoriek van de bovenste plank!”
    Als verkiezingen aanstaande zijn, is er opeens van alles mogelijk.
    *
    “The only things that really changes in peoples political life,
    is that night becomes day and that light disappears,
    in forwarded darkness.”

    Toussaint de La Serna
    *
    Tan bun


    gemodereerd
  6. Deze incompetente vicepresident moet een trap op zijn achterse krijgen. Werkt hij wel of is hij het hele jaar door met verkiezingscampagne bezig.


    gemodereerd
  7. Radjeskumar Mahabiersing….hahaha. goed nadenken wat voor schade je aanricht aan de toekomstige jongeren ……..vooral je dchters en kleindchters…..


    gemodereerd
  8. Niet voor alle politieke partijen. stemmen moet je behalen door hard te werken en niet door omkoperij. De rechthebbende van de percelen jaren laten wachten en ineens sinterklaas spelen.
    Schaamteloos.


    gemodereerd
  9. Kijk dit is nou t probleem met sommige van die klote surinamers. Bordje moksi alesi en agoetere zijn ze zo om. Ik heb geen medelijdwnwt de domme surinamer. Brunswijk joema pang pang. Sorry mensen hier wordt zo boos om. Nauwelijks kan deze mapima regeren is hij al camapagne aan t voeren. Het gaat mij niet om dat hij kaafri of djoeka is. Bouw potverdomme suriname op jo koe.


    gemodereerd
  10. Alleen maar rotzooi. Bangsane deweh laten jullie je niet misleiden. Hij heeft alleen jullie stem nodig, vandaar dat hij jullie nu zoveel beloofd. Dat doen de meeste politieke partijen wanneer verkiezing nadert. Ik trap tenminste niet erin.
    Bij ROGB is het en blijft het een rotzooi. Je moet jaren wachten om te horen als je stukken in orde zijn. En er is 1 maar persoon, die je kunt aangeven als dat zo. Je hoort het niet dezelfde dag of als je na een paar maanden gaat. Als je deze persoon wilt spreken, moet je een afspraak maken en dan zegt men dat je een afspraak moet maken. Je moet dan een formuliertje invullen en dan wordt je gebeld. PFFFTTTT we wachten nu al tig jaren om gebeld te worden. Er is niet eens een vervanger, die je kan helpen. Dat is toch geen klantvriendelijkheid. Er moet echt een ander manier zijn, om dit op te lossen.


    gemodereerd
  11. De radeloosheid begint nu toe te slaan. Als Kawtere Brunswijk zijn familie voor een appel en ei kon verkopen, deed hij het liever gisteren, vorige week, vorige maand, vorig jaar dan vandaag.

    Een ieder die op deze harteloze bankrover stemt …. mag … nee … moet gerekend worden tot het SLIJK der AARDE !!!!!!!!!

    Als … “VERKRACHTER” …. back and neck Somohardjo … weer met de ABOP is zee gaat wordt hij en zijn partij … politiek gecastreerd !!!!!!!!!!!


    gemodereerd
  12. voedsel pakketten uitdelen en met geld strooien Bravo dan heb je die stemmen en zetels.


    gemodereerd
  13. @brunswijk,

    Is het geslapen of keslapen?
    Is het gerookt of kerookt?
    Is het geschopt of keschopt??
    Is het gesproken of kesproken?
    Is het Geleerd of keleerd?
    Is het gestolen of kestolen?
    Is het vuurwapen gevaarlijk of kevaarlijk?
    Is het geneukt of keneukt ??
    Is het gerold of kerold?
    Is het gebrand of kebrand ???
    is het geel of keel?
    Is het drugs of druks ???
    Is het grind of krind???


    gemodereerd
  14. Bravo kan niet eens de grondpapieren van en voor zijn gemeenschapsgenoten van het binnenland in orde maken. Hoezo belooft hij nu dat van Commewijne in orde te maken. Een grote boesnengre leugen en dit alles voor eigen belang.


    gemodereerd
  15. Men zal op R.B.stemmen op basis dat hij percelen gaat weggeven, en niet op basis van kennis van zaken! Hij
    kan amper behoorlijk Nederlands lezen en schrijven,
    maar ambieert om Pres te worden, wat een lachwekkende
    tori man!! Alhoewel apen zijn gauw tevreden, met een bos
    bakba. En Sranan mang lobi alla san san dé gratis. Het land
    is 20 jaat terug, al naar de kloten. En nu helpen Chan Brunsie
    en Paé Somo, het verder naar de klootten! Chan en Brunsie
    moeten nu zich focussen op de Criminaliteit, en niet op het
    weggeven van van percelen. ”Stelletje corrupte boeven bende”

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  16. Brunsie je mag het wel vergeten, het is afgelopen met je ABOP, straks ga je strooien met geld op straat want daar ben je wel goed in maar het volk trap er in niet meer in .


    gemodereerd
  17. 🫠 Ik denk dat het afgelopen is met ABOP gezien de reacties ” wordt zuur 2025 hij heeft zicht aan zijn eigen vinger gesneden ” als hij een goed opgeleide kandidat had voorgedragen als VP was hij gegarandeerd voor standvastigheid ook als hij duurzame ontwikkeling in het binnenland teweeg had gebracht had hij meer zekerheid.
    Hij is momenteel niet welkom in het Brokopondo/ SIPALIWINIE/ Coppename/ Coronie/ Para gedeeltelijk ook Marowijne zijn eigen gebied.
    Dus heb de betwijfel dat hij de onderspit gaat delven.
    Soms te GRETIG zijn om politieke hoogte functie aan te nemen zonder degelijk opleiding en algemene kennis ook isolatie vanuit het buitenland wegens strafrechtelijk handelingen ” dan sta voor de gebakken peren.
    Hij heeft het niet slim aangepakt vanaf DAG ÉÉN.
    Dus hij moet er voorzorgen toch een paar zetels behaald om niet geëlimineerd wordt , want de buitenlandse veiligheids diensten slapen nooit.
    Ze zijn al bezig met trainingen in Suriname, dingen gebeuren niet zomaar 🧠🧠🧠 doordenkertje. I


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES